Izpis servisnih posegov
Izpis servisnih posegov
Na forumih večkrat preberem, da je na pooblaščenem servisu možno dobiti izpisek vseh posegov, ki so bili narejeni na avtu. Zanima me, če je kdo od vas ta izpisek že dobil? Namreč, na servisu trdijo, da je to tajni podatek in da izpiska ne smejo dati.
Re: Izpis servisnih posegov
Da se dobiti samo podatek o garancijskih popravilih. Redni servisni posegi nimajo centralne baze.Maxxo napisal/-a:Na forumih večkrat preberem, da je na pooblaščenem servisu možno dobiti izpisek vseh posegov, ki so bili narejeni na avtu. Zanima me, če je kdo od vas ta izpisek že dobil? Namreč, na servisu trdijo, da je to tajni podatek in da izpiska ne smejo dati.
Je pa prva stvar največkrat dovolj, da se da ugotoviti, koliko kdo nateguje...
Skromnost je lepa čednost. Pozabite jo. Čimprej.
Re: Izpis servisnih posegov
Use se dobi, garancijski posegi in servisi delani na uradnem servisu. Na spisku je komplet račun.robertp napisal/-a:Da se dobiti samo podatek o garancijskih popravilih. Redni servisni posegi nimajo centralne baze.Maxxo napisal/-a:Na forumih večkrat preberem, da je na pooblaščenem servisu možno dobiti izpisek vseh posegov, ki so bili narejeni na avtu. Zanima me, če je kdo od vas ta izpisek že dobil? Namreč, na servisu trdijo, da je to tajni podatek in da izpiska ne smejo dati.
Je pa prva stvar največkrat dovolj, da se da ugotoviti, koliko kdo nateguje...
Za garancijske posege velja kar sem napisal; smo preverili nekaj avtov.IcEm4n napisal/-a:robertp, a ni lih ravno kontra (al pa sm jst kj zamešu)?
Izveš pa lahko prvega lastnika, državo prve registracije in spisek posegov.
Ker je zadeva zaščitena z WRMS se servisi ne poslužujejo tiskanja...
Skromnost je lepa čednost. Pozabite jo. Čimprej.