Laguna 2 xenon
Laguna 2 xenon
Zanima me ali je že kdo probal dat not xenon hid komplet in kako deluje.Kajti razmišljam da bi to vgradil,samo nevem če bi kaj potem računalnik poškodoval.Eni pravijo da ja drugi da ne.Tako da oklevam kajti not bi dal hid komplet 6000k
Sinko, eno vprašanje. Kakšna je pa zadeva z vgradnjo xenona v meglenke? glede na to da naj bi se le te uporabljale le v primeru da je vidljivost pod 50m. Kaj pa če recimo vzameš tisti 3000K primerek kateri oddaja rumeno svetlobo. Misliš da bi se policisti znali vtaknit v to?
Se pa opravičujem za OT.
Se pa opravičujem za OT.

Drive it like you stole it.
Član Renault kluba Slovenije
Mark nikoli pa še takrat ne, tudi če ima vse to, se ne da homologirat
jero13 po zakonu gledano bi mogo met tudi homologirano, povej mi pa eno kdaj ti pa gre gdo gledat kake žarnice maš za meglenke? še na tehničnem ne, razen seveda če se greš majmuna in seveda voziš z meglenkami ko to ni potrebno in te malo pogledajo ker se to tako lepo šajna
jero13 po zakonu gledano bi mogo met tudi homologirano, povej mi pa eno kdaj ti pa gre gdo gledat kake žarnice maš za meglenke? še na tehničnem ne, razen seveda če se greš majmuna in seveda voziš z meglenkami ko to ni potrebno in te malo pogledajo ker se to tako lepo šajna
Laguna II 2.2dCi INITIALE PARIS