KTR zavorni sistem

Modifikacije vozil
Odgovori
Uporabniški avatar
MarcY
Kraj: Stranice

KTR zavorni sistem

Odgovor Napisal/-a MarcY »

Lp!
Zanimam se nakup ktr front brake kit iz k-tec za megane coupe 1 1.6 16v.
Diski + ploščice pridejo okoli 200e, me pa zanima če ima kdo izkušnje z tem setom? http://www.k-tecracing.com/show_product ... 8&appid=10
ter pletene cevke http://www.k-tecracing.com/show_product ... 1&appid=10
Se to kaj bolj obrablja proti originalu, če vozim enako kot sedaj, pustimo preganjanja :D Kaka je kvaliteta proti ebc ali brembo max?
Hvala
Uporabniški avatar
bestsoundever
Kraj: Dravograd

Odgovor Napisal/-a bestsoundever »

Hm, lej pomoje so navadni brembo so 100% slabš k original (če gledamo da je enaka velikost diska ter čeljusti-oprijem ploščic) sam za kvalitetne pa specialne boš pa odštel veliko denarja.

Ampak teli diski so prisilno hlajeni z vetrnico + luknjami pa stavim da jih ne bo potegnalo razen če boš na žareče uliv ajmer mrzle vode :D :P lol

Drugače pa s temi diski neboš brcnil v temo ;)
KUPIM:
-Angel eyes za clio1
Uporabniški avatar
kmetek
Moderator
Kraj: Bloke

Odgovor Napisal/-a kmetek »

No po drugi strani pa sem jaz za probo nabavil Delphi diska in ene "x" ploščice in skupaj dal nekaj pod 80€. Presenetljivo ampak so mi čisto ok služile :wink: Tudi če sem jih pregrel so potem kmalu dobile svojo moč nazaj, čeprav so mi mnogi rekli da ko enkrat take "nekvalitetne" zavore pregreješ so za stran.

Sicer pa, za tak denar dobiš že kaj boljšega, tale k-tec je bolj tako, ko bereš opise misliš da je ena res huda stvar, v bistvu pa nič kaj posebnega (za ta denar seveda) :roll:
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku :D
melonca'r
Kraj: Celje

Odgovor Napisal/-a melonca'r »

bestsoundever napisal/-a:Hm, lej pomoje so navadni brembo so 100% slabš k original (če gledamo da je enaka velikost diska ter čeljusti-oprijem ploščic) sam za kvalitetne pa specialne boš pa odštel veliko denarja.

Ampak teli diski so prisilno hlajeni z vetrnico + luknjami pa stavim da jih ne bo potegnalo razen če boš na žareče uliv ajmer mrzle vode :D :P lol

Drugače pa s temi diski neboš brcnil v temo ;)
Po čem sklepaš, da so navadni Brembo diski slabši kot original?
Uporabniški avatar
robi1000
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a robi1000 »

Brembo HC so meni zdržali 30000km pri vožnji, ki je zvila originale po 3000 km. Kaka bolj kvalitetna serija od Bremba pa zdrži še več.

Zraven uzemi kake kvalitetne ploščice (Ferodo, etc.) in to je to.

Če se češ it pa budget varjanto pa znamko TRW, se kar uredu obnese.
Clio 2.0 16V Williams 94'
"Moj avto zgleda serijski od daleč, a je daleč od serijskega..."
Slika
Odgovori