Clio RS 172 Monaco Blue on pro-kit
- gagi'd hype
- Kraj: od sevnice do Ljubljane
Pravzaprav je bilo tole: http://streetmodified.tv/SMTV-grill-na-pisti// SMTV, Gas tuning team, Mini klub (pobrateni z GTT klubom pač) ter vsi ostali, ki berejo portal.Nos napisal/-a:Mislim, da jih ni biloBolj bogo je vse skup zgledalo.
Bomo mi meli bolšga drug teden
Škoda, da nisi peljal kak krog, itak je bil odprt event, vožnja z gokardi, tečaj varne vožnje.... Res se pa ni merilo časov zaradi česar me tudi ni bilo.
Aja, pa lepa RSa na kupu. Včeraj vidim smo se RSi kar dosti grupirali.
Bi mogu rečt da una dva ne pašeta v družbo s CliomBor napisal/-a:Heh. Tvoj clio pa glih ne paše v družbo teh dveh avtomobilov![]()
Drgač pa lep.
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Olje v RS-u dons zamenjano
mal fotomateriala
Končno smo tista španska jajca z dvigalke dobil, da je lohk pršu moj gor...

Mal je blo treba razkopat...

Stari oljni filter stran in novga gor...

To je to za ta dnar
zdej pa za 20.000km mir

Lp
Končno smo tista španska jajca z dvigalke dobil, da je lohk pršu moj gor...

Mal je blo treba razkopat...

Stari oljni filter stran in novga gor...

To je to za ta dnar

Lp
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
Jst ga redko dobim čez 5000rpm. In tud dirkam ne znjim.... lohk se pa tud na 15K menja
Tist aluminij odspred držita sam dve matici. zakaj bi se neki jebal pa prste ogulil, če lohk sam tist stran odšraufaš
Tist aluminij odspred držita sam dve matici. zakaj bi se neki jebal pa prste ogulil, če lohk sam tist stran odšraufaš
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
Drgač sploh ni tako zelo visoko vrteč motor. Mogoče za renoja in njegov rod lenght/stroke ratio
Olje je pa pri renojih res fino menjat dosti prej. Če ne drugega zato ker je tako majhen oljni filter.
Zamenjat se ga da tudi brez odstranitve zaščite fuelrail-a in injektorjev, samo je lažje odšraufat tiste tri vijake in imaš potem prostora dosti več.
Olje je pa pri renojih res fino menjat dosti prej. Če ne drugega zato ker je tako majhen oljni filter.
Zamenjat se ga da tudi brez odstranitve zaščite fuelrail-a in injektorjev, samo je lažje odšraufat tiste tri vijake in imaš potem prostora dosti več.
Enigma motorsport
Isti skret kot ostala župca.
Nič posebnega.
Zakaj pa ga nebi menjal prej kot na 15k km? Recimo mitsubishi lancer evo ima predpisano menjavo olja na 8500km.
Pa ma večji filter kot renold. Tele "daljše" menjave olja so samo marketinška fora. Če maš avto rad delaš menjavo olja na 10k km, če imaš pa večinoma relacijske vožnje pa lahko na 15k km. Samo pri renoju jaz priporočam menjavo na 10k km. 
Zakaj pa ga nebi menjal prej kot na 15k km? Recimo mitsubishi lancer evo ima predpisano menjavo olja na 8500km.
Enigma motorsport