dež...dež..uhuuuuuuu
zanimivo v svetu F1
Pred približno desetimi leti se točno ne spomnim na Hungaroringu bi skoraj dobil batine od enih slovencev(Ljubljančani),katerim ni bilo po godu,njegovi moram reči glupi komentari.Jaz osebno zaradi njega nikoli nisem gledal prenos na naši televiziji,ker se je očitno videlo za koga navija.Kot komentator pa tega nebi smel pokazat.Nos napisal/-a:za drugo leto je uradno potrjeno da ima RTV slovenija kupljeno licenco za prenos Formule Ena in komentiral bo Miran Ališič![]()
Uuuuuuuu kakšna drama![]()
![]()
![]()
men je ful car Ališič
Ališič je legenda kar se tega posla tiče. Me zanima, kakšna bi bila F1 v Sloveniji brez njega. Komur pa ni všeč pa ima še vedno druge alternative na razpolago. Tole je njegov F1 portal, če ga še kdo ni zasledil.
We are forced to act as if we are free...
bolj zanimiva vsekakorexr napisal/-a:Ališiè je legenda kar se tega posla tièe. Me zanima, kakšna bi bila F1 v Sloveniji brez njega. Komur pa ni všeè pa ima še vedno druge alternative na razpolago. Tole je njegov F1 portal, èe ga še kdo ni zasledil.
saj ne rečem da ne zna drame zganjat, samo kakšne uporabne informacije od njega pa ne dobiš nikoli
edino če koga zanima rumeni tisk, to pa ve u nulo, samo ker mene to ne zanima tako zelo, se po pol ure nakladanja on zarokah, "prijateljicah" naključnega slavnega iz kjerkoli, ne samo f1, začnem silno dolgočasiti
nasmejiš se mu ko izjavi da en dirkač prehiteva samega sebe, pa ko vidi dež tudi če ga ni, ko ne vidi najbolj očitnih stvari na progi, pol ure zatem pa skoču u luft in uuuuuu, ko je bilo že davno vsega konec, pa kdo se vozi s praznim platiščem, tehnika mu je mars.....
ne vem no, meni to ni to
je pa zanimiv tistim ki jih formula ne briga preveč
jaz gledam f1 na bbc in je fantastično, tudi če je dirka bedna jo oni naredijo zanimivo
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
x2Shusuglao napisal/-a:bolj zanimiva vsekakorexr napisal/-a:Ališič je legenda kar se tega posla tiče. Me zanima, kakšna bi bila F1 v Sloveniji brez njega. Komur pa ni všeč pa ima še vedno druge alternative na razpolago. Tole je njegov F1 portal, če ga še kdo ni zasledil.
saj ne rečem da ne zna drame zganjat, samo kakšne uporabne informacije od njega pa ne dobiš nikoli
edino če koga zanima rumeni tisk, to pa ve u nulo, samo ker mene to ne zanima tako zelo, se po pol ure nakladanja on zarokah, "prijateljicah" naključnega slavnega iz kjerkoli, ne samo f1, začnem silno dolgočasiti
nasmejiš se mu ko izjavi da en dirkač prehiteva samega sebe, pa ko vidi dež tudi če ga ni, ko ne vidi najbolj očitnih stvari na progi, pol ure zatem pa skoču u luft in uuuuuu, ko je bilo že davno vsega konec, pa kdo se vozi s praznim platiščem, tehnika mu je mars.....
ne vem no, meni to ni to
je pa zanimiv tistim ki jih formula ne briga preveč
jaz gledam f1 na bbc in je fantastično, tudi če je dirka bedna jo oni naredijo zanimivo
exr napisal/-a:Ališič je legenda kar se tega posla tiče. Me zanima, kakšna bi bila F1 v Sloveniji brez njega. Komur pa ni všeč pa ima še vedno druge alternative na razpolago. Tole je njegov F1 portal, če ga še kdo ni zasledil.
Napačno si razlagaš moj post, ki je bil namenjen njegovemu prispevku k F1 sceni v Sloveniji in ne hvalnici njegove komentatorske kvalitete. Mogoče ne poznaš zgodbe od 1990 naprej. Tudi kdo je krivec za bodoči prenos na RTV-ju je dokaj jasno.Shusuglao napisal/-a:bolj zanimiva vsekakor
BBC vs. SLO prenosi = hruške vs. jabolka
We are forced to act as if we are free...