Megane Scenic 2.0 RT l.1997 by oorosh
ja, barvo in lak sem naročil v spreju in sem barval kar sam; sem šel iz čiste radovednosti do enega ličarja vprašat koliko bi me obral in me je skoraj na rit vrglo ko mi je rekel da pod 300€ ne gre
vse skupaj, material za kompletno delo me je pa prišel tam nekje 100€, +/- 10€ recimo
vse skupaj, material za kompletno delo me je pa prišel tam nekje 100€, +/- 10€ recimo
HTWC Dual VVT-i inside
武士道
武士道
če boš rabu pomoč povej, ni problemaclio open napisal/-a:Tole se bom spravu na laguni narest. Si pol po barvanju kej vodobrusu?
ne (še), bom pa temeljito spoliral cel avto, ampak bom počakal par dni, vsaj tako so mi svetovali pri bliku, kjer sem nabavil barvo in lak.Si pol po barvanju kej vodobrusu?
pri meni je bilo tako; brušenje rje, ferosan, nitro (kit se na ferosan ne prime), kit, brušenje kita, barva, lak; sem hotel kupiti še primer, pa so mi v bliku rekli, da ni potrebno, ker je barvana površina relativno majhna, zajebal sem edino kakšen prehod, ampak ok, za ta denar je to to...men je kulJs mam plan sestavljen nekak tko - brušenje, primer, kit (če bo potreba) šprickit, barva, brušenje prehoda (da ne bo meglice, z vodobrusnim 2000) in pa čez z lakom (zpopet vodobrusni papir) ter poliranje. Bomo vidli kaj se izcimi
cilj je bilj odstraniti rjo, ne pa narediti 13 let star avto nov
HTWC Dual VVT-i inside
武士道
武士道
tako je, barvo ti namešajo po kodi barve in ti jo dajo v sprej, jaz sem dal za 400ml barve in 400ml laka skupaj 30€dkrevs napisal/-a:Aha, torej ti pri Bliku lahko namešajo barvo po kodi in jo dobiš prav v spreju, da ni treba s kompresorjem? Koliko stane recimo liter take barve v spreju in koliko lak?
HTWC Dual VVT-i inside
武士道
武士道
totala sem nabavil zato, ker je bil nekoliko cenejši od elfa, pa še takoj je bil dobavljivZakaj pa Total olje? Kje si dobil servisni listek?
sicer pa olje ustreza standardu ACEA/A3, katerega zahteva motor vozila, tako da bo čisto ok, izhaja iz enake rafinerije kot elf
v prejšni avto (P106) se je vedno točilo elfa ali totala, pa ni bilo nekih razlik
servisni listek sem pa sam naredil v photoshopu in ga sprintal na 200g šeleshamer papir, osnova zgleda takole; logote od firm sem dodal kasneje da ne zgleda tako pusto

HTWC Dual VVT-i inside
武士道
武士道
tako, danes opravljen oljni servis na 87.072 km; menjalo se je olje, oljni filter in bakreno tesnilo čepa karterja. zračni filter sem pa spihal par dni nazaj in je gud.
na mestu je še zahvala jerotu za pomoč.
nekaj starega olja se je ponucalo za "obnovitev" plastik na avtu, zdaj zgledajo čisto drugače.
na mestu je še zahvala jerotu za pomoč.
nekaj starega olja se je ponucalo za "obnovitev" plastik na avtu, zdaj zgledajo čisto drugače.
HTWC Dual VVT-i inside
武士道
武士道