100 jih ma ja če se ne motim drgač pa jst s svojim jajčkom 1.4 16V lepih 550 km nardim kar je še vedno manj ko juretov samo mi ni jasno pije zmir isto ni vaćno al gas do podna al pa normalna vožnja.
obi napisal/-a:100 jih ma ja če se ne motim drgač pa jst s svojim jajčkom 1.4 16V lepih 550 km nardim kar je še vedno manj ko juretov samo mi ni jasno pije zmir isto ni vaćno al gas do podna al pa normalna vožnja.
Če js z istim delam po 650-680km lepe vožnje.. Relacije kombinirano mesto,ac, regionalke. Lahko pa tudi nardim z enim 450 ja
NejcZ napisal/-a:
Če js z istim delam po 650-680km lepe vožnje.. Relacije kombinirano mesto,ac, regionalke. Lahko pa tudi nardim z enim 450 ja
men tolk pije polet k ni gužve na celovški zjutraj in popoldan k je folk po dpustih in ni študentov in šolarjev... Drgugače pa cincaš z 2 in tretjo oz stojiš po 15 minut kar nanese na en tank
NejcZ napisal/-a:
men tolk pije polet k ni gužve na celovški zjutraj in popoldan k je folk po dpustih in ni študentov in šolarjev... Drgugače pa cincaš z 2 in tretjo oz stojiš po 15 minut kar nanese na en tank
Ja, to pa verjamem.. no pri meni je taka vožnja v 97% izvzeta Sovražim vožnjo po mestu zato se po mestu sploh ne vozim če ni nujno