meganeman napisal/-a:Ej jst mam dilemo, namreč mojaLagunca ma dnevne luči not ampak so izkloplene za naš trg. Kr navadne žarnice 25W so. Zdej pa hočejo na servisu 100€, da mi jih aktivirajo, pa so rekli da se itak ne splača zdej ko ksenonke že držijo po dve leti brez da crknejo pa tud cena jim je padla na 50€ na žarnico al neki tazga. Ka vi predlagate?
pa kaj so fukjeni malo 100€ prokleta gamad, kaj se ne splača, debili na roko delani, od leta 2011 je zakonsko v EU da vsak novi avto ki pride z traku mora imeti dnevne luči, NE KRATKE kot mi zdaj vozimo podnevi ampak dnevne. To je recimo link ki sem ga pasto za mercedesa, ma dneven luči in še vedno ma kratke in dolge. To zgleda da si najdo prave konje na servisu, pelji se kam drugam pa probaj
Markolino, kolegov še se najmajn bojim, rad mam mirno vest, če se slučajno kaj zgodi, pa da odredijo izredni tehnični pol smo pa tam, pa zakaj ja pa zakaj ne, pa saj ne rabi, pa to itaq ni, pa bla bla bla
Jaz bom mel čisto vest in to je to
Deniss pa saj ne mislim jaz to v hišo vgrajevat
croma_man ja jeba ne Volkswagen še ni pri vse skužo kak menjat navadne žarnice za led pa se majo eni pač tak ko majo in to sveti nekam u 3pm, lih danes gledam novega polota z temi dnevnimi "meglenkami" za kozlat, dočim audi, MB, porš itd, pa so kar lepo to že porihtali
o onih ki pa v škatlah in vklimi živijo pa je itaq bzv zgubljat besede