Avantime 3.0 V6 Privilege
Ma, tok me je razjezilo, ker nisem uspel v prvo, da sem v drugem poizkusu razkopal cel sedež in točno na sredini sedeža našel še en prežgan del. Očitno je bil čisto na koncu in ko sem prejšnjič popravil en del in vključil gretje je tu prežgalo. Sedaj dela
Neki sem bezal tudi v CD izmenjevalec a zaenkrat še noče sodelovati
Neki sem bezal tudi v CD izmenjevalec a zaenkrat še noče sodelovati
Zadnjič spremenil Drejchi, dne 20 Maj 2011, 07:48, skupaj popravljeno 1 krat.
Danes kupil še tole...
ko moraš zadnjo metlico kupovati oriđinal na Renault servisu in more le ta pripotovati iz daljne Francije, veš, da je avto "spešl"
(≈15€)

Pa, da ne bi bilo vse skupaj preveč poceni, sem kupil še zadnjo manjkajočo zadevo na avtomobilu. Kam je pobegnil originalni in kdo ga preplašil pa ve le stvarnik

Cena? Saj vsi sedite, ne? 249€
Kako izgleda na avtomobilu pa jutri, dons je že tema...
ko moraš zadnjo metlico kupovati oriđinal na Renault servisu in more le ta pripotovati iz daljne Francije, veš, da je avto "spešl"

Pa, da ne bi bilo vse skupaj preveč poceni, sem kupil še zadnjo manjkajočo zadevo na avtomobilu. Kam je pobegnil originalni in kdo ga preplašil pa ve le stvarnik

Cena? Saj vsi sedite, ne? 249€
Kako izgleda na avtomobilu pa jutri, dons je že tema...
Spojler, ko se streha odpre, da ne piha preveč. Ga ni blo spljoh
je pa zdej 
Ropot strehe večinoma odpravljen, za popolno sanacijo bo najverjetneje treba zamenjati drsnike na vodilih strehe. So plastični in že malo obgriženi, mazanje ne pomaga, morajo biti popolnoma suhi, drugače še močneje ropota. Sedaj se streho sliši le če padem v grand canyon... teh pa na naših cestah ne manjka...
Ropot strehe večinoma odpravljen, za popolno sanacijo bo najverjetneje treba zamenjati drsnike na vodilih strehe. So plastični in že malo obgriženi, mazanje ne pomaga, morajo biti popolnoma suhi, drugače še močneje ropota. Sedaj se streho sliši le če padem v grand canyon... teh pa na naših cestah ne manjka...
Zadnjič spremenil Drejchi, dne 08 Jan 2012, 20:35, skupaj popravljeno 2 krat.

Kaj pa če ti drsnike en drejer naredi? Ni hudič da ne bi bili ceneje kot oriđinal iz daljne francije.
GOOGLE zihr ve!!!!!!!!!! Zato se googlajmo.
http://rsslo.nagradne-igre.si/igra/2920 ... 3ce0d2daf8
http://rsslo.nagradne-igre.si/igra/2920 ... 3ce0d2daf8

Ga pravzaprav ne nucam, a je bil tako smešno poceni (25€) na eBayu, da sem ga moral kupiti, seveda bumbar nisem vzel še levega in luči. Ko sem se zavedel neumnosti pa je baba s kolačima več otišla
Pa še neki sem nabavil in tudi že zmontiral, a me ni povsem prepričalo... Če preživi prvo pranje v avtopralnici, morda pofotkam in dam sem gor.
lepotec tale tvoj avantime... če ne bi kupil lagune bi bil sigurno takle kot tvoj... drugače pa je lepo vidit kako se trudiš imeti avto v lepem stanju in pa da si trmast in narediš tisto kar si zadaš
sva v tehpogledih ista.... pa naj še tako raja.... končni rezultat je zmeri vidn
drugače pa.... še naprej veliko srečnih kilometrov