v 15.000 km prevoženih z moje strani sem prešel na številko 138 000 =) Do sedaj zamenjana oba zadnja ležaja, silenbloki in to je zaenkrat vse kar je bilo izrednega =)
difuzor me je na tvojmu drgač prepričou de je res hudo =) edin izvedba je drgačna, ker sm ga sam dal čez odbijač + predelal sem stranice da so zaprte ter zaprl neuporabnoo luknjo.
po rondojih? kerih? jest? drugač pa contisport contact 3
Spredn splitter ti manka. Tko prou čudn zgleda od spredi. 13eur daš pr španu pa maš od fabije in ga mal porežeš in je.
Volan je cool, sam men je predebeu. Zdej nevem ta je od cliota3? Jz sm furu od gregija k je meu od twingota RS pa mi je biu kr mau preveč debeu...
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
No skratka po ralliju se je spet mal začel dihat in končno po dobrmu letu odkar mam avto mi je ratal zamenat variabilno jermenico in začuda je odpravla zvok dizla v prostem teku, Končno... Pa bilsteine imam zej gor od mloncarja. Precej velika razlika v vožnji. Poleg tega d po dveh mescih čist vsaka plastika škriple se avto pele mnogo bolš... velik bolši nadzor nad zadkom ter mnogo hitrejši vstop v ovink.