Neki na hitro, ostalo po dogovoru
Torej, to sem vozil nekako do božiča 2005. Potem je mama kupila Thalio, sam sem bil že dokaj globoko v študiju v LJ in ni bilo potrebe po dveh avtih. Šla je nekam v Koper za 105k SIT z dodanimi zimskimi gumami na original feltnah in nekaj delov v prtljažniku. Avtoakustika je ostala doma
Gume 165, nastavek je bil izrezan iz Raid HP lonca za Golf 3, ki sem ga dobil od frenda. Navarjen je bil na originalen lonec, ki je pa bil malo "olajšan"

Glava je bila baje od 5 Campus, kolektor in vplinjač baje od Alpine. Isto feltne in sedeži. To in spuščena je bila že prej. Volan sva s kolegom dobila pri lokalnem mehaniku. Izpuh sem nekako improvizirano spravil gor z veliko sam svoj mojster dela
Muzika: radio Sony z obvolanskimi kontrolami, eno malo morje zvočnikov (kaj sem pa takrat vedel

) vezanih na radio in nek Fenner-jev ojačevalec / EQ, med njimi Pioneer, Coral in (pazi to!) Becker by Dynaudio. Zadaj 3way ločen sistem od Fennerja in JBL GT4 sub (15ka) vezan na Blaupunktov amp. Itak, kot je bilo moderno vse v pra-ledikah in neonkah.
Torej, to je bil moj Shift. Naj bo priden, kjer koli že je zdaj
(tukaj se mogoče mal vidi sedeže)
To sem pa dal gor prvi dan faksa