A res? Ker moji tut nekm slabo dvigajo havbo To si nove al rabljene kupu?
Kolk si za profile dau in kje?
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
Jest sm dal okol 13€/kom, sam si čist premočni, skor u gobec fasou prvič Zdej k je mal bl hladno so pa ZELO počasni, tko da če bo kdo kupoval, naj kupi kaj kvalitetnega, ker jaz s temi nisem glih zadovoljen
kupil sem nove. pa niti niso močni tko. počasi dvignejo pa na koncu tut ce havbo probas na hitr potisnt gor zlo ustavjo. kupu sm nove. profile pa tut, pri našem Euro servisu. en profil je pa... malo čez 50e.
samo to je zdej...hehe včasih sm pizdiu po auti ku so mi ostali zabijal not vrata...uf. zdej pa premalo zaprejo hehe pa na otip bi trša guma....samo ni poležana. makes all the difference
Težko je pešca s ščetko sčistiti s cestišča
ni sramota biti zadnji v koloni, je pa, če si prvi
mogoče kdo ve, če ma 172 tesnilo na stiku med kolektorjem pa katalizatorjem? takšna konusna dihtunga... ker na servidu so rekli kao da je ni, samo ko sem pa vijake naročil sem jo pa dobil zraven.... zdej pa nevem...
je bla. hehe sj brez niti skup nebi šlo lepo. sam treba je blo narazn dat da se je vidl. je pa zaf**** na usaki stran mosta use tlačt noter da kr res ni. sam da je za mano nasledn avto bo 2 jurja cnej tok da s tistm kupm lift
no se razlog zakaj sem menjal...podložka v kolektorju se je izrabila in se je pogrezala, s tem pa je blo vse skupaj bolj "zluftano"