felge - nasvet

Vse o videzu avtomobila
Odgovori
Uporabniški avatar
c.o.b.
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a c.o.b. »

dci: ker model Clia maš? najbrž novi model oz. po faceliftu? kera oprema? opazu sm da so pri mojmu (Expression) sprednji blatniki ožji kot pri Dynamique - poglej si slike na avto.net pa če si pozoren se opaz da je pri enih večja izboklina kot pri drugih

zato me zanima, če ma kdo izkušnje kere dimenzije platišč še ne gledajo izpod blatnikov?

Lp
dci

Odgovor Napisal/-a dci »

Expression je moj.

Jaz ti to ne verjamem.
:wink:

Tebe to optično zjebe ko iz različnih kotov gledaš slike. Enostavno, vzemi meter pa zmeri kar preko havbe. ti bo takoj jasno, pa za vsako meritev moreš meter potegent po isti liniji preko havbe, drugače meritev ne more biti primerljiva.

Kaj ni logično, da je karoserija ena in ista, razlika je samo v opremi avta.
GT ima zunanji styling RS je pa res karoserijsko drug avto za določen % ima drugačne dele od nekaterih ojačitev za povečanje togosti karoserije in nekaj zunanjih recimo odbijači so drugačni, pa predni blatniki tudi, za zadne p ane vem...ne bom trdil, da so enako široki kot pri ostalih izvedenkah, mislim, d aniso, ker pol ni poanta RS-a "širše bošne linije" oz. razširjeni koloteki.

enostavno pojdi na terenske meritve:)
Uporabniški avatar
c.o.b.

sm meu prej 206 in tam je bla ista fora - slabša oz. manj športna oprema - ožji blatniki.

pa prosm ne me učit če ne ločš par stvari... in sm meu že avta bok ob bok in je bla razlika vidna - razn če niso pri Expression 2010 tut to spreminjal ampak sodeč po slikah, je to ostal isto.

še enkrat - včasih škod bit preveč pameten.

Lp
dci

Odgovor Napisal/-a dci »

ja lej, kako ti naj drugače rečem, moram videt.

OK?

PS: bom se po svojih kanalih pozanimal. to kar ti pišeš, nisem še nikjer slišal ali zasledil. a se to tudi po kakšnih drugih forumih pogovarjajo? je še kdo to opazil?
Zadnjič spremenil dci, dne 16 Dec 2010, 00:51, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
c.o.b.

če bi tko odgovoru pred tistim postom, ne bi tko odreagiru. če nisi vidu, kako lahko na pamet veš da ni res? če te slike na avto.net ne prepričajo, bod pozoren ko vidš avte v živo.

Lp
dci

Odgovor Napisal/-a dci »

Zato ker dvomim v to, in mi ni logično, da bi bilo tako.
Če pogledaš na cenik, kjer je tudi seznam opreme za določene nivoje opreme..

Jaz nikjer ne vidim, da bi pisalo za recimo Exception serijsko ali opcijsko večji/širši prednji blatniki. To je moj argument, kolk je pa trden bo pa pokazal čas ali meritev ali test ali nevem kaj.
Prebral sem več testov, pa nikjer ni blo zasledit, da bi ta detajl opazli oz. da bi bilo to res..., ker o tem niso nič pisali.... Samo iščem oprijemljive stvari, že ko sem v enem trgovskem centru želel demontirat vzglavnik, da bi preveril ali ga je res izdelal TPV, kjer tudi jaz delam in delamo vzglavnike za CLIO III (X85), so me ljudje čudno gledali. Kako bi bilo, če bi šel merit širino blatnikov :roll: , govorim ti iz izkušenj. Meni to ni nevem kaj, sam reakcija na to bi bla isto, kot sem ti jaz najprej reagiral.

žal..meni j ečudno, se p apustim presenetit, sem pa dvomljivec v to.
Uporabniški avatar
c.o.b.

no sej v Novem mestu bi se pa mogu najdt kšn salon k ma oba avta za primerjavo.

kje si pa bral test Clia III ph2 z Expression opremo? sm vidu samo z Dynamique navzgor.

heh pravš da vzglavnike delate - lih pri mojmu desnemu vzglavniku se je pojavu en čriček in nimam pojma kako se ga znebit - vibrira mi tista plastika k je za pomikat gor dol vzglavnik...:)

Lp
dci

Odgovor Napisal/-a dci »

TPV je proizvajalec - kako ti naj rečem...cev, kije črno pobarvana, ogrodja vzglavnika. Plastična puša, ki je vstavljena v ogrodje "nosilni del" naslona sedeža, je pa proizvod nekeda drugega proizvajalca, ki ga pa ne poznam.

Ko TPV izdela ogrodje vzglavnika ga v Johnson Controls (group), ki ima podružnice (enote) tudi v Sloveniji, ga oblazinijo ter v formi spenijo....

Poglej na vzglavnik, spodaj ko je konec cevi, če je napis TPV in teden v letu. Potem je naš Slovenski - TPV-jev :P

Če maš p ačrička not...kaj nis ljubitel malih živali? ali ljubitel malih servisov:)? hehe
dci

Odgovor Napisal/-a dci »

Da ne bom nove teme odpiral bom tuki vprašu...

Ali montaža novih športnih vzmeti vpliva na garancijo novega avta?
hvala za odgovor.

Recimo, če mi joh vgradijo pri A3M . Pri njih so mi rekli, da naj na pooblaščenem servisu vprašam..pa bi rad Vaše izlkušnje slišal.
Uporabniški avatar
MuRiCi
Kraj: Kärnten

Odgovor Napisal/-a MuRiCi »

dci napisal/-a:Da ne bom nove teme odpiral bom tuki vprašu...

Ali montaža novih športnih vzmeti vpliva na garancijo novega avta?
hvala za odgovor.

Recimo, če mi joh vgradijo pri A3M . Pri njih so mi rekli, da naj na pooblaščenem servisu vprašam..pa bi rad Vaše izlkušnje slišal.
če je vse homologirano,naj nebi vplivalo na garancijo..............bo pa mogoč kdo kej več povedu :D
Uporabniški avatar
Nos
Kraj: Šentjernej-Kranj

Odgovor Napisal/-a Nos »

kolega je tko na novem audiju naredu. pa ni blo panike z garancijo.
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
dci

Odgovor Napisal/-a dci »

Kere fedre priporočate?

teleli pri A3M znižajo avto za 45mm, a ni to velik?
http://www.a3m-tuningshop.com/Article.a ... cleid=1142

Ne-vem, zato vprašam.
Uporabniški avatar
Nos

Odgovor Napisal/-a Nos »

dci napisal/-a:Kere fedre priporočate?

teleli pri A3M znižajo avto za 45mm, a ni to velik?
http://www.a3m-tuningshop.com/Article.a ... cleid=1142

Ne-vem, zato vprašam.
to je skor 5cm.... po zimi boš lahko plužil čez gorjance :lol:
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
dci

Odgovor Napisal/-a dci »

:)ok, pol je prenizko....dammit :roll:

kaj pa zdej?
Uporabniški avatar
Nos

Odgovor Napisal/-a Nos »

dci napisal/-a::)ok, pol je prenizko....dammit :roll:

kaj pa zdej?
men je prenizko :) zdej kaj so pa tvoje želje in potrebe pa ne vem :roll:
če bi rad, da je avto prbit u podn bol ga prbij... lohk nastavljivo vzmetenje nabaviš pa ga za zimo sam dvigneš :wink:
Odgovori