Imam laguno l 2004 in odkar smo na zadnji premi menjali neke puše(ne morem se ta trenutek spomnit kk se reče ,dve sta ena na levi strani in ena na desni) mi regulacija višine xenona ne dela prav,,luči se postavijo vedno v najvišjo pozicijo,,in danes ko sem se zvečer vozil sem to opazil seveda pa tudi besni nasproti vzeči vozniki....
Narobe se spomniš. Senzor obremenjenosti zadnjega dela je na zadnji premi. Problem je, da ga je treba po vsaki razmontaži zadne preme ponovno kalibrirat.
Očitno ti je zadevo delal nekdo, ki ni točno vedu kaj dela. Popoldanc?
WarpedOne napisal/-a:Narobe se spomniš. Senzor obremenjenosti zadnjega dela je na zadnji premi. Problem je, da ga je treba po vsaki razmontaži zadne preme ponovno kalibrirat.
Očitno ti je zadevo delal nekdo, ki ni točno vedu kaj dela. Popoldanc?
Brez zamere,meni je tudi bilo čudno,ko sem prvič videl ampak tak pač je.Saj se na sliki vidi.Bom še enkrat šel v garažo pa napravim lepše slike in bom tudi odvijačil pa tak poslikal.
WarpedOne napisal/-a:zizek, če je spredaj, še ne pomeni da ga zadaj ni.
Razkopaval je zadaj, kje je več šans da je kaj narobe? Zadaj.
Sploh pa - kako naj senzor na prednji premi ugotovi, da maš ti tri žakle cementa v prtljažniku in mora zato posvetit nižje? Think.
Hja kako? Tako da naredi obratno funkcijo! Ko bi senzor na ZADNJI premi zaznaval posed, senzor na prednji premi zaznava ravno kontra - ko se avto zadaj posede se načeloma spredaj dvigne - ni to ravno premo sorazmerno a malo se dvigne ker se spredaj razbremeni... Sicer manj ampak to se s ustreznimi meritvami in kalibracijo senzorja vse da izvest. Je pa lažji način če daš senzor na zadnjo premo - manj dela..
Evo slike,to je zadnji.
To pa je sprednji,tak da ma dva.Sprednjega sem odklopil in sem ročko premikal gor in dol in luč se je tudi premikala.Zadnje pa nisem probal,ker se težje pride zraven in nisem hotel še zadaj kotač dol jemat.V glavnem ima dva.