Nehumano obnašanje na Kitajskem

Vse čudne teme in izlivi inteligence
Uporabniški avatar
West_RAP
Kraj: Slovenija

Nehumano obnašanje na Kitajskem

Odgovor Napisal/-a West_RAP »

Fanj se jeb... oz. jemte vsi skupaj!!! :D
obi
Kraj: medvoški štajerc

Odgovor Napisal/-a obi »

mogoč sem pusy sam men so solze prtekle. Fak.
Štrom for wife, UPS for life.
Borut81
Kraj: Zasavje

Odgovor Napisal/-a Borut81 »

mislem ko pa tale video vidiš te pa mine do življenja. mi je že po eni strani žal da sem ga sploh pogledal.....
Uporabniški avatar
West_RAP
Kraj: Slovenija

Odgovor Napisal/-a West_RAP »

brez zamere
se opravicujem ki sem objavu....sam to morete videt...
mene se vedno stiska samo da slisim o tem...
mater jim j....
u k.... narod
Fanj se jeb... oz. jemte vsi skupaj!!! :D
Uporabniški avatar
Edoedo

Odgovor Napisal/-a Edoedo »

okej .. usi so mutavi .. ampak zmaga ga pa un z kombijem pol pr 0:56, k najprej poblenda pol pa še čez punčko zapele z zadnjimi kolesi?????? aaa?? k da je povožena mačka jež lisica golob na tleh ... pa še tej se izognem če se da, ne pa človeka ..pa še to 2 letn ŽIV otrok...
Uporabniški avatar
rambo
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a rambo »

West_RAP napisal/-a:brez zamere
se opravicujem ki sem objavu....sam to morete videt...
mene se vedno stiska samo da slisim o tem...
mater jim j....
u k.... narod
enako
ce si clovek te tole gane

mogoce se ena atomska,da jih malo zbistri.
pred tem pa vse otroke nekam na varano.
prvi avto jo rukne pa povozi pa ne mirect,da je ni videl pa cutil ko je preko pelajl,da je se z zadnjimi sel preko,pol pa se dva cez njo.pa to niso normalni to so vsi zaostali,pa vsi mimo hodijo.eh,kre...

tako kot je en napisal,za psa bi se pa stepli kdo bi ga nesel.
Renault Laguna Monaco GP 2.0t-NAPRODAJ-FOR SALE
Renault Megane Coupe 2.0 16V L96 - SOLD
clio 1.4 RT letnik 95 BUHTL - SOLD
Uporabniški avatar
drhouse
Kraj: Sežana (okolica)

Odgovor Napisal/-a drhouse »

To je bilo na 24ur v začetku tedna, danes je prispevek, da je podlegla poškodbam :roll:

Kot smo debatirali na šihtu: na kitajskem je baje obsežen zakonik s postopki, kako pomagati v primerih nesreč. Če se tega ne držiš in pomagaš "po svoje", so kazni obupne. Zato večina raje ne pomaga, kot da bi bila potem kaznovana za to, ker so pomagali.

Tukaj sta dva paradoksa za moje pojme: prvi je butast zakon, drugi pa moralno vprašanje - ali ne bi vi nemočni punčki pomagali v takem primeru in se požvižgali na tistih XY € kazni? Boli me K za kazen, če pa je otrok v mlaki krvi pred mano...
Uporabniški avatar
oorosh
Moderator
Kraj: Akina

Odgovor Napisal/-a oorosh »

Mah, saj tudi v Sloveniji ni nič boljše. Sem imel lanskega avgusta primer, ko sem naletel na prometno nesrečo sredi Ljubljane, avtomobil je motoristu zaprl pot, motorist je padel in pri tem mu je odrezalo del noge.
To se je zgodilo cca 1-2 minuti preden sem jaz prišel tja (bil sem z biciklom), nihče ni pomagal, vsak je vzel ven svoj telefon in slikal/snemal nesrečo.
Jaz sem takoj ko sem videl kaj se je zgodilo zabrisal bicikel v prvo grmovje, od avtošole, ki je ustavila takoj zahteval komplet prve pomoči (sem gasilec-bolničar) in se posvetil ponsrečencu. Tip je preživel, žal je zgubil nogo, ampak danes živi kolikor toliko normalno, če mu ne bi pomagal jaz, ga danes več ne bi bilo med živimi.
Folk ima strah pomagati, ker večina itak ne zna, poleg tega pa so vsi prepričani, da te lahko ponesrečenec toži, če mu pomagaš, kar pa seveda ne drži. Drugo je če narediš res kakšno veliko neumnost...
HTWC Dual VVT-i inside

武士道
Uporabniški avatar
Primož Five
Kraj: Logatec

Odgovor Napisal/-a Primož Five »

No sam povej mi zdaj, če bi katerega poškodovanca malo premaknil po svoje ( kar narediš v afektu, šoku) in če je ta ku... tok nesramna, da te toži za poškodbo, ga raje pustim tam....jaz bi premisil komu pomagat, otroku pa sigurno bi!!

Če bi kaki živali pomagal pa tudi nebi bilo nič narobe? Ne vem zakaj ukinjajo smrtne kazni, škoda. Upam da unega baričeviča črnuhi natepavajo iz vseh strani svinja pokvarjena.
Sensei Rei/Pes moj prijatelj

http://www.osterrob.si/ Zelo ostri noži
Uporabniški avatar
boncl
Kraj: Kovor

Odgovor Napisal/-a boncl »

Niso vredn da žvijo ma da jih ni sram da majhnemu otroku ne pomagajo za pobit so vsi po vrst ne morem lepšga rečt k sm prov solzen ratu boga revca folk pa fuknen kr mem sam pobit vse k so bli tam
Če ni vsak dan zanimiv pol je brezveze !
Uporabniški avatar
lukeatluke

Odgovor Napisal/-a lukeatluke »

In kako potem ženska dvigne otroka, res še s psmi delajo lepše.

Je pa v vseh podobnih nesrečah opaziti, da navkljub dvomu, da je pod kolesi verjetno človek še vseeno speljejo in ga prevozijo tudi z zadnjimi kolesi.Verjetno psiha, ker v takem ali drugačnem stanju delamo napake, ki si jih sploh ne moremo predstavljati, da jih lahko.
Uporabniški avatar
Blaž
Kraj: Podgora

Odgovor Napisal/-a Blaž »

Tudi če se bojiš kazni za napačno pomoč poškodovancu lahko še vedno zavaruješ kraj nesreče in pokličeš reševalce, ki pa so za to usposobljeni. Kakorkoli že, ko sem tole videl sem ratal zelo jezen. Je**m jim mater kitajsko. :mad:
Uporabniški avatar
lukeatluke

Odgovor Napisal/-a lukeatluke »

Veliko nas je pri istem kot ti(bam88), prvo pomoč sem imel slabe 3 leta nazaj, pa ne vem, če sploh še kaj vem...bo treba spet knigo prebrat :wink:
Uporabniški avatar
Primož Five
Kraj: Logatec

Odgovor Napisal/-a Primož Five »

Menim isto kot Bam88, mislim da bi bilo potrebno več prakse ne samo potrdilo da si "opravil" nek tečaj. Zgrešena logika
Sensei Rei/Pes moj prijatelj

http://www.osterrob.si/ Zelo ostri noži
Uporabniški avatar
Drmo
Kraj: Garage

Odgovor Napisal/-a Drmo »

Mi je žal da sem sploh pogledal...me kar stiska :cry: A se ne da poklicam magar policije anonimno, če je že v tem fora da je nek grozno zajeban postopek? Ne pa se mimo peljat kot da je na tleh "vreča cementa"...

Pa valda se ustavš pa probaš pomagat ne pa tm gledat k tele al pa clo snemat??? Mislm, vsak tele bi vedu da pač je treba krvavitve zaustavt...pač ga ne premikaš in porbaš naredit kar lahko...
Enih stvari se valda vsak spomne. Zavarovanje kraja nesreče, izbereš par pomagačev in jim daš naloge, en pokliče reševalce, drug zavaruje kraj, tretji umakne "gledalce", preveriš če je ponesrečenec pri zavesti in pokličeš reševalce in jim probaš čimbolj razložit lokacijo in stanje ponesrečenca...matr, pa jst sm delu 10 let nazaj izpit pa se še spomnem teh stvari, ker so mi logične! Sej ga ni treba premikat, ok, če je v avtu in avto gori potem je treba nekej naredit, če ne drugega probat pogasit avto al pa karkol (dosti voznikov že ima v avtu gasilni aparat).
Enigma motorsport
Odgovori