Laguna 2 xenon

Vse o videzu avtomobila
Odgovori
Uporabniški avatar
Roby

Laguna 2 xenon

Odgovor Napisal/-a Roby »

Zanima me ali je že kdo probal dat not xenon hid komplet in kako deluje.Kajti razmišljam da bi to vgradil,samo nevem če bi kaj potem računalnik poškodoval.Eni pravijo da ja drugi da ne.Tako da oklevam kajti not bi dal hid komplet 6000k
Uporabniški avatar
UrosJ
Kraj: M. Sobota

Odgovor Napisal/-a UrosJ »

Pozdravljen,

sam imam enak komplet v meganu o6 letnik isto temperaturo in je čisto vse vredu, svetita mi že več kot 2 leti (60k km) , in to da bi bilo kaj narobe z računalnikom pa ni res! Še od nobenega nisem slišal!

Ti samo nabai to pa boš zadooljen! Jaz sem
Uporabniški avatar
Roby

Kaksen komplet pa te imaš kajti nevem katerega bi nabavil,kajti jih je dost.Gledal sem na digiklik cena cca 65 eurov z slim balasti in kao neke releji za odpravljanje napak.Kaj zmontiral si si jih sam?
Uporabniški avatar
UrosJ
Kraj: M. Sobota

Odgovor Napisal/-a UrosJ »

KUpo sem jih v gmt-ju k poznam tam enga kolega dal sem 80€ drugač je nekaj čez 100 bil (H.I.D. xsenon piše gor), so pa samo balasti oz elektronika. zmontiro sem jih pa sam ker se ne splača vozit k komu da ti zmontira da maš te kao garancijo!
si vzameš eno uro časa in v miru menjaš!

lp
Uporabniški avatar
Roby

Evo zmontirano in morem rečt da stvar deluje full hudo.Moje mnenje nikoli več navadnih žarnic
Uporabniški avatar
sinko

Odgovor Napisal/-a sinko »

Roby homologacijo si zrihto?
Laguna II 2.2dCi INITIALE PARIS
Uporabniški avatar
Mark
Kraj: Maribor - Sl.Bistrica

Odgovor Napisal/-a Mark »

Glede na napisano bi rekel, da ni. Roby, vseeno bi ti predlagal, da poštimaš, kot more bit, če ne želiš ostati brez tablic.
Uporabniški avatar
sinko

Mark če mu uspe to homologirat sem jaz papež
Uporabniški avatar
Mark

Hehe, nikol ne veš :) Mogoče bo dal gor pranje + avtomatsko regulacijo višine snopa. Zasenčene Xenonke (D2R) pa upam, da že ima sedaj. V kolikor seveda nima leče.
Uporabniški avatar
jero_13

Odgovor Napisal/-a jero_13 »

Sinko, eno vprašanje. Kakšna je pa zadeva z vgradnjo xenona v meglenke? glede na to da naj bi se le te uporabljale le v primeru da je vidljivost pod 50m. Kaj pa če recimo vzameš tisti 3000K primerek kateri oddaja rumeno svetlobo. Misliš da bi se policisti znali vtaknit v to?

Se pa opravičujem za OT.
Slika

Drive it like you stole it.

Član Renault kluba Slovenije
Uporabniški avatar
sinko

Mark nikoli pa še takrat ne, tudi če ima vse to, se ne da homologirat

jero13 po zakonu gledano bi mogo met tudi homologirano, povej mi pa eno kdaj ti pa gre gdo gledat kake žarnice maš za meglenke? še na tehničnem ne, razen seveda če se greš majmuna in seveda voziš z meglenkami ko to ni potrebno in te malo pogledajo ker se to tako lepo šajna
Uporabniški avatar
jero_13

Odgovor Napisal/-a jero_13 »

Hvala za odgovor.

LP Matej
Slika

Drive it like you stole it.

Član Renault kluba Slovenije
Uporabniški avatar
Roby

Evo morm povedat da sem imel dons tehnični in ni sploh doben kaj kompliciro.Imam pa spredaj samo nalepljene šobe za pranje žarometov.Tako da do zdaj ni kompliciro noben :idea: :idea: :idea:
Uporabniški avatar
Mark

To si bil kje v LJ?

Mogoče niso gledali, lahko pa se zgodi, da te kdaj policist pošlje na izrednega. Pač, če kaj ni homologirano morš bit pripravljen na vse.
Uporabniški avatar
[KEKEC]
Kraj: Slovenska Bistrica

Odgovor Napisal/-a [KEKEC] »

jero_13 jaz sem mel v meglenkah xenon kit in se je bleščalo nasproti vozečim! Sedaj sem menjal meglenke od golfa5 so na lečo in se nena nič blešči nasproti vozečim!
Odgovori