Led žarnice za tablice in pozicije (Problemi z Policaji ?)

Homologacije, zakoni, predpisi
Odgovori
alexmarsic
Kraj: Koper

Led žarnice za tablice in pozicije (Problemi z Policaji ?)

Odgovor Napisal/-a alexmarsic »

Torej jaz sem pred kratkim zamenjal žarnice na tablicah saj mi so na tehničnem pravli da ni videt nič od njih pa tudi policaji so me že opozarjali da je tablica nevidna ker pa so bile nove žarnice gor pa so tako pravili sem se odločil za nakup Led žarnic.

Sedaj zgleda nekako takole http://www.shrani.si/f/2W/fM/y2B4WcO/im ... 213751.jpg

Sveti več kot same luči odzadaj.. Bi zaradi takih teh Led mel probleme z policaji tudi če jim objasnim da so tiste normalne žarnice en šit in je bila tablica popolnoma nevidna.

Se opravičujem ker je slika meglena slab fotoaparat na mobitelu.

Aja pa še to , spredaj ma bele pozicije LED z uporom ker sem drugače vsaki dan moral zamenjati žarnice. Ali se mi bolj splača bit brez pozicij ker sem bil skoraj 3 mesce brez njih.

Hvala za odgovore
Uporabniški avatar
Stupo
Kraj: Ljubljana

Re: Led žarnice za tablice in pozicije (Problemi z Policaji

Odgovor Napisal/-a Stupo »

Svetilnost mora biti vsaj taka, kot jo odda mislim da 7W žarnica, ki je serijsko zadaj.
Barva je lahko bela ali rdeča.
Če izpolnjuješ vse od teh pogojev, ti ne bodo težili. :)
Pozicijske žarnice pa le imej.
Slika
alexmarsic
Kraj: Koper

Odgovor Napisal/-a alexmarsic »

Mislim da so 2x 7W sicer pa svetijo 100x boljše kot originalne.. Hvala za odgovore upam da problemov mi ne bodo delali
paradox

Odgovor Napisal/-a paradox »

katere si pa uzel pa kje če ni skrivnost? Ker bi tudi js menjal svoje na meganu.. Ker mi te rumene niso ušeč
Uporabniški avatar
Clio1,4
Kraj: Kranj, Planina

Odgovor Napisal/-a Clio1,4 »

Imam tudi led žarnico na Clio II za osvetlitev tablice. Osvetljuje celotno tablico, brez temnih delov, ne sme biti nobena številka ali črka zatemnjena. Pa me ni še noben policaj ustavil, pa je že vozil za menoj. So pa bile naročene na Kitajskem in svetijo belo.

Slika
Pa srečno na cesti, ali kjerkoli ste!

Slika
Uporabniški avatar
domzikales
Kraj: Velenje

Re:

Odgovor Napisal/-a domzikales »

Clio1,4 napisal/-a:Imam tudi led žarnico na Clio II za osvetlitev tablice. Osvetljuje celotno tablico, brez temnih delov, ne sme biti nobena številka ali črka zatemnjena. Pa me ni še noben policaj ustavil, pa je že vozil za menoj. So pa bile naročene na Kitajskem in svetijo belo.

Slika
Vem, da ni za v temo ampak, bi te prosil če mi lahko poveš kje si jih naročil? Lahko na zs.
Kar te ne uniči, te okrepi!
Uporabniški avatar
iRenault

Odgovor Napisal/-a iRenault »

Za osvetlitev registrske tablice imaš lahko LED, za pozicijo pa nisem prepričan.

LEDice dobiš poceni na bolhi, superstrela (http://www.superstrela.com" onclick="window.open(this.href);return false;) pa še kakšna stran bi se našla :)

Srečno!
Renault Megane II 1.5 dCi, ph. 1 (2004)
Uporabniški avatar
domzikales

iRenault napisal/-a:Za osvetlitev registrske tablice imaš lahko LED, za pozicijo pa nisem prepričan.

LEDice dobiš poceni na bolhi, superstrela (http://www.superstrela.com" onclick="window.open(this.href);return false;) pa še kakšna stran bi se našla :)

Srečno!
Sem že naročval pri streli ogromno, ampak mi je tudi veliko crknalo teh ledic :) Mogoče imam to nesrečo, da zmeraj dobim kakšno takšno robo. Še pred kratkim sem naročil R5W led žarnico za osvetlitev tablice in mi je po parih dneh, ko je bilo malo bolj mrzlo crknala led žarnica (od 9diod mi delajo še samo 4) .
Uporabniški avatar
iRenault

Kok vatne LEDice pa kupuješ?
To uporabljaš tudi za notranjost?
Uporabniški avatar
domzikales

iRenault napisal/-a:Kok vatne LEDice pa kupuješ?
To uporabljaš tudi za notranjost?
Kupil sem takšno:
http://www.superstrela.com/katalog/led- ... s-12v.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Noter ne moreš te uporabljat zaradi tipa žarnice. Te za osvetlitev zadnje tablice so R5W (12V,0,45W) , za notranjost imam drugačen tip.
s56ac
Kraj: Primorska

Odgovor Napisal/-a s56ac »

Pozdravljeni !

Pravkar sem nabavil modro LED za osvetlitev tablice (sem mislil da je bela). Svetilnost je vredu, avto pa clio II. Znajo bit z policaji problemi ?
Uporabniški avatar
iRenault

s56ac napisal/-a:Pozdravljeni !

Pravkar sem nabavil modro LED za osvetlitev tablice (sem mislil da je bela). Svetilnost je vredu, avto pa clio II. Znajo bit z policaji problemi ?
Stupo napisal/-a:Svetilnost mora biti vsaj taka, kot jo odda mislim da 7W žarnica, ki je serijsko zadaj.
Barva je lahko bela ali rdeča.
Če izpolnjuješ vse od teh pogojev, ti ne bodo težili. :)
Pozicijske žarnice pa le imej.
Na žalost ti bojo težili. Sploh ker je modra, boš pomoje mel probleme prvič ko se boš v mraku peljal.
s56ac
Kraj: Primorska

Odgovor Napisal/-a s56ac »

Najlepša hvala... bo šla stara nazaj notr :)
Odgovori