Laguna II ph2 Grandtour dCi, l.05

Predstavite Vašega Renault-a
Odgovori
Uporabniški avatar
drhouse
Kraj: Sežana (okolica)

Odgovor Napisal/-a drhouse »

Spet odgovarjam sam sebi v svoji temi :lol:

V glavnem, neki fotošopov:

Barracuda Voltech TN6, na sliki meni najlepša feltna, v "praksi" nisem 100%, Maji nekako ne potegne..

Slika

Aljaževe Rial (modela ne vem). Na sliki sam spredaj mi delujejo relativno OK, na celi sliki pa spet ne 100%. Pa še to, da jih ima že Aljaž in mu nebi rad hodil v zelje :D

Slika

Slika

Mnenja?

Zbiram tudi (slikovne) predloge. Ker res ne vem kaj bi dal gor...

DrDJ, ti imaš vedno kako dobro idejo, linke sem pregledal, nekaj je zanimivih. Je pa problem barva avta, ker so klasične alu presvetle, črne spet ne gredo, kroma nebi dajal... Šle bi sivkaste ali titan. No dej :D
Uporabniški avatar
Doctor DJ
Kraj: Štajerska

Odgovor Napisal/-a Doctor DJ »

baracuda ostane ;)

ne aljaževih gor dajat ker ne pašejo na tvojo laguno, pa itak je že ena dost :lol: :P

hmm, predlogi, kaj pa vem, kr neki si jih dobil kaj se pr nasa prodaja, lahk pa tiste JZ wheels , se prodaja tud pr nas :D
Uporabniški avatar
NejcZ
Kraj: Mozirje

Odgovor Napisal/-a NejcZ »

Sem tebe prej srečal pri Cityju okoli pol 10?
Uporabniški avatar
drhouse

Doctor DJ napisal/-a:baracuda ostane ;)

ne aljaževih gor dajat ker ne pašejo na tvojo laguno, pa itak je že ena dost :lol: :P

hmm, predlogi, kaj pa vem, kr neki si jih dobil kaj se pr nasa prodaja, lahk pa tiste JZ wheels , se prodaja tud pr nas :D
Ostanejo v igri definitivno, iščem pa še nekaj, kar bo metalo na rit, ne pa "samo" dobro izgledalo :)

Glede Aljaževih pa se strinjam :oops:

JZ so mi tudi hude. Se mi pa zdi, da imajo tiste na Laguni tanjši rob kot tiste, ki niso montirane. Ne maram tako debelih robov, zgleda optično kot, da so gor 16ke ne pa 18 :?

Ostali predlogi so cool, spet sam to: črne ne pašejo, klasika pa je presvetla. Nekaj sivega al neki v barvnem stilu Barracude bo moglo bit.

NejcZ napisal/-a:Sem tebe prej srečal pri Cityju okoli pol 10?
A-a, nisem bil jaz. Je parkirana na Zelenici že celo dopoldne. Sem pred Cityjem in Tušem že srečal tudi dve enaki na enkrat, ampak brez 17tk ;)
Uporabniški avatar
laguna484
Kraj: Celje

Odgovor Napisal/-a laguna484 »

Lep pozdrav, tut na dopustu ne gre brez RKS:)

Le glej da neboš hodu u zelje-ti sploh modela ne povem :D :D

Men se za tvojo barvo ful dopade prva slika in nebi kej velik razmislu vec o barvi, model pa lahk spreminjas kokr hoces.

Pa zadnic nisi mene vidu ker me ni blo vec doma :wink:

uzivite
Uporabniški avatar
drhouse

Benti, plavat pejt, ne pa za računalnikom :D

Eh, model se da zvedet :P Hehe, ne sej ne bom!

V glavnem, za barvo pravim že od začetka, da more bit taka, ni pa neki ful modelov na izbiro. Zdej, da bi pa neki naknadno barval in kompliciral. Nevem, mogoče, če bi res kak hud model našel. Če imaš kak predlog, prosim :D

Če nisi bil ti, ti pa en styling krade! :shock:

Opazujem še eno črno s podobnimi feltnami pa sem že parkrat zamešal..

Upam, da bomo deležni kake fotke z morja? 8)
Uporabniški avatar
Doctor DJ
Kraj: Štajerska

Odgovor Napisal/-a Doctor DJ »

hehe, pr baracudi ostan če je možno, sam ne 5 x 114 , to nebo pasalo

drgač pa bomo že neki našli ;)
Uporabniški avatar
drhouse

Doctor DJ napisal/-a:hehe, pr baracudi ostan če je možno, sam ne 5 x 114 , to nebo pasalo

drgač pa bomo že neki našli ;)
Ja, jst sm za njih.. Sam še Maji prepričat :oops: 5 x 110 ;)
Uporabniški avatar
drhouse

drhouse napisal/-a:Morm prav z vami delit "novico"... Se še kar tresem tudi, če je šla že debela ura mimo.

Smo končali koncert in party v Cvetličarni ob 5h. Itak, preden pospravim vse in mal debatke z ekipco, pa se s punco in kolegico odpravimo proti Lagunci. Parking že prazen, ena skupinca pa glih na izvozu. Grem počasi mimo, se umaknejo. Pol pa sam bum, kur*ba babja pijana z vso silo brcne v vrata. Ustavim, zletim ven, če je fu*njena al kaj. Una pa, da je hotela ogenj.. :roll: :mad: :mad:

Hvala bogu al komu že, se ne pozna nič, blaten odtis...

Nevem, kakšen folk hodi po svetu :roll:

Ma ta parking očitno neko slabo karmo za našo Lagunčico; "povem" še eno zgodbo naslednjič ;)

Ok, dost za zdej, grem spat.
Se popravljam. Danes na sončku sem opazil. Se pozna in to precej. Zdrsan odtis čevlja cca 10 x 20 cm :( :( Upam, da bo šlo s poliranjem dol..... Bom ponoru drgač :mad:

Sem pa še neki v moji temi opazil: sem omenil, če boste pridni, da prilepim slike svoje bivše Katrce... A ste za? ;)
Uporabniški avatar
gagi'd hype
Kraj: od sevnice do Ljubljane

Odgovor Napisal/-a gagi'd hype »

Ti kr prlep :D
Slika
Za vas se trudimo urejati naslovno stran, zato nam bo v veselje, če malo pokukate :D
Uporabniški avatar
andrej86
Kraj: Lenart v Slovenskih goricah

Odgovor Napisal/-a andrej86 »

daj katro gor da vidimo :D
Uporabniški avatar
drhouse

Neki na hitro, ostalo po dogovoru ;)

Torej, to sem vozil nekako do božiča 2005. Potem je mama kupila Thalio, sam sem bil že dokaj globoko v študiju v LJ in ni bilo potrebe po dveh avtih. Šla je nekam v Koper za 105k SIT z dodanimi zimskimi gumami na original feltnah in nekaj delov v prtljažniku. Avtoakustika je ostala doma :)

Gume 165, nastavek je bil izrezan iz Raid HP lonca za Golf 3, ki sem ga dobil od frenda. Navarjen je bil na originalen lonec, ki je pa bil malo "olajšan" :lol: Glava je bila baje od 5 Campus, kolektor in vplinjač baje od Alpine. Isto feltne in sedeži. To in spuščena je bila že prej. Volan sva s kolegom dobila pri lokalnem mehaniku. Izpuh sem nekako improvizirano spravil gor z veliko sam svoj mojster dela :)

Muzika: radio Sony z obvolanskimi kontrolami, eno malo morje zvočnikov (kaj sem pa takrat vedel :oops: ) vezanih na radio in nek Fenner-jev ojačevalec / EQ, med njimi Pioneer, Coral in (pazi to!) Becker by Dynaudio. Zadaj 3way ločen sistem od Fennerja in JBL GT4 sub (15ka) vezan na Blaupunktov amp. Itak, kot je bilo moderno vse v pra-ledikah in neonkah.

Torej, to je bil moj Shift. Naj bo priden, kjer koli že je zdaj :cry:

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

(tukaj se mogoče mal vidi sedeže)
Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

To sem pa dal gor prvi dan faksa :)

Slika
Zadnjič spremenil drhouse, dne 31 Mar 2013, 16:24, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
gaši
Kraj: Šentilj

Odgovor Napisal/-a gaši »

ej ful hudo katro si mel, spuščena pa orginal felne zmagajo..škoda da je mogla it naprej, upam da se še cela kje okol vozi..
Uporabniški avatar
drhouse

gaši napisal/-a:ej ful hudo katro si mel, spuščena pa orginal felne zmagajo..škoda da je mogla it naprej, upam da se še cela kje okol vozi..
Jst tudi upam, da je še kje "živa". Šla je takrat v Koper, smo bli dostikrat dol v šopingu, sam je nisem nikoli zagledal :?

Verjameš al ne, ful jo pogrešam... V tretji 50 km/h po Sežani, sam, da se je izpuh drl. Mam na drugem compu filmčke, bom dal gor ob priliki ;)
Uporabniški avatar
laguna484
Kraj: Celje

Odgovor Napisal/-a laguna484 »

Tole je pa res ena lepših katrc - obvolanske komande pa zmagajo :D zadnič ni znesl tak da te pol sploh klicu nism ker sm biu čist skurjen od sonca pa s*ukan. Ko bo en lep dan se pa slišmo da poveš mal eč o tejle zverinci.

serbus
Odgovori