Megane II menjava ročne zavore
Maš diske zadaj al bobne?
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
BMW E39 530i LPG
hehe, to bi blo hudo da bi meu megan 2 še bobne zadaj
če ti ročna ne prime še ne pomeni da glede na to da menjuješ diske, ne dela
prvo menjaj diske + zavorne ploščice potem pa boš videl kako in kaj z ročno zavoro, načeloma bi morala biti ok
ampak zavedaj se nekaj, glede na to da imaš ABS , ˝špur˝ ne moreš vlečti s tem ker lahko zažgeš diske/ploščice in mogoče je tudi tukaj navidezno slabše prijemanje ročne
ali ti tudi ko avto miruje ročna ne prime?
če ti ročna ne prime še ne pomeni da glede na to da menjuješ diske, ne dela
prvo menjaj diske + zavorne ploščice potem pa boš videl kako in kaj z ročno zavoro, načeloma bi morala biti ok
ampak zavedaj se nekaj, glede na to da imaš ABS , ˝špur˝ ne moreš vlečti s tem ker lahko zažgeš diske/ploščice in mogoče je tudi tukaj navidezno slabše prijemanje ročne
ali ti tudi ko avto miruje ročna ne prime?
Ne poznam megana 2 zato raje prej vprašam. Če je počilo pol ti je definitivno zajla šla. Sama zajla mislim da je dobrih 10€.
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
BMW E39 530i LPG
BMW E39 530i LPG
meni se je podobno naredilo na meganu III... samo da je meni rahlo blokirala in sem to opazu šele ko se je začelo kadit iz zadnjega levega kolesa... me odvlečejo na servis, zamenjajo oba diska in ploščice in grem proti domu... in po 30 km se zopet začne kadit iz kolesa
tipo je pač samo zamenju diske in to je to... kriva je bla pa zajla, ki se je zatikala. samo hvala bogu za garancijo