http://avtomanija.com/default.asp?rb=3&id=5881
Scenic od 2005 vpoklic!
Scenic od 2005 vpoklic!
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Re: Scenic od 2005 vpoklic!
Tole je C/P iz enga drugega foruma...drhouse napisal/-a:Pejte na servis preverit, 700.000 vas je![]()
http://avtomanija.com/default.asp?rb=3&id=5881
Category: Motor vehicles
Product: Passenger car - Scenic II
Brand: Renault.
Type/number of model: Production period: since production began up to 20 June 2005; Fabrication numbers: D000013 to D748197.
The product poses a risk of injuries because under certain specific circumstances, the unexpected application of the assisted parking brake can occur while driving.
Torej od 2003 do 2005. Tudi v praksi sem preveril za svojega l. 2007 in se Fabrications number začne na DC...
Skromnost je lepa čednost. Pozabite jo. Čimprej.
Sem v svojem prvem postu te teme poudarjeno napisal od kdaj do kdaj...cipresa napisal/-a:Živijo mislim da zavajajo z letnikom ker moj je prva registracija januar 2004 in ima tudi vpoklic zaradi avtomatske ročne zavore.
Torej od začetka proizvodnje (2003) pa do 20.6.2005. Ti pašeš notri.
Prijatelji glasbe,ernest1 napisal/-a:A gdo ve če je iz uvoza vozilo ali bomo dobili vpoklic,ali grem lahko kar sam tja in zahtevam popravilo?Hvala
kako pa naj Renault-Nissan Slovenija ve, da so vaša vozila iz uvoza sedaj v Sloveniji?
Pošto bodo dobili samo tisti lastniki, katere imajo zabeležene v sistemu (ponavadi prvi lastniki, ali če sporočiš spremembo lastništva). Pošta za vpoklic bo prišla za tvoj avto na lizing hišo v Italiji ali Belgiji, brez skrbi...
Ja madona, sam boš poskrbel zato... A vam je tak problem iti vsake kvatre na pooblaščen servis vprašat če je kakšna nota za vaše vozilo in stisnit za pir sprejemniku?