R5 GTT l.xx - Neki slikic moje r5-(Stran 74, Fotošuting)
- matejpurgar19
Ne, dokler ni na tablici oznake mesta (npr. CE) in grba je vse OK, ne glede na velikost tablicea ni prepovedano izdelovat (in seveda kupovat) takih tablic v isti dimenziji kot so taprave?
Zadnjič spremenil oorosh, dne 04 Maj 2010, 18:30, skupaj popravljeno 1 krat.
HTWC Dual VVT-i inside
武士道
武士道
lol markolino, seveda je 330d (dizel), purgar bi mel raj 330i(bencinar), men pa, glede na to da so performanse tu tu, oz. da čipan D zna it enako oz. mogoče v kakem območju vrtljajej celo bolje kot I, z cirka 5l manjšo porabo, nesmiselno met I. Sploh glede na to da delam cirka 3000 do 4000km mesečno...Markolino napisal/-a:Kako ni ? pa ja valda ni 320D in si zalepu gor 330Dmatejpurgar19 napisal/-a:Sam je škoda ker ni iMarkolino napisal/-a:Važno da je 330![]()
![]()
drugače pa je tablica ni taprava, ampak glede na to da se petak letos ne bo registriru da bo samo za tekme ter racelande, več kot odlična
- Primož Five
- Kraj: Logatec
nič posebnega, ahaurosr napisal/-a:če boš pridn se boš lahk sam peljal en krogPrimož Five napisal/-a:Jaz pa še vedno čakam en krog da me pelješ v petakujoj kako smo eni skromni
![]()
avto ko avto, nč posebnga...
lol markolino, seveda je 330d (dizel), purgar bi mel raj 330i(bencinar), men pa, glede na to da so performanse tu tu, oz. da čipan D zna it enako oz. mogoče v kakem območju vrtljajej celo bolje kot I, z cirka 5l manjšo porabo, nesmiselno met I. Sploh glede na to da delam cirka 3000 do 4000km mesečno...urosr napisal/-a:Markolino napisal/-a:Kako ni ? pa ja valda ni 320D in si zalepu gor 330Dmatejpurgar19 napisal/-a: Sam je škoda ker ni i![]()
Sej pravim Sam da je šestak.. Lahko je tudi dizel. Respect
Sem vozil od prijatla kr dolgo turco 330D Avtomatik karavan. Res udoben avto.
Ga imaš prestavljenega na BMW forumu ? da si ogledam mal slikce ?
Megane C.C. / 2.0 16V T. - Privilege luxe / Karman