Projekt: Clio Baccara Ph. 1

Predstavite Vašega Renault-a
Odgovori
Uporabniški avatar
gagi'd hype
Kraj: od sevnice do Ljubljane

Odgovor Napisal/-a gagi'd hype »

po slikah je edino trojka za pogledat, ostalo bogo :?
Slika
Za vas se trudimo urejati naslovno stran, zato nam bo v veselje, če malo pokukate :D
Uporabniški avatar
Godward

Odgovor Napisal/-a Godward »

še vedno nič novega glede karoserije, med tem pa se popravljajo manjše težave okrog motorja.

1. ventilator se ne vklopi, med iskanjem napake sem naletel na tole:
Slika
Slika
potrgani kabli iz konektorja ki gre na termostikalo. uporabim drug konektor, vendar ventilator še vedno ne vklopi. preizkusim ventilator direktno na + in - in zadeva deluje. potem izmerim tok na konektorju termostikala in ugotovim da na nobeni žici ni napajanja. se komu sanja kam gredo te žice, kaki rele? varovalke so ok.

2. naslednja zadeva - povišani obrati (okrog 1000 rpm) in nemiren prosti tek. malo gledam okrog in naletim na to:
Slika
Slika
zlomljen konektor na katerega pridejo pritrjene 3 vakum cevke, ena gre iz sesalnega kolektorja, ena iz filtra in ena nekje spredaj pri motorju. ko s prstom "zadušim " tisto cevko ki gre iz sesalnega kolektorja naenkrat obrati padejo in motor se ne zaganja več. jupi. :lol:
na renoju pride ta plastika 40€ (imajo samo komplet skupaj z vsemi cevmi) tako da sem jo zalepil. dokler ne dobim druge.

zdaj ostaja problem samo še mrzel vžig, kjer sumim motorček prostega teka, ki ga dobim jutri po pošti. :)

3. ko sem se peljal iz primorske domov po avtocesti sem opazil da je temperatura motorja zelo nizka, takoj sem posumil na termostat. ko sem razdrl ohišje termostata, le tega ni bilo not. verjetno posledica tega da se ni vklapljal ventilator :) nabavil sem novega, obnovil ohišje in sedaj se motor hitreje ogreje na delovno temperaturo :)
Slika
Slika
Slika
Slika

Lep pozdrav ;)
Slika
Uporabniški avatar
Godward

jap bam v mengeš je šel. me zanima v kakem stanju je kaj. če greš še kaj mimo poslikaj :D
Slika
Uporabniški avatar
Godward

pa še nekaj slik motorja. morem rečt da je vse skupaj tako natlačeno not da te mine da bi kaj šraufal. nikjer ne prideš zraven. ko pogledam v očetovega 1.2 se mi kar smeji, prostora kolko hočeš.

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

releji, ve kdo kje bi se dalo pogledat za kaj skrbi kateri rele? kr so kr nametani not pa bi jih malo uredil :)
Slika

pa še ena seksi ritka :lol:
Slika
Slika
Uporabniški avatar
oorosh
Moderator
Kraj: Akina

Odgovor Napisal/-a oorosh »

releji, ve kdo kje bi se dalo pogledat za kaj skrbi kateri rele? kr so kr nametani not pa bi jih malo uredil Smile
autodata :wink:
HTWC Dual VVT-i inside

武士道
Uporabniški avatar
Godward

kaj pravite na to karoserijo:

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4132416&show=2

Zgleda brez rje, primorska, malo je sumljivo na eni strani je nalepka, na drugi je ni. vrjetno uvožen, prvič čujem za clio elle? men zgleda dokaj zanimiv glede na ostalo ponudbo na avto.netu :? (naj ponovim iščem 3 vratnega clia temnih barv -črna,srebrna,temno siva, zelena...)

Slika

EDIT: rabil bi kakega prostovljca da bi šel pogledat avto da se ne vozim brezveze, jutri bom poklical kje na primorskem se avto nahaja. Tablice na ostalih avtih so GO.
Slika
Uporabniški avatar
gagi'd hype
Kraj: od sevnice do Ljubljane

Odgovor Napisal/-a gagi'd hype »

Zgleda res lep, vsaj po slikah so obrobe blatnikov čiste..

Js bi še reku naj ti pošlje nekaj slik od pragov spodaj, ker pragi pri teh cliotih so hitro šli (vsaj pri mojem)

Če pa so pragi po slikah tut lepi, pol greš pa pogledat podrobneje pa boš najbolje vedu... :wink:
Slika
Za vas se trudimo urejati naslovno stran, zato nam bo v veselje, če malo pokukate :D
Uporabniški avatar
matejpurgar19

Odgovor Napisal/-a matejpurgar19 »

Sem poklicu tipa da ga prašam iz kje je, da bi ti šel gledat ker sem iz primorske. in je reku da je iz krasa. To je pa zame cirka 1.5h vožnje tko da naj se javi kakšen iz tistega dela primorske.
SlikaSlikaSlika
Renault 5 Bye bye, 1.4. l.96
Renault Clio Be bop, 1.2 l.96
Renault Laguna Dynamique, 1.8 l.01
Renault Clio 2 Extreme 1.2 16v l.04
Volvo V50 Momentum 2.0D l.,09
Uporabniški avatar
Godward

hvala matej, ja je iz krasa-komen. pravi da je avto lepo ohranjen, brez prask, udrtin in rje. uvožen je iz italije. lastnik je zadnjih 10 let. malce poškodovana spredaj maska in odbijač ker se je enemu naslonil ampak nič hujšega.

fajn bi blo če bi ga lahko šel kdo iz tam pogledat preden grem v nedeljo sam sprobat srečo. :)
Slika
Uporabniški avatar
Godward

danes sem bil gledat avto.. res lepo ohranjen, barva lepa, brez rje, potem pa pogledam streho in obtolčena od toče :evil: lastnik pa je trdil da je pozabil da je avto potolčen zato mi tega po telefonu ni povedal :D
toliko o poštenosti. prevozil 500km za brezveze.

no mimogrede pa vendarle nabavil nekaj za baccaro. zadnji most od clio rsi z diski :)
Slika
Uporabniški avatar
Marko16V
Kraj: Velenje

Odgovor Napisal/-a Marko16V »

pa si kaj računal koliko bi te prišlo če bi dal zrihtat te vdolbince? vprašanje če boš dobil 3 vratnega, črnega in nevem kaj še po tvojih željah za tak mali denar. pa brez rje predvsem. malo bi mu še zbil ceno pa bi se zmenla
Uporabniški avatar
kmetek
Moderator
Kraj: Bloke

Odgovor Napisal/-a kmetek »

Cene sicer niso glih majhne, samo če daš kakšnemu privatniku to narest ne bo cel hudič.

Jaz ti lahko zrihtam v okolici Notranjske. Za ceno ti pa težko kej vnaprej rečem, je treba najprej vidt avto v kakšnem stanju je.
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku :D
Uporabniški avatar
Shusuglao
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Shusuglao »

čak mal, našel si avto prave barve, brez rje lepo ohranjen in te motijo lukjice na strehi.....doma imaš pa komplet gnil avto pa ti je kar všeč in bi ga popravljal
ne zamerit ampak čudn si mi

tega bi vzel pa streho poglihal, če daš celo barvat si v plusu in brez rje
lažje streho popravit kot vse ostalo :lol:
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
Uporabniški avatar
Godward

karoserije original od baccare ne bom obnavljal, ta je pa bila konkretna potolčena od toče, niso bile samo majhne luknjice kot ste mogoče razumeli. zraven tega je bil lastnik neki nategovalec. in res ne vem zakaj bi jemal avto potolčen od toče, zraven tega so bile tudi nekatere linije "postrani" tako da je bil avto tudi zbit in popravljen zato tudi manjka nalepka na desnem boku.

glede na to da imam čas in ne iščem poceni karoserije, mislim da bi bil čudn če bi se zaletel in kupil prvi avto ki sem ga šel pogledat.

kot da ni mogoče najti karoserije brez (z malo) rje lepo ohranjene? :roll:

bi vi kupli taki avto, če iščete ohranjeno karoserijo za obnovo baccare?
Slika
Slika
Uporabniški avatar
Marko16V
Kraj: Velenje

Odgovor Napisal/-a Marko16V »

tist črn na sliki ne zgleda niti pol toliko zbit...drugo je če je bil zaleten itd...ampak slike so le slike, v živo si ga vidu ti in že veš kk je
Odgovori