Megane I (ph2) platišča...

Vse o videzu avtomobila
Uporabniški avatar
MarcY
Kraj: Stranice

Odgovor Napisal/-a MarcY »

iceman89 napisal/-a:men je reku on da naj grem kam drugam probat, da bo verjetno šlo...sam da se bom zdej v LJ furu pa dal 30€ da mi pregleda sam...:/ na koncu pa še ne bo šlo:S

http://www.varnostvprometu.org/index.ph ... rj&id=1565

tole ko si mi ti poslal mu je pa on odgovoril da lahko gleda :O
js bi na tvojem mestu probal v Celju pri Žonti, imam dobre izkušnje od tam. pa bi se tud dalo kaj zmenit, probaj bit vljuden :D
Uporabniški avatar
iceman89
Kraj: Žalec

Odgovor Napisal/-a iceman89 »

MarcY napisal/-a:
iceman89 napisal/-a:men je reku on da naj grem kam drugam probat, da bo verjetno šlo...sam da se bom zdej v LJ furu pa dal 30€ da mi pregleda sam...:/ na koncu pa še ne bo šlo:S

js bi na tvojem mestu probal v Celju pri Žonti, imam dobre izkušnje od tam. pa bi se tud dalo kaj zmenit, probaj bit vljuden :D
sej sm mislu it prvo žonti, sam tam je treba čakat ne?? (:
Slika
Uporabniški avatar
MarcY

iceman89 napisal/-a:
MarcY napisal/-a:

sej sm mislu it prvo žonti, sam tam je treba čakat ne?? (:
ja ponavadi je vsako drugo sredo, se pravi na 14dni, (spet odv. koliko ljudi je prijavljenih na homologacijo.)
Uporabniški avatar
iceman89

sm klicu pa je reku naj ju3 dopoldan pokličem...bomo vidl...a pa ti prvo pogleda? kr na LPPju morš prvo plačat da ti sploh kej gledajo..:/
Slika
Uporabniški avatar
lukeatluke

Odgovor Napisal/-a lukeatluke »

Najprej plačaš, ampak če na LPP vidijo, da ne bo šlo čez, ti vrnejo denar.
Uporabniški avatar
MarcY

iceman89 napisal/-a:sm klicu pa je reku naj ju3 dopoldan pokličem...bomo vidl...a pa ti prvo pogleda? kr na LPPju morš prvo plačat da ti sploh kej gledajo..:/
Pri žonti ko sem bil so mi prvo pregledali potem pa me je poslal noter plačat in oddat kartonček. :D
Uporabniški avatar
lukeatluke

Se tok bols, ves vesel gres placat hehe :P
Uporabniški avatar
wily
Kraj: Prebold

Odgovor Napisal/-a wily »

pa tud u trbovl maš dej homolo pa tud nič ne komplicirajo baje....greš tja, daš papirje poslikajo plačaš in drug dan na pošti te čaka kartonček....majo pa tkle naret če greš 3 stvari 1x homolo je 35€ kao paket, če greš pa vsako stvar posebi je tud pač 35€... :wink:
Uporabniški avatar
franko
Kraj: dolenjske benetke

Odgovor Napisal/-a franko »

Sam tudi če boš slučajno kje to homologiral, ti lahko prometniki zatežijo in te dajo na izrednega tehničnega. Potem pa ne vem kako se bo končalo :?
use se da sam če se če
Uporabniški avatar
lukeatluke

Mislim, da če guma ne gleda ven, ne bodo kompliciral, še posebej če malo naložiš, da je pač tak ET in da ni nobenih distančnikov...

V obratnem primeru z homologiranimi distančniki in gumo blizu, bi se pa marsikdo zapičil.

Sicer pa samo kraki ven gledajo... :roll:
Uporabniški avatar
iceman89

wily napisal/-a:pa tud u trbovl maš dej homolo pa tud nič ne komplicirajo baje....greš tja, daš papirje poslikajo plačaš in drug dan na pošti te čaka kartonček....majo pa tkle naret če greš 3 stvari 1x homolo je 35€ kao paket, če greš pa vsako stvar posebi je tud pač 35€... :wink:
aja??:o
js bom mel še luči za homologirat v roku enga tedna...pa če je res sam 35 za 3 stvari pol bi ga še spustu (:
Slika
Uporabniški avatar
iceman89

franko napisal/-a:Sam tudi če boš slučajno kje to homologiral, ti lahko prometniki zatežijo in te dajo na izrednega tehničnega. Potem pa ne vem kako se bo končalo :?
ne delam problemov na cesti tk da dvomim v kaj takega...(sam možno je vse ja...)
Slika
Uporabniški avatar
Nos
Kraj: Šentjernej-Kranj

Odgovor Napisal/-a Nos »

ne rabiš problemov delat. so tud nedolžne žrtve :wink:
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
Uporabniški avatar
iceman89

ja sam na zastopim zakaj pol na papirjih vse štima :roll: pol sploh ne bi kupoval tega :cry:
Slika
Uporabniški avatar
lukeatluke

Zato ti pa nima kaj, jaz sklepam, da jim res te kraki niso pasal, pa saj veš kako je, ko prideš s tako ogromnimi feltnami na homologacijo, če ni bmw je vse narobe...

Probej drgje pa boš naredu, izredni tehnični pri samo malo spuščenem avtu in taki feltnami je pa res mala verjetnost, da te bodo ne vem kam poslal, še posebej če ne delaš problemov in ne voziš okoli 20kg poliestra :!:
Odgovori