Vzmeti clio II
Vzmeti clio II
Zanima me kakšne imate kaj izkušnje z vzmetmi VOGTLAND?
Ali kateriimi drugimi?
Ali kateriimi drugimi?
Bilokaj boš dal, ali H&R, ali Eibach, ali Vogtland; občutek vožnje se bo spremenil tko da ne komplicirat. Super bodo!
Če so pa fedri vijolični, pa še tolk bolš
Če so pa fedri vijolični, pa še tolk bolš
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
Za to boš moral pa zamenjat še zadnji in sprednji stabilizator. Na 1.5dci se avto še vedno nagne kot pijana kamela, kljub tem fedrom in bilstein B6 amortizerjem. Je pa malenkost boljše kot original.koto napisal/-a:Kaj v ovinku se bo avto obnašal lepše kot sedaj? Sedaj se mi zdi da se preveč nagne oz. zamaje. To me zanima, ker si rekel, da dobim malenkost nižji izgled in udobje...kaj pa stabilnost v ovinkih? Mislil sem vzeti vijolične -35 sredaj in zadaj?
Enigma motorsport
Zivjo druzba! Je ze cas da spet kaj vprasam ker me ze dolgo ni bilo na forumu odkar sem zamenjal laguno za clia III 1.4 98km, dinamiqe luxe oprema...v glavnem avto mi je zelo vsecen, kar poskocen, res da malo pozresen ampak nikakor estecki pri kolesih.opremljen je z alu 16“ platiscih, pa kljub temu ostaja prevec prostora med kolotekom in gumo. dejansko se pocutim kot da imam jeepa, ampak nisem pristas makadama,tako da nepotrebujem odvecne praznine med kolotekom in gumo...torej, katere fedre svetujete? v A3M-u sem povprasal kako je s tem in so rekli da je zadovoljovo menjat fedre brez amortizerjev, nikakor pa ne obstojece fedre rezat...spustil bi ga za vsaj ene 3-4cm, trenutno ima med 8-9 cm lufta.?? ima gdo izkusnje? Je avto ucitno trsi po posegu? kako pa to deluje na podvozje (koncniki,vilce,roke,...) je zaradi posega zivljenska doba teh delov krajsa? v naprej se zahvaljujem za pomoc in odgovore!
lp,Ziga
lp,Ziga
- Truckdriver \8/
- Kraj: Grosuplje
Ravno danes zamenjal vzmeti. Kupil sem jih pri A3M znamke H&R. Avto se dosti manj nagiba v ovinkih in je veliko stabilnejši. Ter prav tako tudi bolje zgleda
. Samo pač ni več toliko udobja kot prej, čutiš vsako kotanjo na cesti. Jaz osebno ti jih priporočam. Še posebaj če imaš težko nogo 
Prijaznost, strpnost in brzina na cesti moja so vrlina 
ja res bol tezko sparam to formulco:) kolk pa si dau za vse?si zamenjal tud pri njih?kako je iz homologaciji potem...se lahko nardi al neTruckdriver \8/ napisal/-a:Ravno danes zamenjal vzmeti. Kupil sem jih pri A3M znamke H&R. Avto se dosti manj nagiba v ovinkih in je veliko stabilnejši. Ter prav tako tudi bolje zgleda. Samo pač ni več toliko udobja kot prej, čutiš vsako kotanjo na cesti. Jaz osebno ti jih priporočam. Še posebaj če imaš težko nogo
- Truckdriver \8/
Cena za vzmeti je 154€ ter menjal sem jih tudi pri njih + 50€ za homologacijo so mi pa rekli, da moram še stekanje nastavit potem je šele možna homologacija. Pokliči jih ter povprašaj. Jaz še nisem opravil homologacije bom še malo počakal, ker imam v planu še nekaj dodatkov na avtu, ki jih je tudi potrebno homologirati. In me bo ceneje prišlo če bom več stvari na enkrat homologiral kot pa eno. 
Prijaznost, strpnost in brzina na cesti moja so vrlina 
- Truckdriver \8/