Kdo bi imel brezplacni servis (okolica Lj)?
Kdo bi imel brezplacni servis (okolica Lj)?
Če imate namen kmalu narediti servis (ni pomembno kaj, samo da je servisiranje - redni servis, menjava zavornih ploščic, menjava jermenice - karkoli) in če se mu da opraviti delo skrivnostnega kupca, naj me klikne za več informacij.
Na kratko:
Najprej se je potrebno udeležiti sestanka, kjer se dobi anketo. Traja približno eno uro. Potem se pri avtohiši naroči na servis, se avto odpelje in prevzame, nato pa je potrebno izpolniti anketo.
Tako Renault preverja zadovoljstvo strank. Krijejo vam pa do 125€ stroškov, kar je več pa morate doplačati sami. Povrnjeni so tudi potni stroški.
Mora biti pa vozilo obvezno pisano na vas.
Na kratko:
Najprej se je potrebno udeležiti sestanka, kjer se dobi anketo. Traja približno eno uro. Potem se pri avtohiši naroči na servis, se avto odpelje in prevzame, nato pa je potrebno izpolniti anketo.
Tako Renault preverja zadovoljstvo strank. Krijejo vam pa do 125€ stroškov, kar je več pa morate doplačati sami. Povrnjeni so tudi potni stroški.
Mora biti pa vozilo obvezno pisano na vas.
Renault naj bi v roku 48 ur tudi poklical stranko in vprašal, če je bila zadovoljna s popravilom.Symon napisal/-a:Zanimivo, ker drugaèe pa Renault Nissan Slovenija tudi klièe stranke kako so bili zadovoljni s servisom. Vsaj mene so klicali po servisu in po štrihanju.
125€ je pomoje servis pa mogoèe moraš še malo doplaèati ker ne vem koliko stane olje pri njih.
Kot sem rekel, ni pomembno na kakšno popravilo se pelje vozilo. Poleg tega popravila pa naj bi morali v avtohiši ugotoviti še ostale napake na vozilu. Meni pregleda niso računali in sem plačal le za menjavo ploščic, kar sem dobil potem povrnjeno.