To sam zadn konc repliko 182, al komplet, od kolektorja naprej? Drugače če hočeš kratko antenco, mislim da mam jest od 407 od navigacije, je dolga ene 7cm, pa lovi recimo 90% kot original ki je vsaj 3x daljša
Aja
no vsaj vem kakšno iskat. kolektor je pa drag, ja. in tista replika pisker tud
Prejle so me ustavili možje v modrem prvič z tem avtom...
je bilo kr zanimivo. ga je vse zanimalo. od xenonk do gum... opreme. sem mu razložu, da ima vse original gor in ni verjel. sem dal homologacijo in dokumente in čakal ene pa par minut.... je šel vse preverit zgleda
pol pa pride nazaj pa reče, kaj nisem takoj reku, da je to clio sport
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
nightmare napisal/-a:Original sistem od 182 ne gre na 172 zaradi koša rezervne gume.
se mi je zdelo, da ne. pol pride replika v poštev edino pa kolektor.
Ne se spuščat v ene buče z menjavo kolektorja ker bo isto
Če čš drug feeling, potem je treba obdelat sesalen kolektor (port-matching) in naložit novo optimizacijo elektronke. Prvo te pride cca 50eur in drugo 100. Izpuh maš itak čist odprt skor tko da to je to. Če boš za mi reč pa se bova zmenila
Prvo ti pa svetujem da kake pol leta ali več spoznavaš avto tak kot je...
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
No samo zakaj ima pol 182 drugačen kolektor, ne rečt da ni boljši in niso dobili tistih 10KM tudi iz tega? Pač en košček v sestavljanki, če se že greš neki, poleg ostalega ki si omenil.