Odklopil sem CD enoto ker se je zaskočil CD. Odstranil sem CD. Montiral nazaj. Instaliral software. Zdaj dal notri zemljevid in ni signala. Sem prebral da je potrebno po vsaki odklopitvi inicializirat sistem. Kako se to naredi. Prosim za pomoč. Imam enobarvnonavigacijo.
OK, dolzwleku, odzipow in zadeva je sedaj taka : v glavni mapi sta dve podmapi : DVD in CD. Glede na to, da imam DVD varianto, nevem kaj naj s tem CD-jem... A to je kdo naložu ?
Glede velikosti --- ne vem - men kaže 7,52GB in ne 8,52GB --- dragan a si se ti zatipkaw al mam jest eno drugo varianto?
CD mapo spečeš na CD... mapo "ZZPROG" un file "MMAIN001.DAT" spečeš direkt na CD, ne v papi...
CD je v bistvu upgrade Carminata...dobiš dodatni meni za opozarjanje na radarje...samo mislim da v SLO ne dela...
tavelik folder so pa karte...
DVD pa na Verbatimov +R DL na najmanjši hitrosti...
dragan1 napisal/-a:zatipku sen se....
7 pa neki gb je prav....
CD mapo spečeš na CD... mapo "ZZPROG" un file "MMAIN001.DAT" spečeš direkt na CD, ne v papi...
CD je v bistvu upgrade Carminata...dobiš dodatni meni za opozarjanje na radarje...samo mislim da v SLO ne dela...
tavelik folder so pa karte...
DVD pa na Verbatimov +R DL na najmanjši hitrosti...
meni dela...
DVD-ja danes še nisem kupil - bom zapekel mape jutri...
CD sem pa zapekel na en navaden CD in sicer mapo ZZPROG in datoteko MMAIN001.DAT. Vstavim to v DVD za GPS in ...nič! Napiše neki "Disk error. Insert map DVD-ROM al neki tatzga...kaj delam narobe?