nop rekl so da bojo vmes nekam usekal med sim pa arkado. in če si špilu špil je res neki tazga, ker ga je na tipovnico brez veze špilat ker je avto na koncu dirke kot razbit jajc. pa še zmagat je bol kot ne fantazija, uglavnm matraš se tok da ni zabavno. kar pa je poanta špila, da me zabava.bam88 napisal/-a:so rekl da bo simulacija.. za prejsn shift.Speedie napisal/-a:sej če si prebral kej od tega kar sm nalimu, nikjer niso rekl da je biu prejšn shift simulacija, tist je bla še arkada. je pa treba priznat da je biu bolši špil od prejšnih, sploh pa od tega Hot pursuit. fiziko so že začel mal upoštevat v špilu.bam88 napisal/-a:eh prejsn shift je mel tud hude videe pa slike pa ni da ni... igra je bla pa polom.. tud mal ni bla "drivin simulator"...navadna nfs arkada
Nfs Shift2- unleashed

"There is no plan B, only another plan A."
Ritchey Watanabe
Group B rally driver...the ballsiest creature alive!
Group B rally spectator.....the craziest creature alive!
"I wish this could be realistic, I mean like live for speed realistic, gt legends realistic, that kind of realism, but it just won't happen with nfs and I'm not getting my hopes up anytime soon."
An interesting comment... What you may not realize here is that I was the designer and producer of GT Legends and most of the key Slightly Mad Studios crew who made SHIFT2 UNLEASHED also created GT Legends too. For us, S2U is a massive leap forward from this old PC sim racer.
seznam avtov do zdaj:
http://www.needforspeed.com/shift2unleashed/cars
še par jih je k niso na seznamu so pa vidni na temle linku malo nižje:
http://speedhunters.com/archive/2011/03 ... tions.aspx
old school merc

"There is no plan B, only another plan A."
Ritchey Watanabe
Group B rally driver...the ballsiest creature alive!
Group B rally spectator.....the craziest creature alive!
- Primož Five
- Kraj: Logatec
- lukeatluke
Sedaj imam malo več časa, da napišem zakaj...
Star #Engine, grafika je taka kot je bila v dveh delih nazaj, čudno, da moj q6600 na 3.6Ghz in 8800GT 820/2000, ki sta oba že stalna člana skoraj 4 leta, še vedno maximizirata na 24" 1920x1200 resoluciji, take bedne špile...
Dobro, lep primer bi bil LFS, grafika prejšnjega stoletja, a je vsaj igralnost na vrhuncu....tudi če bi imel volan zakupljen ne vem, če bi mi ugajalo igrati NFS:Shift2...
Ne vem, kako se spoznate na hardware, a q6600 in 8800GT, sta bila pred leti bomba za 2*performance/price, imel sem jih tudi v SLI, pa jih v špilih, ki sem jih igral, nisem mogel uporabljat
no SLI!
Call of duty 2 all the way, ajd tudi 4 ni slaba
Multiplayer4life
Star #Engine, grafika je taka kot je bila v dveh delih nazaj, čudno, da moj q6600 na 3.6Ghz in 8800GT 820/2000, ki sta oba že stalna člana skoraj 4 leta, še vedno maximizirata na 24" 1920x1200 resoluciji, take bedne špile...
Dobro, lep primer bi bil LFS, grafika prejšnjega stoletja, a je vsaj igralnost na vrhuncu....tudi če bi imel volan zakupljen ne vem, če bi mi ugajalo igrati NFS:Shift2...
Ne vem, kako se spoznate na hardware, a q6600 in 8800GT, sta bila pred leti bomba za 2*performance/price, imel sem jih tudi v SLI, pa jih v špilih, ki sem jih igral, nisem mogel uporabljat
Call of duty 2 all the way, ajd tudi 4 ni slaba
Multiplayer4life
- R19-racing
- Kraj: koper
- lukeatluke
Jaz sem žal v pokoju, bili v zelo dobri navezi, v konkurenci z KPGjem itd...stari dobri časi, bili med top 20 v Evropi, igrali pa 95-110ur/teden, haha, kaj smo ga pokal....v naši ekipi pa seveda doktor iz prekmurske univerze katerega ime naj bo še vedno skrivnost...R19-racing napisal/-a:je nisem probal ampak mi je kolega reku da je zanic.....
call of duty 2 pa mi bo pocsai dojadla xfire cikwin.....u call of duty 4 pa je prevec citerjev .....
Vglavnem ja...bolše poletje 2007 si ne morem predstavljati
No jst se ne mislm pregovarjat kva je bol k ubistvu je vsak špil za nek okus najboljši...igram gt5 najnovejšo verzijo zelo dobra igra nimam kej rečt ampak po vsem napisanem in povedanem mislm da bo nfs tudi zadovoljil marsikaterega igralca. Jaz sem jo šel včeraj kupiti ampak še nisem uspel igrati tako, da povem mnenje in prvi vtis jutri.

.jpg)