Clio I 1.8 RSi l.'96 - Andrej86 (presenečenje :)
včeraj sem ga generalno opral in spucal od znotraj,dans še samo šipe očistim.odstranil sem tud gnilo nalepko na sprednji šipi,lepotno popravil barvo na felnah. notranjost avta še ni tipi topi,še manjkajo ene 3 plastike,dobro, bomo že nabavli to.zdaj se gre v trgovino še po hrano zvečer v avstrijo, v soboto pa more past vsaj en pokal v dirki v hrib pa v db merjenju akustike.
Sem pa mel par dni nazaj eno brnečo izkušnjo-počil je vijak med kolektorjem in downpipom,sem kupil novo tesnilo,zamenjam, zategnem vse skupaj - ugotovim da je izpušn kolektor nekje pihat :S :S :S :S majko milo joj. ampak je enostavno premalo časa do wbtoura da bi se zdaj še s tem ukvarjal....
slika od včeraj predn je šla nalepka dol pa predn so se felne popravle .

Sem pa mel par dni nazaj eno brnečo izkušnjo-počil je vijak med kolektorjem in downpipom,sem kupil novo tesnilo,zamenjam, zategnem vse skupaj - ugotovim da je izpušn kolektor nekje pihat :S :S :S :S majko milo joj. ampak je enostavno premalo časa do wbtoura da bi se zdaj še s tem ukvarjal....
slika od včeraj predn je šla nalepka dol pa predn so se felne popravle .

a za wb tour al za papirje ?MeGaNe_16V napisal/-a:čestitam.![]()
evo post iz teme srečanja da neboš iskal
andrej86 napisal/-a:v sredo smo prišli na kraj wb toura ob 21.30 in v temi postavili tabor
naslednji dan
pekli od čevapov do perutničk,hrenovk, jajc na oko.... in veliko pili.... in pili...
delali stvari ko niso za javnost.......
unga idiota ko sem lani ostal zarad njega brez tablic so v petek zvečer "odstranili" s prizorišča,ker je menil da ima najlepši in najmočnejši avto in je špilal jeana ragnottija.... hehe
cel čertek in petek smo imeli "rock otočec" namakanje v blatu![]()
![]()
nato pa je končno prišla sobota in odločil sem se razturat na travniškem rallyu![]()
nato sem šel zmerit decibele z akustiko - rezultat je bil porazen133.9db ker sem nastavil prenizko frekvenco suba
![]()
ampak ker je bilo od oka 10 tekmovalcevsem bil čudežno tretji
Nato je prišel težko pričakovan trenutek
z avtomobila sem sčistil blato
nato sem se odpeljal na eno turo da segrejem motor
pol me je po uri in pol čakanja Manfred Resch le spustil naprej
napotki za prvo vožnjo
in gremo
tle so zapisali čas
posnetek vožnje
http://www.youtube.com/watch?v=ig-MWtTwlEo
sledila kot veste panoramska vožnja
čudovita pokrajina
in nato težko pričakovani večerni del podelitve pokalov
Dosegel naslednje rezultate
Geschicklichkeitsrally
3. Platz: Skamlec Andrej
2. Platz: Pratl Jürgen
1. Platz: Weber Stefan
Bergbeschleunigung Klasse 1 (Renault bis 120 PS)
3. Platz: Skamlec Andrej 6,48
2. Platz: Pendl Thomas 6,41
1. Platz: Weber Stefan 6,28
DB-Messung, Klasse 1 , 1 Woofer
3. Platz: Skamec Andrej 133,9
2. Platz: Wolff Christian 139,8
1. Platz: Pisleric Raphael 142,9
pokal za rally -3.mesto
pokal 3 .mesto- pospeševanje v hrib
za akustiko 3.mesto - so odrezali sliko..
slikani lepotci
in pa še moja "malenkost" zraven avta
to je to za letos
še video celotnega srečanja
http://www.suedsteiermark.tv/video/1154 ... chach-2011
treba bo napiliti motor pa še marsikaj do drugega leta da bomo prvi enkrat....
zimske gume 195 59 R15
firma firestone winterhawk made in france

mislim sem prvo radkape gor dat renojeve orginalne pa ko sem felne pobarval in zmontiral gume ter dal vse skup na avto sem se odločil da ostane kar brez vsega
avto se bo pa vozil pozimi tu pa tam ko bodo ceste suhe in kopne,ker če bo stal doma na dvorišču celo zimo bo začel crkovat - ker pol ko ga spomladi po pol leta vžgeš začne eno za drugim crkovat.
firma firestone winterhawk made in france

mislim sem prvo radkape gor dat renojeve orginalne pa ko sem felne pobarval in zmontiral gume ter dal vse skup na avto sem se odločil da ostane kar brez vsega
avto se bo pa vozil pozimi tu pa tam ko bodo ceste suhe in kopne,ker če bo stal doma na dvorišču celo zimo bo začel crkovat - ker pol ko ga spomladi po pol leta vžgeš začne eno za drugim crkovat.