Telekomunikacijske storitve - ?€/mesec
Telekomunikacijske storitve - ?€/mesec
Hja, razmišlam o zmanjševanju stroškov pri storitvah mobilne telefonije.
Ima mogoče kdo manj kot 20€/mesec računa za mobilne storitve? in če - kako ti uspe?
Ima mogoče kdo manj kot 20€/mesec računa za mobilne storitve? in če - kako ti uspe?
Hm..takoj čekiram, tale mobitel se mi zdi, da ma kr tško ketno.., pr Simobilu so dragi paketi, če vzameš telefon...še dobr da mam soliden telefon, bi tko naredu k ti Kyrius.., kako je pa omrežje zanesljivo? kej šumenje pa prsketanje? je kej inducirane napetosti med pogovorom?Kyrius napisal/-a:tušmobil FREE20 paket z 25% popusta na naročnino, ker nisem vzel mobitela ob nakupu ergo plačujem 15EUR na mesec in imam vsega v neomejenih količinah razen klicov v druga omrežja, kjer sem omejen z 400 minutami, kar več kot zadostuje
Nos; kje si to sliko staknu?
Sm zdej poklical, in se mi zdi fer ponudba te FREE paketi. Mam telefon, vzamem FREE20 s 25%popustom in imam za 15€/mesec rešen problem.
Je pa Vsaj to fajn k te FREE paketi niso časovno omejeni k pr mobitelu Paket 2012 do marca 2012 "
"...., in se mi ne mudi, k če zdej skenslam mobitel morm plačat penale za priklop v drug paket..to je pa razlika v naročnini ITAKđabest vs. FREE20 za 3mesece, in lahko komot počakam do marca 2012, če pa v tem cajt na Mobitelu ne spravjo kej konkurenčnega na trg, grem k Tušmobilu...
Kyrius, tnx
, pa sm gledu, pa nism teh 25%popusta opazu
***** droben tisk
Je pa Vsaj to fajn k te FREE paketi niso časovno omejeni k pr mobitelu Paket 2012 do marca 2012 "
Kyrius, tnx
***** droben tisk
Mam simobilov paket orto v nulo. Do sedaj sem plačeval 15€ na mesec sedaj pa 17€ so glih ta mesec dvignili naročnino. V zakupu imam tudi 200 min na ostala omrežja.
Mislim da 1000 sporočil zastonj, 1000 min v simobilovem omrežju, 1000 mb prenosa zastonj. Pa še teh 200 min je zakupljenih. Ponavadi nikoli ne presežem te porabe.
Mislim da 1000 sporočil zastonj, 1000 min v simobilovem omrežju, 1000 mb prenosa zastonj. Pa še teh 200 min je zakupljenih. Ponavadi nikoli ne presežem te porabe.
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
..mam občutek, da nas bo večina, k te cene so oderuške. Ko sem mel prvi telefon, sm se full pogovarjal, ampak ne za tak denar kot zdej. Kot dijak sem si lahko prvošču marsikej in pogovore, zdej...katastrofa. Pa me res zanima, če je kdo nasprotnega mnenja.Speedie napisal/-a:kupim si ko rabim pa ni problema (kartico namreč)
Kako pa je pr Tuš mobilu s podatkovnimi storitvami? mal gledam po netu, kakšne izkušnje imate s to storitvijo?
včasih sem pokuril po tri kartice na mesec po dva jurja pa pol.... to ene 12 let nazaj.
zdej pa mam račun okol 40-50€ mesečno. se prav en tank bencina
zdej še dve leti zdržim, pol pa jogurtov lonček kupm
zdej pa mam račun okol 40-50€ mesečno. se prav en tank bencina
zdej še dve leti zdržim, pol pa jogurtov lonček kupm
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.

.jpg)