lp matjaž
Laguna II 1.9 dCi klima- ne deluje desna stran vozila?
Laguna II 1.9 dCi klima- ne deluje desna stran vozila?
zanima me če kdo ve kaj bi bilo narobe da mi v kabini hladi le leva stran vozila, desna pa dela bolj kot ne premalo? hvala za odgovore 
lp matjaž
lp matjaž
Zadnjič spremenil housexy74, dne 18 Maj 2011, 08:47, skupaj popravljeno 1 krat.
Te klime na lagunah so butaste za znoret ali pa ne delujejo ok.
Meni vse dela ok dokler je vzunaj vroče, hladi brez problema. Ko pa rata mrzlo pa greje lepo dokler se avto ne segreje potem pa tempertura pihanja pade in začne pihati mlačno...skoraj mrzlo. Probavall sem klimo gor in dol pa ne vem zakaj. Loputa za mešanje zraka L in D dela, višanje nižanje temperature na L in D dela. Js imam vedno v avtu nastavljeno 23 stopinj (pozimi in poleti). Po moje bi moralo pihati vsaj malo toplo ko se avto segreje da vzdržuje tempreturo. Kako bi to zadevo rešil????
Meni vse dela ok dokler je vzunaj vroče, hladi brez problema. Ko pa rata mrzlo pa greje lepo dokler se avto ne segreje potem pa tempertura pihanja pade in začne pihati mlačno...skoraj mrzlo. Probavall sem klimo gor in dol pa ne vem zakaj. Loputa za mešanje zraka L in D dela, višanje nižanje temperature na L in D dela. Js imam vedno v avtu nastavljeno 23 stopinj (pozimi in poleti). Po moje bi moralo pihati vsaj malo toplo ko se avto segreje da vzdržuje tempreturo. Kako bi to zadevo rešil????
Renault Laguna GrandTour 1,9 dci privilege lux
mhm... in pri meni so podobni simptomi kot pri dunstarju, le da greje super in seveda potem ko se segreje kabina posledično prilagodi pihanje in pa toploto zraka. sam hlajenje pa me heca... bi jo najrajš prodal pa je
sm pa danes malo pogledal egr ventil, iz firbca da vidm kakšn je, hehe... kok je zapacan
je kot nov