RENAULT TUNING SLIKE 2
tukaj pa sem nasel na netu eno predelavo renault spiderja ... ki je malo predelan in "ima celo" streho ....

Zadnjič spremenil ZOIS, dne 28 Maj 2003, 12:14, skupaj popravljeno 1 krat.

Glavno da mi druga kopa v tretji! 101%antikvakar
saj je res podoben porscheju!
se ne motis.. ziher 100% je spider (malo je nenavadno predelan)
ampak v originalu brez strehe je pa lepsi
zadaj za spiderjem pa se malo vidi renault alpine a-610 turbo ... pravi lepotec! (ti alpini pa so res delovali po obliki kot porscheji)
se ne motis.. ziher 100% je spider (malo je nenavadno predelan)
ampak v originalu brez strehe je pa lepsi
zadaj za spiderjem pa se malo vidi renault alpine a-610 turbo ... pravi lepotec! (ti alpini pa so res delovali po obliki kot porscheji)

Glavno da mi druga kopa v tretji! 101%antikvakar
UUUUUU Habbke!!!! Vidu sem enga rumenga megana coupeja tko zrihtanga da sem skor iz sedeza v autu dol padu in se kmau zaletu!!!!!!
Spredn deu je meu cist spremenjen, haubo je meu cist porezano in narjen tko hud zracnik da adijo!!!!!!! Skoda pa nisem vidu registracije!!!!
V petek sem pa vidu se enga megana coupeja, crn hudo spedenan do konca, zatemnene sajbe......!!!! In sem mislu da si ze ti, in grem do auta pa da bom potrku da te pozdravm, pa gledam skoz sajbo not, pa vidm sam obris od ene hude blond bejbe!!!! Sam usta sem odpru ej!!!!
A kej poznas ta dva? Si ze kdaj vidu?
Stari tko huda megana pa se nisem vidu!!!!
Tvoj je ful hud, ampak un rumen je pa STRUP!!!!!

Spredn deu je meu cist spremenjen, haubo je meu cist porezano in narjen tko hud zracnik da adijo!!!!!!! Skoda pa nisem vidu registracije!!!!
V petek sem pa vidu se enga megana coupeja, crn hudo spedenan do konca, zatemnene sajbe......!!!! In sem mislu da si ze ti, in grem do auta pa da bom potrku da te pozdravm, pa gledam skoz sajbo not, pa vidm sam obris od ene hude blond bejbe!!!! Sam usta sem odpru ej!!!!
A kej poznas ta dva? Si ze kdaj vidu?
Stari tko huda megana pa se nisem vidu!!!!
Tvoj je ful hud, ampak un rumen je pa STRUP!!!!!
Rumen: možen da si vidu koširja iz mavcic
Crn: Enkrat sem ga vidu u Šencurju, sam ni bil pošmekan je mel sam 17"tke gor pa auspuh(pa je zgledal ful hudo)
A je mel rumen komad spojler uzadi(tak bolj kvadratn?), pa je mel na strehi zracnik? Ce je, poj je košir k ma res hudga...
Crn: Enkrat sem ga vidu u Šencurju, sam ni bil pošmekan je mel sam 17"tke gor pa auspuh(pa je zgledal ful hudo)
A je mel rumen komad spojler uzadi(tak bolj kvadratn?), pa je mel na strehi zracnik? Ce je, poj je košir k ma res hudga...
Zadnjič spremenil HaBBicH, dne 30 Maj 2003, 14:54, skupaj popravljeno 1 krat.
habbke malo pomote kosir ni iz zbilj on je iz mavcic skor sosed od tega modrega dirkaca k je registriran pr nas!habbke napisal/-a:Rumen: mozen da si vidu kosirja iz zbilj
Crn: Enkrat sem ga vidu u Sencurju, sam ni bil posmekan je mel sam 17"tke gor pa auspuh(pa je zgledal ful hudo)
A je mel rumen komad spojler uzadi(tak bolj kvadratn?), pa je mel na strehi zracnik? Ce je, poj je kosir k ma res hudga...
drgac to sploh nima veze!sam ni bil to on k on nima izrezane havbe