Renault Megane II ph2 1.5dCi l.06 by mateichk... xenon dela

Predstavite Vašega Renault-a
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
zigs

Odgovor Napisal/-a zigs »

men se zdi super. tm k so samo luči slikane je mal cudn res sam na avtu pa pašejo
Uporabniški avatar
Patrik
Kraj: Miklavž pri Mb

Odgovor Napisal/-a Patrik »

mateichk napisal/-a:ja to še pride sam morm en mesec čakat pri eni firmi da bojo spreje v barvi avta naročevali...

za lak si mi dal pa dobro idejo ;) samo skrbi me da nebi ratali slučajno kakšni mehurči al pa kej podobnga (reakcija)
RobMayth dela to vsake 14 dni da na avtih temni zadnje luči pa spet dol zbriše, pa da drugo barvo gor itd. :lol: :smt035 tako da očitno ne more bit nič! če lepo polakiraš bo superca! bo pa tudi izgledalo dosti bolje, ker bo kot da bi bile tovarniško že temne!
Slika
Uporabniški avatar
mateichk
Kraj: Hrastnik

Odgovor Napisal/-a mateichk »

Patrik napisal/-a:
mateichk napisal/-a:ja to še pride sam morm en mesec čakat pri eni firmi da bojo spreje v barvi avta naročevali...

za lak si mi dal pa dobro idejo ;) samo skrbi me da nebi ratali slučajno kakšni mehurči al pa kej podobnga (reakcija)
RobMayth dela to vsake 14 dni da na avtih temni zadnje luči pa spet dol zbriše, pa da drugo barvo gor itd. :lol: :smt035 tako da očitno ne more bit nič! če lepo polakiraš bo superca! bo pa tudi izgledalo dosti bolje, ker bo kot da bi bile tovarniško že temne!
pol pa jutri po šihtu še polakiram pa je to to :D za roba pa tko vem da je mahjen na zadnje luči ja :D

aja zanima me še nekaj za sprednje luči... kera bi pasala črna s sijajem al mat črna? notranjost luči ;) ker jih mam namen odpret
Uporabniški avatar
laguna484
Kraj: Celje

Odgovor Napisal/-a laguna484 »

Men se zdi pa svetovna tale barva luči. Znakec bi res pasu črn pa mogoč una plastika na odbijaču da jo še prebarvaš pol bo pa bomba :twisted:
Uporabniški avatar
mateichk

laguna484 napisal/-a:Men se zdi pa svetovna tale barva luči. Znakec bi res pasu črn pa mogoč una plastika na odbijaču da jo še prebarvaš pol bo pa bomba :twisted:
plastika na odbijačih in na vratih gre v barvo avta pa spredi in zadi znaki črni al pa mogoče tut v barvo avta se še odločam :P
Uporabniški avatar
laguna484

js bi Dau kr u črno ker bo ful lep kontrast pa še felge maš pol u stilu sam pol bi še šipe temniu pa... :D :D :D in pol se zapletem ko doma študiram ka use bo še treba nardit :D
Uporabniški avatar
mateichk

laguna484 napisal/-a:js bi Dau kr u črno ker bo ful lep kontrast pa še felge maš pol u stilu sam pol bi še šipe temniu pa... :D :D :D in pol se zapletem ko doma študiram ka use bo še treba nardit :D
podpis :D čeb meu dost financ bi blo že vse narjeno sam pol nebi blo več zanimivo :D včasih sem ful paliu na spojlerje pa podalške pa te scene... zdej pa bol na original delam vse skupi :P verjetno so leta kriva hec ;)
Uporabniški avatar
laguna484

podpis :D èeb meu dost financ bi blo že vse narjeno sam pol nebi blo veè zanimivo :D vèasih sem ful paliu na spojlerje pa podalške pa te scene... zdej pa bol na original delam vse skupi :P verjetno so leta kriva hec ;)[/quote]

ka pol sm že star da tut men to ni ušeč :D uglavnem kr tk naprej-zlo je lep tale megane :wink:

lp
Uporabniški avatar
mateichk

škoda se mi zdi mogoče edino to ker ni avto črne barve :D drugač pa če me piči kupim ene bele felge pa ena huda nalepka na avto kar že tko al tko pride sam to naj ostane skrivnost ;)
Uporabniški avatar
Doctor DJ
Kraj: Štajerska

Odgovor Napisal/-a Doctor DJ »

lepo si tole poštrihau, sam en sloj premalo ;)
ostalo pa še sledi, naj se ti nikam ne mudi :lol:
Uporabniški avatar
mateichk

Doctor DJ napisal/-a:lepo si tole poštrihau, sam en sloj premalo ;)
ostalo pa še sledi, naj se ti nikam ne mudi :lol:
doctor trije sloji so... več ne upam :D
Uporabniški avatar
vrbnjak
Kraj: Ljutomer

Odgovor Napisal/-a vrbnjak »

lepa igra :P lepo predeluješ in en pozabi pira v petek :lol:
Uporabniški avatar
Nos
Kraj: Šentjernej-Kranj

Odgovor Napisal/-a Nos »

lep megane 8) dobr si ga uštimal :)
aja... sam prtljažni prostor lahko mal pospraviš :wink:
dej mi še povej, kako se obnese sprej na zadnjih lučkah?
pa kako policaji reagirajo pa na tehničnem 8)
Lepo ga čuvaj megana in srečno vožnjo ti želim :)

Lp
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
Uporabniški avatar
mateichk

3 nanose pihneš pa ne sme bit nobenih problemov ;) edino polakirat jih še morm ker mi nekak ne potegne mat občutek.

Prtljažnik sem pa že pospravu :D
Uporabniški avatar
Nos
Kraj: Šentjernej-Kranj

Odgovor Napisal/-a Nos »

mateichk napisal/-a:3 nanose pihneš pa ne sme bit nobenih problemov ;) edino polakirat jih še morm ker mi nekak ne potegne mat občutek.

Prtljažnik sem pa že pospravu :D
:D kaj pa policajo so kaj alergični na prebarvane lučke?
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
Zaklenjeno