ka8ka napisal/-a:jst mam 1.2 tce in mi je zadnič tut nekaj pocukal(hladni motor)
kaj je vstrajnik za zamenjat?
Tudi meni na 1.2 TCE rad cukne ko je hladen,cukne samo 1x pol nič več.
Dogaja se vedno na istem delu ceste kakih 300m od doma ,ko cesta prvič pelje v breg in iz križišča speljem normalno 1-2 ko dam v tretjo in spustim sklopko enkrat cukne .
Tako kot, je bilo rečeno, najprej pogledat svečke in kable do svečk.
Če je malo črnih saj na kontaktih kablov so kabli zanič, zamenjaj pa tudi svečke. bo avto kot nov.
V primeru, da se to še vedno pojavlja, naj na servisu dajo glave skup, da si izmenjajo pametne uši.
Avto je na servisu - Avtotehnika Celje. Prva diagnoza, ki so jo postavili je, da je lahko kriva pilnska napeljava - kljub temu, da avto na plin dela čisto OK! ...ampak baje da raziskujejo še naprej....pustimo se presenetiti.
Nejko napisal/-a:...in gorzijo z odpovedjo garancije, ker je v avtu plinska napeljava...
Lari fari, ker so nesposobni bodi izvedli "pređi brigu na drugog". Če avto deluje na bencin nima plinska napeljava v tistem trenutku nobene veze. Je samo priročni izgovor za nesposobnost osebja.
V knjižici Navodila za uporabo lepo piše, da se je potrebno pred vsako predelavo posvetovati z predstavnikom servisne mreže Renault... Ergo, če sem prav slišal Volkec v Trebnjem vgrajuje tudi plinsko napeljavo podjetja Landirenzo s tem da ne izgubiš garancije na vozilu. Povprašaj.
robertp napisal/-a: Ergo, èe sem prav slišal Volkec v Trebnjem vgrajuje tudi plinsko napeljavo podjetja Landirenzo s tem da ne izgubiš garancije na vozilu. Povprašaj.
...volkec ni hotel montirati plina - se mu ni ljubilo zajebavati z montažo rezevoarja, ker je pri 7s različici "malo" več dela....
robertp napisal/-a: Ergo, če sem prav slišal Volkec v Trebnjem vgrajuje tudi plinsko napeljavo podjetja Landirenzo s tem da ne izgubiš garancije na vozilu. Povprašaj.
...volkec ni hotel montirati plina - se mu ni ljubilo zajebavati z montažo rezevoarja, ker je pri 7s različici "malo" več dela....
Zanimivo, meni bi pa montiral. Je celo avto gledal. GS, 7S, 2007 letnik...
Poznava se pa tudi...
robertp napisal/-a: Ergo, èe sem prav slišal Volkec v Trebnjem vgrajuje tudi plinsko napeljavo podjetja Landirenzo s tem da ne izgubiš garancije na vozilu. Povprašaj.
...volkec ni hotel montirati plina - se mu ni ljubilo zajebavati z montažo rezevoarja, ker je pri 7s razlièici "malo" veè dela....
Zanimivo, meni bi pa montiral. Je celo avto gledal. GS, 7S, 2007 letnik...
Poznava se pa tudi...
Jap moj je pa 2010 in ima zadaj baje nekaj čudno narejeno oz premalo prostora za rezvoar. No konec koncev so mi pri G-1 uspeli motirati 47l tank.
Zadnji update. Danes so menjali svečke, ki so bile čisto črne, zaradi slabega izgorevanja. Slabo izgorevanje bi naj bilo dokler se avtomobil ne segreje na 32 stopinj, po tej temperaturi pa je vse OK. Trenutna diagnoza servisa je, da je kriv Flash lube - tekočina za hlajenje/mazanje ventilov.
Danes so posneli parametre delovanja motorja v območju, ko "cuka" in jih poslali v Novo mesto... POHVALNO!!!!!
Nihče pa se več ne pogovarja o prekinitvi garancije. Upam, da tako tudi ostane.