Menjava vzmeti
Menjava vzmeti
Lep pozdrav vsem skupaj.
Ze dobre pol leta nazaj sem kupil Cliota (1.5 dci 2002) ki je ze imel apex vzmeti in je avto zelo trd in nizek. Da je nizek me niti ne moti, je kr fajn, ampak kar se pa tice luken na cesti in pa parkiranja me pa zelo moti in sem se odlocil da dam gor nazaj originalne Renault vzmeti ki pa sem jih kupil pri enmu stricu iz Celja (bolha.com). Zanima me kje in po kaki ceni je mozna montaza, ce se le da z optiko vred. Ce koga zanimajo apex fedri jih bom spucal, pa pofotkal pa lahko prodam po ugodni ceni.
Skratka zanima me kje je mozna menjava po ugodni ceni (se ravno ne kopam v denarju ... študent pa te fore), pa ce se le da v okolici Kranja ali Ljubljane, da se ne bom ravno v Kopr vozu. Ce ma kdo ze kake izkusnje s tem ali pozna koga ki se s tem ukvarja, z besedo na dan =)
Hvala za odgovore, pa vse lepo pozdravljam.
Luka
Ze dobre pol leta nazaj sem kupil Cliota (1.5 dci 2002) ki je ze imel apex vzmeti in je avto zelo trd in nizek. Da je nizek me niti ne moti, je kr fajn, ampak kar se pa tice luken na cesti in pa parkiranja me pa zelo moti in sem se odlocil da dam gor nazaj originalne Renault vzmeti ki pa sem jih kupil pri enmu stricu iz Celja (bolha.com). Zanima me kje in po kaki ceni je mozna montaza, ce se le da z optiko vred. Ce koga zanimajo apex fedri jih bom spucal, pa pofotkal pa lahko prodam po ugodni ceni.
Skratka zanima me kje je mozna menjava po ugodni ceni (se ravno ne kopam v denarju ... študent pa te fore), pa ce se le da v okolici Kranja ali Ljubljane, da se ne bom ravno v Kopr vozu. Ce ma kdo ze kake izkusnje s tem ali pozna koga ki se s tem ukvarja, z besedo na dan =)
Hvala za odgovore, pa vse lepo pozdravljam.
Luka
Renault Clio 2002 1.5 dci 82HP dynamik
pa da ne bom nove teme odpiral bom kr tuki napisal,.....a ve kdo morda,kje bi se dalo v okolici NM pocen zamenjati vzmeti,pa da se nardi še optika zraven?,..a pozna kdo koga 
Državni prvak v kategoriji PRO STREET ter pokalni prvak severno vzhodne slovenije v kategoriji STREET OUT LOOK za leto 2010!!!(20 STYLING AWARDS )
Re: menjava vzmeti - poln prtljažnik
H&R ki spustijo avto za 35mm vendar ni več takšnega udobja kot prej tak da če maš družino dobro premisliwaters napisal/-a:Tudi jaz imam eno vpršanje. Imam Megana Grandtoura letnik 2008. Veèino èasa imam precej stvari v prtljažniku in s tem tudi kar nekaj teže zadaj. Vidim, da je bistvena razlika prazen ali poln avto. Sprednji del avta je torej precej visoko. Ko pa dodam poleti še strešni kovèek se mi zdi da vzletam. Gre seveda za porabo, hitrost... Ali bi bilo smiselno menjati vzmeti za druge jasno ne originalne? In èe da, katere?