Dnevne luèi

Vse debate v zvezi z Renault Talismani, Lagunami, Megani in Clioti vseh letnikov
Odgovori
Uporabniški avatar
Doctor DJ
Kraj: Štajerska

Dnevne luèi

Odgovor Napisal/-a Doctor DJ »

èe že vsi nekaj delajo o tem, pa še dajmo mi :lol:

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika
Uporabniški avatar
RobMayth
Kraj: ...It's Balkan you know, i change Bentley to Lada...

Odgovor Napisal/-a RobMayth »

grozno, to paše samo na Audije, na ostalih zgleda ko novoletne lučke
My penis is so polite, it stands up so girls have a place to sit down...
Uporabniški avatar
sinko

Odgovor Napisal/-a sinko »

o ja to bom jay devo gor upam da drugi mesec, samo problem je v tem da ne najdem ni; pametnega, se pravi da sveti ne da sveti ko ena sve;a in da nekak zgleda
in kaj bo najbolse, zvezano bo tako, da ko bom avto prizgal se bojo te same prizgale, ko bo premalo svetlobe, se pravi tema, pa bo te izkloplo in prizgalo xenone, ce ma kdo kaki link za ta led trake na plano
Laguna II 2.2dCi INITIALE PARIS
Uporabniški avatar
Doctor DJ

hja, jaz ziher nebi nič gor dajal
če pa že misliš kaj, pa je nekje na netu navodilo za da si jih sam nardiš doma iz diod in tako dalje

vežeš pa to pol lahko na pozicije, ker nevem v čem je pol tu fora da bi kratke luči še uporabljau
če pa že treba kratke met, pol je pa ja bolšje da imaš prižgane meglenke kot pa tele luči, je pa to s5 po zakonu prepovedano
najboljše je spasat luči od audija gor pa mir al pa kupit dnevne luči od merđota pa jih gor nardit
Uporabniški avatar
sinko

Doctor DJ napisal/-a: je pa to s5 po zakonu prepovedano,
al pa kupit dnevne luči od merđota pa jih gor nardit
če jih homologiraš, kar jih seveda lahko če maš papirje je vse legalno, kar tudi namrevam, če bom to montiral, ja od mercedesa, to vse lepo in prav, samo mislim da je cena tudi taka, da bi me kap
ti mislis take najverjetneje
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3382331&show=2
Uporabniški avatar
Doctor DJ

zglede zakona sm mislo vožnja z meglenkami po dodnevi :wink:

drgač pa mislim od mercedesa ja, sam sm pr enem modelu videl da so ravne in ne tak kot so na e-klasi 8)
Uporabniški avatar
Markolino

Odgovor Napisal/-a Markolino »

Sinko: Ti kr homologiraj, da te sčučajno nebojo ustavli :lol: :lol:

Te od Mercedesa so hude ful.
Megane C.C. / 2.0 16V T. - Privilege luxe / Karman
Uporabniški avatar
meganeman
Kraj: Velenje

Odgovor Napisal/-a meganeman »

Ej jst mam dilemo, namreč mojaLagunca ma dnevne luči not ampak so izkloplene za naš trg. Kr navadne žarnice 25W so. Zdej pa hočejo na servisu 100€, da mi jih aktivirajo, pa so rekli da se itak ne splača zdej ko ksenonke že držijo po dve leti brez da crknejo pa tud cena jim je padla na 50€ na žarnico al neki tazga. Ka vi predlagate?
I have a need, the need for speed! Meganeman over and out...
Slika
http://megane-forum.eu/
Deniss
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a Deniss »

sinko tukaj imaš link za led trakove:
http://www.led-street-lamps.com/si/649/ ... T=File,715

je pa pdf datoteka oz cenik
Uporabniški avatar
croma_man
Kraj: Celje

Odgovor Napisal/-a croma_man »

mene tele dnevne VAG luči motijo pri vožnji oz. so bolj tečne kot pa xenonke v nepravih lučeh...

zakonosprejemniki mislim da živijo v škatlah.
Slika
Fiat Coupe 2.0 16V Turbo SOLD
Volvo 850 2.3 T5 20V Turbo SOLD
Renault Laguna 2.0 RXE '94 SOLD
VW Passat 1.8 20V Turbo Variant
Renault Express 1.4 RT '99
Uporabniški avatar
sinko

meganeman napisal/-a:Ej jst mam dilemo, namreč mojaLagunca ma dnevne luči not ampak so izkloplene za naš trg. Kr navadne žarnice 25W so. Zdej pa hočejo na servisu 100€, da mi jih aktivirajo, pa so rekli da se itak ne splača zdej ko ksenonke že držijo po dve leti brez da crknejo pa tud cena jim je padla na 50€ na žarnico al neki tazga. Ka vi predlagate?
pa kaj so fukjeni malo 100€ prokleta gamad, kaj se ne splača, debili na roko delani, od leta 2011 je zakonsko v EU da vsak novi avto ki pride z traku mora imeti dnevne luči, NE KRATKE kot mi zdaj vozimo podnevi ampak dnevne. To je recimo link ki sem ga pasto za mercedesa, ma dneven luči in še vedno ma kratke in dolge. To zgleda da si najdo prave konje na servisu, pelji se kam drugam pa probaj

Markolino, kolegov še se najmajn bojim, rad mam mirno vest, če se slučajno kaj zgodi, pa da odredijo izredni tehnični pol smo pa tam, pa zakaj ja pa zakaj ne, pa saj ne rabi, pa to itaq ni, pa bla bla bla
Jaz bom mel čisto vest in to je to

Deniss pa saj ne mislim jaz to v hišo vgrajevat :P

croma_man ja jeba ne Volkswagen še ni pri vse skužo kak menjat navadne žarnice za led pa se majo eni pač tak ko majo in to sveti nekam u 3pm, lih danes gledam novega polota z temi dnevnimi "meglenkami" za kozlat, dočim audi, MB, porš itd, pa so kar lepo to že porihtali
o onih ki pa v škatlah in vklimi živijo pa je itaq bzv zgubljat besede
Uporabniški avatar
schik
Kraj: Črnomelj

Odgovor Napisal/-a schik »

Sinko, brez zamere ampak mislim da smo leta 2010.
Deniss
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a Deniss »

Sinko a si mal poscrollov dol da si pršu do trakov???
Uporabniški avatar
Doctor DJ

@ shik, hja, mislim da je on mislo na novi zakon glede tega, in tudi okoli tega da mora imet po tem letu vsak avto luči tako narejene da se lahko žarnice menjujejo tudi doma brez posebnega orodja in večjih naporov (primer smart: za menjavo žarnice je potrebno sneti blatnik ali komplet odmontirati plastiko okoli brisalcev )
Uporabniški avatar
schik
Kraj: Črnomelj

Odgovor Napisal/-a schik »

Ja sej vem kaj je mel v mislih. Drugač glede žarnic je reku sosed da ma najmanj problemov. Ma scenica II ki je res težko dostopen. Pravi dam letno 30€ za članarino amzs, tam majo pa zastonj menjavo svojim članom. Drugač mislim da je tudi link nekje na forumu za novega scenica ko mu gre komplet luč ven da lahko zamenjaš.
Odgovori