Predstavitev uporabnikov foruma Renault Klub
pozdrav
ja sam dragan iz sremske mitrovice (vojvodina) skoro sam uzeo iz slovenije senika 2001 godiste sa 200.000km vec napravih 5000km za kratko vreme
auto je ekstra posto sam nov nece te mi zameriti sto sam ovako napisao
pozdrav
inace vozim u polsednje vreme vise moje cedo nego auto

auto je ekstra posto sam nov nece te mi zameriti sto sam ovako napisao
pozdrav
inace vozim u polsednje vreme vise moje cedo nego auto

Od kdaj pa imamo tudi to temo?
Komaj zdaj videl
No, sej me že kr neki pozna: Sem Niko, uradno iz okolice Sežane, zdaj pa že kar nekaj časa v Celju. Star sem 26 let. S punco Majo si lastiva Laguna II Grandtour, R19 in moj dolgoročni projekt R4.
Drugač pa so pri hiši še zadnja Clio Storia, Clio 2 ph.1, Thalia ph.2, Laguna I ph.2, prej pa še 2x R4, 2x R19, 2x Clio ph.1, Kangoo...
Linki do najinih vozilc so v podpisu, svoje slike pa rajš ne dam
No, sej me že kr neki pozna: Sem Niko, uradno iz okolice Sežane, zdaj pa že kar nekaj časa v Celju. Star sem 26 let. S punco Majo si lastiva Laguna II Grandtour, R19 in moj dolgoročni projekt R4.
Drugač pa so pri hiši še zadnja Clio Storia, Clio 2 ph.1, Thalia ph.2, Laguna I ph.2, prej pa še 2x R4, 2x R19, 2x Clio ph.1, Kangoo...
Linki do najinih vozilc so v podpisu, svoje slike pa rajš ne dam
Zadnjič spremenil drhouse, dne 27 Sep 2011, 15:37, skupaj popravljeno 1 krat.
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Drejchi napisal/-a:Renault forever!

Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
- gagi'd hype
- Kraj: od sevnice do Ljubljane

[/img]