Tuning čipiranje pri Chiptuning ali pri SKN?
-
bluerunner
Tuning čipiranje pri Chiptuning ali pri SKN?
Pozdravljeni!
V kratkem bom dal čipirat svojo laguno 131KMin me zanima kdo to bolje opravi. Klical sem v obe firmi in sem razdvojen..
1. SKN- iz 131 na 162 KM in 385 Nm brez valjev za ceno 350€ če bomo trije
2. Chiptuning-iz 131KM na 160KM in 360 Nm z meritvijo na valjih 250€ (trije).
Kje je razlika, zakaj bi plačeval 100€ več za majhnih 25Nm,ali je razlika v samem delovanju in ali bi jaz občutil razliko v različnih tuningih. Najbolj pa me zanima kako različna tuninga,če sta različna, vplivata na motor.
Vesel bi bil za uporabniške izkušnje ali kakršnokoli mnenje. Hvala Peter
V kratkem bom dal čipirat svojo laguno 131KMin me zanima kdo to bolje opravi. Klical sem v obe firmi in sem razdvojen..
1. SKN- iz 131 na 162 KM in 385 Nm brez valjev za ceno 350€ če bomo trije
2. Chiptuning-iz 131KM na 160KM in 360 Nm z meritvijo na valjih 250€ (trije).
Kje je razlika, zakaj bi plačeval 100€ več za majhnih 25Nm,ali je razlika v samem delovanju in ali bi jaz občutil razliko v različnih tuningih. Najbolj pa me zanima kako različna tuninga,če sta različna, vplivata na motor.
Vesel bi bil za uporabniške izkušnje ali kakršnokoli mnenje. Hvala Peter
Renault Sport fan-Laguna dCI, 96kw dynamic lux
http://www.enigma-motorsport.si" onclick="window.open(this.href);return false;-
bluerunner
-
bluerunner
Zmapirali so mu ga tako, da je avto pri 2000 obratih dosegu čez 500nM navora, potem je zadeva pa samo še padala.
Ker najvrjetneje sklopka tega nebi zdržala je zahteval, da mu mapo popravijo, ampak brez uspeha. Oni so namreč trdili da je taka mapa popolnoma ustrezna. Na koncu je obupal, zahteval nazaj original mapo in popušu 700€... Tolko o tem.
Ker najvrjetneje sklopka tega nebi zdržala je zahteval, da mu mapo popravijo, ampak brez uspeha. Oni so namreč trdili da je taka mapa popolnoma ustrezna. Na koncu je obupal, zahteval nazaj original mapo in popušu 700€... Tolko o tem.
Malo morgen...na serijskem motorju s serijsko turbino nikoli...ManIAK napisal/-a:Zmapirali so mu ga tako, da je avto pri 2000 obratih dosegu čez 500nM navora, potem je zadeva pa samo še padala.
Serijsko jih ima 320Nm od 1600-4000obratov.
Jest ti tudi priporočam Ervina (Tunerc). Če bo šlo preko obd potem bo nekako enaka cena kot drugje ali pa celo cenejše. Mislim da ima akcijo za tuning turbo dizlov za cca. 250€. Pokliči ga.
Enigma motorsport