ja sj...zmeri lahko poplačaš douk v celoti ane. če si enmnu naprimer dolžan 5.000€ in jih odplačuješ po 500€ na mesec, mu lahko, če dobiš denar, poplačaš tudi vse do konca v enem znesku in ni važno kolk daleč si že prilezu;)dolenc napisal/-a:Kako ni treba poplačat lizinga, če imaš še 28 oz 48 obrokov do izteka pogodbe?
R laguna 1.9 dci/2003/7 228.000km imeti lai ne???
V tvojem primeru si pomojne na 0€€€ - vsaj pri Laguni.bobo.89 napisal/-a:ja sj...zmeri lahko poplačaš douk v celoti ane. če si enmnu naprimer dolžan 5.000€ in jih odplačuješ po 500€ na mesec, mu lahko, če dobiš denar, poplačaš tudi vse do konca v enem znesku in ni važno kolk daleč si že prilezu;)dolenc napisal/-a:Kako ni treba poplačat lizinga, če imaš še 28 oz 48 obrokov do izteka pogodbe?
Žal taka kot je z temi kilometri, tega letnika in žal dizel...ni vredna več kot 3000€...pa še to boš vesel, da sploh kdo kupi....
GOLF VI. 1.2 TSI + 2.0 TDI
ja to je pa res ja da se lagune slabo prodajajo. preveč jih je in pa še ta 2 generacija je na dokaj slabm glasu kar se tiče kvalitete in to...oče je lan prodou volvota s60 iz prek 300.000 km za dobrih 5 jurjou v autohišo, a za laguno sm lahko veseu da bi dubu 3 jurje pa je isti letnik 2002 s 162.000 km

kar se tiče prodaje avta je kar veliko povpraševanje in zgleda da bo avto prodan tako ali tako(z leasingom ali brez). cene takšnih lagun tega letnika so na netu od 2-6000eur. jaz sem izbral eno sredino, plus tega da je veliko stvari na avtu novih-zamenjanih in je pripravljen na nadaljnih nekaj tisoč kilometrov. kar se pa leasinga tiče je pa tako:
za avto se lahko najame leasing z 20% pologa in se plačuje še 24 mesecev po cca 130eur, lahko se uredijo samo administrativni posli, kjer ni pologa in so stroški samo cca 100eur za prenos pogodbe na naovega lastnika(prevetjeno na leasing hiši) ali pa se avto kupi na gotovino in se leasing poplača in se iz prometnega dovoljenja izbriše plomba od leasing hiše. toliko,..
sej z avtom ni nič narobe. sem nanj kar veliko uložil(veliko novih stvari in kasneje nič vožen avto), akumolator nov, roke nove, optika, disk ploščice spredaj in zadaj, nova turbina, narejen veliki servis(pimpa jermeni itd,..) nov senzor zraka za turbino, nove zimske gume itd,.... zato mislim da je cena temu tudi primerna. nekatere lagune so na netu sicer res ceneje, a najprej moramo vedeti v kakšem stanju so in kaj je narobe z njimi,..
zato sem se odločil dati na net oba avta in katerega prej prodam mi je čist vseeno, ker sta oba redno in dobro vzdrževana.res pa je da pa če mi laguna ostane, bom pa moral čez kakšno let dve spet razmišljati o drugem avtomobilu, ker delam relacijsko dnevno kar dosti km(nisem trgovski potnik) za službo in nazaj,... zato pa ima malo več kilometrine in je tudi malo več vzdrževana kot druge lagune in to z računi in servisno knjižico. ker pa vem kako je dan danes z denarjem in je teško dobiti že 500eur sem se odločil, da dam oglas za laguno kot polog 600eur in pa samo administrativne stroške 100eur na leasingu in to je vse,...da se lahko pride do ugodne varjante financiranja avtomobila. zame bi tudi to bila ugodna varianta, če bi kupoval drugi avto.
toloko za enktrat,.. upam da se bo kaj premaknilo in da laguna dobi drugega lastnika,..
za avto se lahko najame leasing z 20% pologa in se plačuje še 24 mesecev po cca 130eur, lahko se uredijo samo administrativni posli, kjer ni pologa in so stroški samo cca 100eur za prenos pogodbe na naovega lastnika(prevetjeno na leasing hiši) ali pa se avto kupi na gotovino in se leasing poplača in se iz prometnega dovoljenja izbriše plomba od leasing hiše. toliko,..
sej z avtom ni nič narobe. sem nanj kar veliko uložil(veliko novih stvari in kasneje nič vožen avto), akumolator nov, roke nove, optika, disk ploščice spredaj in zadaj, nova turbina, narejen veliki servis(pimpa jermeni itd,..) nov senzor zraka za turbino, nove zimske gume itd,.... zato mislim da je cena temu tudi primerna. nekatere lagune so na netu sicer res ceneje, a najprej moramo vedeti v kakšem stanju so in kaj je narobe z njimi,..
zato sem se odločil dati na net oba avta in katerega prej prodam mi je čist vseeno, ker sta oba redno in dobro vzdrževana.res pa je da pa če mi laguna ostane, bom pa moral čez kakšno let dve spet razmišljati o drugem avtomobilu, ker delam relacijsko dnevno kar dosti km(nisem trgovski potnik) za službo in nazaj,... zato pa ima malo več kilometrine in je tudi malo več vzdrževana kot druge lagune in to z računi in servisno knjižico. ker pa vem kako je dan danes z denarjem in je teško dobiti že 500eur sem se odločil, da dam oglas za laguno kot polog 600eur in pa samo administrativne stroške 100eur na leasingu in to je vse,...da se lahko pride do ugodne varjante financiranja avtomobila. zame bi tudi to bila ugodna varianta, če bi kupoval drugi avto.
toloko za enktrat,.. upam da se bo kaj premaknilo in da laguna dobi drugega lastnika,..
verjetno si dal oglas da avto prodajaš za npr 1000€ in pol spodaj napisal, da gre za prevzem lizinga...ampak naši šverkači tega ne dojemajo...pač imajo težave z razumevanjem slovenščine in zato tako na polno kličejo..ko pa poveš da je še lizinga 2 leti in da je to polog, pa nočejo takoj prekinit, ker jih je sram in se kao še mal zanimajo za avto, da ti ne dojameš, kako glupi so....
GOLF VI. 1.2 TSI + 2.0 TDI
ne vem kdo je tle glup,pomoje prodajalecTommy30 napisal/-a:verjetno si dal oglas da avto prodajaš za npr 1000€ in pol spodaj napisal, da gre za prevzem lizinga...ampak naši šverkači tega ne dojemajo...pač imajo težave z razumevanjem slovenščine in zato tako na polno kličejo..ko pa poveš da je še lizinga 2 leti in da je to polog, pa nočejo takoj prekinit, ker jih je sram in se kao še mal zanimajo za avto, da ti ne dojameš, kako glupi so....
na avto net napišeš ceno npr 4000eu,možen prevzem lizingain to je to, drugače te pa kliče cela slo in razni preprodajalci
no glede cene in lizinga in teh zadev ma vsak svoje mnenje...ampak roko na srce, je tomy napisu čist pošteno...veliko je nepismenih=)
vglavnem...kar se pa tiče cene avta je pa tako...avto prodaš za toliko, za kolikor ga ceniš! in če prodaš pošteno zadevo, ga prodaš tudi s pošteno ceno, je tako?
depo, upam da se ti izteče po najbolši poti;)
daj ponudbo še na kakšne forume in to...
vglavnem...kar se pa tiče cene avta je pa tako...avto prodaš za toliko, za kolikor ga ceniš! in če prodaš pošteno zadevo, ga prodaš tudi s pošteno ceno, je tako?
depo, upam da se ti izteče po najbolši poti;)
daj ponudbo še na kakšne forume in to...
pozdrav;
kot ceno sem navedel polog, vsakemu pa zdrava pamet pove da tak avto in tak letnik ne more biti s ceno pologa. sem pa vse v oglasu napisal in če bi si ljudje prebrali bi to bilo drugače. vse piše, koliko je še ostalo plačila, koliko je cena na keš in kakšen je možen prevzem leasinga itd,.. tako da samo brati je potrebno, če pa kdo ne zna pa si je sam kriv. jaz mislim da je oglas kr vredu napisan in zadeva ponujena kupcem. klicev je veliko, veliko drugih variant ponujajo, niso redno zaposleni kar je pogoj za najem leasinga, denarja nimajo vsaj tako pravijo itd,... da pa ne bo kaj narobe misliti; z avtom ni čisto nič narobe in je lepo vozen in vzdrževan, samo jaz imam problem ker teško plačujem dva avat in pa kredit za stanovanje itd,... z eno plačo. ženska pa je ostala brez službe, ker so nekateri menedžerji v sloveniji preveč pametni in je zapru firmo. sicer bankrotiral ne bom, ampak dosti lažej bi mi bilo samo z enim avtom,...
lp
depo
kot ceno sem navedel polog, vsakemu pa zdrava pamet pove da tak avto in tak letnik ne more biti s ceno pologa. sem pa vse v oglasu napisal in če bi si ljudje prebrali bi to bilo drugače. vse piše, koliko je še ostalo plačila, koliko je cena na keš in kakšen je možen prevzem leasinga itd,.. tako da samo brati je potrebno, če pa kdo ne zna pa si je sam kriv. jaz mislim da je oglas kr vredu napisan in zadeva ponujena kupcem. klicev je veliko, veliko drugih variant ponujajo, niso redno zaposleni kar je pogoj za najem leasinga, denarja nimajo vsaj tako pravijo itd,... da pa ne bo kaj narobe misliti; z avtom ni čisto nič narobe in je lepo vozen in vzdrževan, samo jaz imam problem ker teško plačujem dva avat in pa kredit za stanovanje itd,... z eno plačo. ženska pa je ostala brez službe, ker so nekateri menedžerji v sloveniji preveč pametni in je zapru firmo. sicer bankrotiral ne bom, ampak dosti lažej bi mi bilo samo z enim avtom,...
lp
depo