CLIO 1 VPRAŠANJA

Vse o videzu avtomobila
Uporabniški avatar
activity
Kraj: Slovenska Bistrica

CLIO 1 VPRAŠANJA

Odgovor Napisal/-a activity »

Torej imam par vprašanj ki mi niso jasna :lol: gre pa se za klio mk1.
Spredaj,bi odstranil renault znak,zadaj na vratih se bi odstranilo: brisalec,tisto ko šprica voda vn,pa ključavnica,zanima me še kako bi se pol prtlajžnik odpiral? Vem da se da preko motorčka za centralno odklepanje,samo me zanima kam keri kabl zvezati pa to.

torej stvari bi dol pobral,pol izrezal iz pleha take velikosti kosov da bi ravno pokrilo tisto površino,pa zašvasal okoli pa pobrusil.Zanima me potem kako dalje? Z čim je treba namazat itd... da nebo zarjavelo vse.. hvala že v naprej za odgovore.
Zadnjič spremenil activity, dne 26 Avg 2010, 19:31, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
flashridr
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a flashridr »

Jaz sem na svojem cliu 1995 odstranil brisalec + kljuko prtljažnika. Nato sem iz notranje strani kar s poliestrom naredil ta kos (4x debelina) Pa ljudje niso zgruntali ali je pleh ali poliester. Tako da problem z rjavenjem imaš rešen. Tisto odpiranje prtljažnih vrat pa rešiš tako. Sm že mal pozabil. Mislim, da motorček obrneš v eno smer za 45° in ga tako pritrdiš pa zajlo, ki je bila prej vezana na kljuko vežeš na motorček. Nato pa 1 novo žico potegneš iz armataure ali pač tam kjer boš imel stikalo do motorčka in odvod iz motorčka pritrdiš na maso. Če ti še kaj ni jasno ti lahko naredim shemo vezave.

LP Flash
Uporabniški avatar
activity

prosim za shemo ja:D samo jaz bi švasal rajše ker se mi neda z poliestrom pa vlakni itd zajebavat :)
Uporabniški avatar
flashridr
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a flashridr »

Hm sorry ne najdem programa zdele.
Greš po tem vrstnem redu vezave.
Najbolje da vzameš štrom iz neke varovalke ki je stalno pod napetostjo (stropna lučka). MAX 10A.
Nato greš na stikalo (tako, ki sama izskoči) iz stikala naprej pa direktno na motorček. Na motorčku moraš obrniti v pravo smer da se ti prav premika. Iz motorčka greš pa na maso. Lahko pritrdiš na pleh tam kjer boš pritrdil motorček in stvar je rešena.

Jaz sem dal samo predlog da lahko tudi s poliestrom rešiš. Kar se pa tiče zaščite pleha ti pa nebi vedel povedati. Jaz sem zbrusil do lepega pleha zaščitil s temeljno barvo nato skitati zbrusiti, šprickit, barvanje, lak.
Uporabniški avatar
activity

hvala,če kdo ve kako je z švasanjem lahko napiše :D
Uporabniški avatar
activity

clio 1 par vprašanj

activity napisal/-a:Torej imam par vprašanj ki mi niso jasna :lol: gre pa se za klio mk1.
Spredaj,bi odstranil renault znak,zadaj na vratih se bi odstranilo: brisalec,tisto ko šprica voda vn,pa ključavnica,zanima me še kako bi se pol prtlajžnik odpiral? Vem da se da preko motorčka za centralno odklepanje,samo me zanima kam keri kabl zvezati pa to.

torej stvari bi dol pobral,pol izrezal iz pleha take velikosti kosov da bi ravno pokrilo tisto površino,pa zašvasal okoli pa pobrusil.Zanima me potem kako dalje? Z čim je treba namazat itd... da nebo zarjavelo vse.. hvala že v naprej za odgovore.
Uporabniški avatar
activity

za noter me pa zanima če paše od cliota ph2 aramturna plošča pa to noter ? :D
Uporabniški avatar
Doctor DJ
Kraj: Štajerska

Odgovor Napisal/-a Doctor DJ »

za prtljažna vrata kontaktaj rambota, on ma clio 1, njemu sma delala tole, pač motorček nabavi za centralno, kabl nepeljemo, en kos pleha ki služi za nosilec motorčka, motorček pa zahaklamo prek žičke ki si jo nardiš sam in jo prilagajaš glede na pozicijo mtorčka, je preprosto

kabl pa napelaš za vklop od spredaj

švasanje? NE priporočam ti kitanje, pokne kit pr pogostem treskanju z vrati ali nabijanju muzike, zašvasat pa daj k Hriberniku, Kovača vas, tu mim impola, vari tudi aluminij
pol pobrusiš pa barvaš ;)
Uporabniški avatar
activity

aha hvala:D če havbo prej zašvasam dol pa pol zaprem kuferan dol se bo dalo odpret kak? ka vem za v naprej da prvo motorček zrhitamo :lol:
Uporabniški avatar
kmetek
Moderator
Kraj: Bloke

Odgovor Napisal/-a kmetek »

Če drugega ne ti ostane mehanski vzvod s katerim lahko potem havbo odpreš od znotraj.
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku :D
Uporabniški avatar
Doctor DJ
Kraj: Štajerska

Odgovor Napisal/-a Doctor DJ »

točno tak ko kmetek pravi
Uporabniški avatar
activity

spet eno vprašanje,zanima me če kdo ve kako je toti spravil noter naslon za roko? :shock: tudi jaz sem ga kupil pa ga nemorm spravit notri ker sta sedeža prveč skupaj..ima on mogoče zamenjane sedeže z ožjimi? meni osebno delujejo tile originalni ampak preoblečeni :? prosim za pomoč če ve kdo
Slika
Slika
Uporabniški avatar
_BosTeK_
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a _BosTeK_ »

ožji naslon :)
Uporabniški avatar
activity

nebi reko ker je isti kot moj,pa tak mislim da samo tota širina obstaja ker je univerzaln..oz noter mi gre samo odpret ga pol nemorem :lol:
Uporabniški avatar
vepar
Kraj: nm

Odgovor Napisal/-a vepar »

kje pa piše da ga on lahko odpre :lol:
vel satis 2.2dci privilege fahrer----hvalabogu nič več :D
Odgovori