zizek napisal/-a:Ja bile so,sem jih pobarval na mat črno.
Alu platišča Speedline Maracanna
jst edino polirane vetrnice bi imel na avtuzizek napisal/-a:Ja, okusi so različni.Naprimer meni vse kaj je krom ali kaj se sveti nebi mel na avtu.
krom pa tud jst nebi mel na avtu.
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
Ne bodi neumen, ko boš prodajal avto bo velik bolš da maš original, isto je z ventilarji. Magar jih daj na podstrešje pa naj se prah na njih nabira kot da jih prodaš. Drugače kupcev mislim da ni problem dobit
dleonit jih je prodajal z gumami vred za 750€ se mi zdi in zgleda da jih je prodal, ker oglasa ni več.
Drugače pa vem za vsaj ene 10 kompletu veternic v radiju par kilometrov, samo jih fantje raje kupujejo kot prodajajo
Upam da do spomladi prepričam koga da se loči vsaj od 1 kompleta 
Drugače pa vem za vsaj ene 10 kompletu veternic v radiju par kilometrov, samo jih fantje raje kupujejo kot prodajajo
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku 
zizek napisal/-a:Drage drage,še kak drage.Tri leta nazaj ko sem se srečal z robnikom sem eno kupil novo in če se dobro spomnim so ble 57000 takratnih tolarjev.
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.