hehe diabolo ravno danes sem mel modela, ki je mel 175/65R14 namontirane v kartončku pa so ble napisane 165/45/R14 in je ze blo jokanjediabolo napisal/-a:hrib napisal/-a:Če pa želiš imeti pnevmatike, ki niso napisane na homologacijskem kartončku jih je pa najbrž potrebno homologirat?
Nisem še imel primer, da bi kdaj policajec bil pozoren ali je guma 205/50/17 ali 215/50/17... tak da, me to sploh ne briga.
nakup rabljenih platišč
Laguna II 2.2dCi INITIALE PARIS
pozdravljeni!
mi lahko kdo pove katera platišča lahko uporabim pri svoji laguni letnik 2002. zanima me namreč katere znamke avtomobilov imajo iste dimenzije odprtine ter vijakov kakor laguna. razmak med vijaki je 5X108 dimenzije odprtine pa nevem...in ko iščem platišča preko interneta ima redko katero napisano tudi dimezije sredinske odprtine.
iščem 4 jeklena platišča širine 6,5 J ter premera 16 col.
Hvala
lp
mi lahko kdo pove katera platišča lahko uporabim pri svoji laguni letnik 2002. zanima me namreč katere znamke avtomobilov imajo iste dimenzije odprtine ter vijakov kakor laguna. razmak med vijaki je 5X108 dimenzije odprtine pa nevem...in ko iščem platišča preko interneta ima redko katero napisano tudi dimezije sredinske odprtine.
Hvala
lp
kaj noben neve? dajte no, vprašanje za vulkanizerje/mehanike...dvomim da ni nobenga med renault forumašibobo89 napisal/-a:pozdravljeni!
Hvala
lp