Laguna III Berline - letne gume
Laguna III Berline - letne gume
Pozdravljeni, katere letne gume priporočate? Dimenzija 215 50 R17.
Lp
Lp
Glede gum je tako, da odvisno koliko denarja si pripravljen dati. Sigurno ne boš nič zgrešil z Michelin, Bridgestone, Pirelli, Goodyear...
Sam imam Pirelli P7 Cinturato (205/55 R16 94V) in jih priporočam. Osebno bi vzel nove Michelin ampak samo zaradi imena, ker izkušenj z njimi nimam.
lp
Sam imam Pirelli P7 Cinturato (205/55 R16 94V) in jih priporočam. Osebno bi vzel nove Michelin ampak samo zaradi imena, ker izkušenj z njimi nimam.
lp
Renault Laguna II Initiale Paris 2.0dci 127kW l.2007
en nasvet bi potreboval, sicer sem že klical okoli renaultove avtohiše pa so mnenja različna...
v homologaciji mi piše 215/50 R17 (95) W ! ko gledam po internetu prodajalce gum, težko dobim točno tako dimnezijo s temi oznakami;
npr. tudi petrolov katalog na njihovi strani ima GY 215/50R17 95W XL EFFICIENTGRIP FP 9,49, vendar XL menda pomeni, da je za eno prostorce ipd. in ne toliko za "limozine".. ali ja?
verjetno ni dobro da bi vzel 91 W ali 95 V itd...!?
kaj menite?
v homologaciji mi piše 215/50 R17 (95) W ! ko gledam po internetu prodajalce gum, težko dobim točno tako dimnezijo s temi oznakami;
npr. tudi petrolov katalog na njihovi strani ima GY 215/50R17 95W XL EFFICIENTGRIP FP 9,49, vendar XL menda pomeni, da je za eno prostorce ipd. in ne toliko za "limozine".. ali ja?
verjetno ni dobro da bi vzel 91 W ali 95 V itd...!?
kaj menite?
hmm, sem želel kupiti gume “Dunlop - 215/50 R17 95W SP FASTRESPONSE XL” na Petrolu in sploh nimajo te dimenzije oz. pravijo na centrali, da jih nima ne dobavitelj Sava Tyres, ne v centralnem skladišču v Nemčiji...
Imajo pa od 215/50 R17 (95) W: Goodyear Efficient Grip in pa Fulda Carrat Exelero.. Katero priporočate od teh dveh (slednje so cca 42 € ceneješe/kos)?
Imajo pa od 215/50 R17 (95) W: Goodyear Efficient Grip in pa Fulda Carrat Exelero.. Katero priporočate od teh dveh (slednje so cca 42 € ceneješe/kos)?
Jst sem na megana dal GY efficient grip. Za enkrat ( 2 dni ) se zdijo super.
GY celo oblublja 2% majnšo porabo. Me res zanima, če se bo to kje upazlo
http://www.goodyear.eu/home_en/efficien ... /index.jsp
GY celo oblublja 2% majnšo porabo. Me res zanima, če se bo to kje upazlo
http://www.goodyear.eu/home_en/efficien ... /index.jsp