Sem opazil eno znimivost dons na RS-u... Na levi šobi za pranje luči mi pušča voda(vitrex)
Dons bla luža pod odbijačem. Kako bi tole porihtal? V mislih imam odklop šobe L+D.
Se to odklopi pri pumpi?
Hvala za odgovore
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
Jz mam odkloplen kabl iz motorčka tko da sploh nikol nism uporablu tega.
Je pa malo več dela, ker morš snet brisalce in tisto plastiko pod šipo in potem levi konektor odštekat pri posodi.
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
Če ti pa motorček vseeno spušča skoz vodo, je pa sfookan in ko boš mel razdrto do tja, stakni ven dve cevčici in tiste "luknje" povij s teflonom pa bo mir
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
Če se ti pa da "igrat" (odbijač dol) lahko pa snameš in razstaviš same šobe, v šobi namreč pride vzmet ki se stisne ko motorček pošlje vodo in jo spusti skozi, zdej možno da so vzmeti notr bolj boge (jih probaš mal raztegnit), al da je kaka smetka vmes pršla da ne spusti vzmeti nazaj.
Lahko pa da je šel motorček kot je že Urban omenil, nov neoriginal če se prov spomnem je nekje 10-15€, sta pa oba enaka (za šipe in luči)
Si bom kar sposodil temo, ker se tudi tice puscanja vode v povezavi s pranjem luci, ce mogoce kdo ve. A je to normalno, da ko odklopis cevke, ki so speljane po odbijacu, iz cevk, ki prideta pod kolotecno plastiko nekje v predel hupe, da voda oz. vitrex kar lepo curlja iz teh dveh cevk, ki prideta od motorcka dol? Danes sem namrec poizkusil ugotoviti, kje pusca, ker je posoda prehitro prazna, in naletel na to. Sicer pa verjetno motorcek pusca, ker v "mirovanju" ni nobene luze nikjer, ko pa operem sipo in posledicno tudi luci, se pa voda kar vlije iz povsod malo. Napeljavo sem pregledal in ne pusca nikjer, vse je pritrjeno. Ima se kdo kaksno drugo diagnozo, kot motorcek, ki spusca vodo?
citroen uporablja enake motorčke. le uporablja vse enake ne vem, lahko pa preverite. če ima kdo motorček zunaj, da gre na citroen servis in vpraša če imajo enakega. jaz sem tako naredil za motorček za pranje prednje in zadnje šipe. motorček je imel gor odtisnjen renault in citroen znak. na renault servisu je bil 60€ na citroenu pa 20€ in paše brez problema,brez prirejanja in konektorji so čisto enaki.
Renault Laguna Monaco GP 2.0t-NAPRODAJ-FOR SALE
Renault Megane Coupe 2.0 16V L96 - SOLD
clio 1.4 RT letnik 95 BUHTL - SOLD