rosenje prvega žarometa

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
tweety_devil
Kraj: nova gorica

rosenje prvega žarometa

Odgovor Napisal/-a tweety_devil »

pozdravljeni imam ta problem Slika
Mislite da je luč slabo zatesnjena kje, pa je ob včirajšnjem dežju prišla voda noter :cry:
Uporabniški avatar
UrosJ
Kraj: M. Sobota

Odgovor Napisal/-a UrosJ »

ja ali ti pa pušča kje glih tolko da gre kaj skor pri pokrovih kjer menjaš žarnico! sem imel isti problem pri c3 nekoč! in nisem mogel rešit težave tako da je že kar voda stala not!
preveri , to se ti dogaja samo na levi ali tudi na desni?

lp
tweety_devil

ma nekje sem prebral da bi to lahko rešil če bi zvrtal par luknjic pod lučjo... drugače se je že skorej posušila ta voda, pa so se danes zvečer spet pojavile te kapljice in je cela luč mat zaradi tega :x .. problem je samo na tej levi, luči desna je ok.
Uporabniški avatar
UrosJ
Kraj: M. Sobota

Odgovor Napisal/-a UrosJ »

jaz sem čista spodaj v kotu se pravi če gledava tvojo sliko čisto desno spodaj sem z 0.5 mm svedrom zvrtal da je voda izstekla pa je od takrat bilo ok! nikoli več zarošena!

probaj če drugače ne gre!

lp
cipresa

Odgovor Napisal/-a cipresa »

Živijo,
pri mojemu Scenicu mi pri zamenjavi žarnice niso namestili gumijastega pokrovčka na odprtino kjer se žarnico vstavi, zato je prihajala vlaga v parabolo. Odpri pokrov motorja pa poglej ali so obe odprtini pokriti z gumjastim pokrovčkom.
tweety_devil

ja to sem že zadnjič opazil, da na ti luči kjer je žarnica za kratko luč ni tega gumjastega pokrovčka, ker ga je verjetno že prejšnji lastnik izgubil in namesto tega je kos plastične vrečke zapet z vezico, pa vrjetno to ne glih 100% dihta in je v tem vzrok sepravi..
Ve kdo če se da samo ta gumjast pokrovček na servisu naročit, ali pa če ma kdo kakšnega viška za prodat? :)
Uporabniški avatar
dvihtelic
Kraj: Vrhnika

Odgovor Napisal/-a dvihtelic »

če paše od megana II ti ga lahko dam jest, drugače ga dobiš na servisu, mislim da je bila cena okoli 4€.
tweety_devil

aha ok :) , bom na servisu vprašal... Hvala :)
Odgovori