megane berline alu platišča
megane berline alu platišča
lep pozdrav.
imam megane berline l.09 in me zanima ce bi lahko dal 18 colske felne od megane rs gor, in kako je z homologacijo, ker je na kartončku samo do 17 cole. in pa zanima me kako je ze širino glede na to da so 18" dimenzije 225-40-18.
hvala za odgovor
imam megane berline l.09 in me zanima ce bi lahko dal 18 colske felne od megane rs gor, in kako je z homologacijo, ker je na kartončku samo do 17 cole. in pa zanima me kako je ze širino glede na to da so 18" dimenzije 225-40-18.
hvala za odgovor
Lahko daš, samo potrebna bo homologacija. Zraven feltn moraš imeti tudi certifikat v katerem je razvidno da grejo lahko te feltne na tvoj avto s to dimenzijo gum kot si napisal.
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Ja, ampak ne z original papirji.Liquid napisal/-a:Sem na meganu l.99 homologiral original Nervasport 17" in Lyra 16", tako da, da se.
Ti lahko homologiraš "aftermarket" 17" za katere dobiš ustrezne papirje, nato ša natakneš gor kar želiš (npr. nervasport).
Original pa žal no way. Me ne boš prepričal.
2,0 TFSI & Clio III 1.4 16v Dynamique
hehe ne bo čisto držalo. ja na lpp dejansk lezejo pod avtokupi napisal/-a: Rabiš samo potrdilo od uvoznika, da te dimenzije gum ustrezajo tvojemu avtomobilu na originalnih platiščih, pa na LPP-ju sploh ne lezejo potem pod avto, ampak sam napišejo da je ok in greš
tako da ne se preveč zanašat na to da pa na lppju ne bodo lezli pod avto
Nobenega ne prepričujem in pravim da se da po legalni poti. Pač, da se.JaaN napisal/-a:Ja, ampak ne z original papirji.Liquid napisal/-a:Sem na meganu l.99 homologiral original Nervasport 17" in Lyra 16", tako da, da se.
Ti lahko homologiraš "aftermarket" 17" za katere dobiš ustrezne papirje, nato ša natakneš gor kar želiš (npr. nervasport).
Original pa žal no way. Me ne boš prepričal.
npr.: http://www.shrani.si/f/1p/YL/l5EdHfS/tuv1-001.jpg
Na lastno odgovornost seveda
1991 R19 GTS 1.4
1999 Megane RT 1.6 16V
2011 Megane Grandtour GT-line 1.5 dCi
2010 Trafic Passenger 2.0 dCi
2013 Laguna Grandtour Black Edition 4Control 2.0 dCi
1999 Megane RT 1.6 16V
2011 Megane Grandtour GT-line 1.5 dCi
2010 Trafic Passenger 2.0 dCi
2013 Laguna Grandtour Black Edition 4Control 2.0 dCi
Vem, vem, da zlo radi lezejo pod avto, če vse štima, samo pri meni ni nič lezel pod avtodrejc88 napisal/-a:hehe ne bo čisto držalo. ja na lpp dejansk lezejo pod avtokupi napisal/-a: Rabiš samo potrdilo od uvoznika, da te dimenzije gum ustrezajo tvojemu avtomobilu na originalnih platiščih, pa na LPP-ju sploh ne lezejo potem pod avto, ampak sam napišejo da je ok in greško urediš papirje pri okencu, zapelješ avto v delavnico in tam ti mojster pogleda če use štima(firma, model, cole, širina, ET, dimenzija gum). saj meni je pogledal vse živo, vendar je use štimalo tako da je odobril.
tako da ne se preveč zanašat na to da pa na lppju ne bodo lezli pod avto
aha no pa se razumevakupi napisal/-a:Vem, vem, da zlo radi lezejo pod avto, če vse štima, samo pri meni ni nič lezel pod avtodrejc88 napisal/-a:hehe ne bo čisto držalo. ja na lpp dejansk lezejo pod avtokupi napisal/-a: Rabiš samo potrdilo od uvoznika, da te dimenzije gum ustrezajo tvojemu avtomobilu na originalnih platiščih, pa na LPP-ju sploh ne lezejo potem pod avto, ampak sam napišejo da je ok in greško urediš papirje pri okencu, zapelješ avto v delavnico in tam ti mojster pogleda če use štima(firma, model, cole, širina, ET, dimenzija gum). saj meni je pogledal vse živo, vendar je use štimalo tako da je odobril.
tako da ne se preveč zanašat na to da pa na lppju ne bodo lezli pod avtoKo je videl originalna platišča na avtomobilu, je rekel kaj sem sploh prišel na homologacijo
Samo ziher je ziher pa da sem imel mir pred policaji
če misliš gor devat 17", je bolje kupit 225 širino. dimenzija 225/45 je bistveno cenejša od 215/45 (hvala kolegom s foruma za opozorilo
) pa dvomim da bi preširoko izpadla guma, kar se pa tiče moči in porabe se ti pa 1cm ne bo tok poznal, kokr se ti bo poznala cena gum.
za moje pojme je očem in denarnici bol prijazna 225 širina
vendar poglej kako je s homologacijo....
za moje pojme je očem in denarnici bol prijazna 225 širina
vendar poglej kako je s homologacijo....