Prišel je tudi ta dan:(
jao zdaj komaj prebral, pred tem bral temo za špegle in navigacijo, ki mislim da odpade, zdaj ko je razbita. Škoda je je, važno pa da je s tabo vse vredu, za vrat ko neha ta prva bolečina takoj na fizioterapije če maš "šancovo kravato" jo uporabljal max 1 teden pol pa občasno, ker ko boš mel 1x vratne mišice totalno trde si ga naf*kal še bolj kot zdaj, govorim iz svojih/službenih izkušenj, identičen problem.
Nekdo je napisal tožba/odškodnina, pozabi, meni se je letos po 7mih letih rešlo na sodišču dobil bore 3jurje €, od tega nekaj na zaodvetnika pa nekaj še za stroške ker nisem vsega dobil, ostalo mi je na koncu cca 1200€, še dobro da je bil služben avto. Okrog zdravnikov sem hodil 6 mesecev, šer danes čutim da ni to to, tak da fizioterapija in gibat vrat, seveda ko ne bo več take bolečine.
Nekdo je napisal tožba/odškodnina, pozabi, meni se je letos po 7mih letih rešlo na sodišču dobil bore 3jurje €, od tega nekaj na zaodvetnika pa nekaj še za stroške ker nisem vsega dobil, ostalo mi je na koncu cca 1200€, še dobro da je bil služben avto. Okrog zdravnikov sem hodil 6 mesecev, šer danes čutim da ni to to, tak da fizioterapija in gibat vrat, seveda ko ne bo več take bolečine.
Laguna II 2.2dCi INITIALE PARIS
Hvala za pozitivne komentarje.
Avto je totalka ravno malo prej poklical tam kamor sem ga odpeljal in ga je cenilec na kraju ocenil kot totalko čeprav je vozen. Sedaj moram počakati dokumentacijo iz zavarovalnice povzročitelja in njihovo ponudbo. Nekje med pogovorom na kraju kjer sem avto odpeljal sem zasledil, da je avto po eurotaxu z opremo ki jo ima vreden 3300 eur, po ocenitvi škode bi pa naj dobil ven 2300 eur ali manj.Odvisno od tega ali se bom strinjal ali ne.
Danes pa sem že poslal ene 15 ponudb za odkup vozila in ponudbe so od 1000 eur do 1500 eur.
Če mi bo uspelo skupaj spraviti 3300 eur bo isto kot da bi ga prodal celega.
Bomo videli, prodati pa ga ne smem prej preden ne dobim od zavarovalnice papirjev, čeprav bi ga nekateri že naložili na vleko in odpeljali.
Prvi komentar po telefonu ko sem poklical je bil Ali je turbina že zamenjana?
Projekta z ogledali in gpsom pač ne bo več.
Avto je totalka ravno malo prej poklical tam kamor sem ga odpeljal in ga je cenilec na kraju ocenil kot totalko čeprav je vozen. Sedaj moram počakati dokumentacijo iz zavarovalnice povzročitelja in njihovo ponudbo. Nekje med pogovorom na kraju kjer sem avto odpeljal sem zasledil, da je avto po eurotaxu z opremo ki jo ima vreden 3300 eur, po ocenitvi škode bi pa naj dobil ven 2300 eur ali manj.Odvisno od tega ali se bom strinjal ali ne.
Danes pa sem že poslal ene 15 ponudb za odkup vozila in ponudbe so od 1000 eur do 1500 eur.
Če mi bo uspelo skupaj spraviti 3300 eur bo isto kot da bi ga prodal celega.
Bomo videli, prodati pa ga ne smem prej preden ne dobim od zavarovalnice papirjev, čeprav bi ga nekateri že naložili na vleko in odpeljali.
Prvi komentar po telefonu ko sem poklical je bil Ali je turbina že zamenjana?
Projekta z ogledali in gpsom pač ne bo več.
P O L I C I J A skrbi za Vašo varnost in za Vašo denarnico.
Bodi PREVIDEN cuvaj svojo denarnico.
Samo 3,0dci nikar ne kupuj,to so še večja jajca od 2,2 in 1,9dci.Mojemu bivšemu šefu ja v Espacu zaribal pri 140kkm,čeprav je bilo olje menjano na 15000km.darkdog24 napisal/-a:Sicer gledam enga Velsatisa z 3.o motorjem motor je nov menjalnik avtomatski pa je sesut oziroma v okvari.
Zanima me za koliko bi ga lahko kej popravil, da bi bil vozen?
Včasih vozim hit,včasih pa počas
Na avtonetu je Velsatis z 3.0 dci motorjem.motor je nov vreden 11000 eur tako pravi lastnik med tem pa je menjalnik sesut.Za avto hoče 2500 eur, max cena popravila menjalnika pa je 2500 eur.
Ampak dokler menjalnika ne odpre se ne ve kaj in kako.
Pač razmišljal sem v tej smeri.Ne vem še.
Sem pa prodal malo prej Laguno za 1500 eur v enem kosu.
Ampak dokler menjalnika ne odpre se ne ve kaj in kako.
Pač razmišljal sem v tej smeri.Ne vem še.
Sem pa prodal malo prej Laguno za 1500 eur v enem kosu.
P O L I C I J A skrbi za Vašo varnost in za Vašo denarnico.
malo kmečke logike...
če bi ti dal 11k € za motor ali bi potem takoj prodajal avto za 2,5k € ?
dal je tista 2 jurja mogoč, da se je naredila kvazi generalka in je avto dober za 50k km ČE.. uglavnem kot sem že velikokrat napisal bežiiiii
sploh pa od proactiva.. double combo bonus..
če bi ti dal 11k € za motor ali bi potem takoj prodajal avto za 2,5k € ?
dal je tista 2 jurja mogoč, da se je naredila kvazi generalka in je avto dober za 50k km ČE.. uglavnem kot sem že velikokrat napisal bežiiiii
vel satis 2.2dci privilege fahrer----hvalabogu nič več 
- Primož Five
- Kraj: Logatec