Megane Coupe1 3.0 V6-turbo ( nove fotke str. 14 )

Predstavite Vašega Renault-a
Odgovori
Uporabniški avatar
Zmaj
Kraj: Camnique

Odgovor Napisal/-a Zmaj »

U tem primeru useen raj zakrij registrske! :wink:

Ima pa ogrooomna kolesa! :D
Uporabniški avatar
MaTe0
Kraj: Pohorje

Odgovor Napisal/-a MaTe0 »

Huda mašina :shock: Edin blenda na lučeh mi ni preveč lepa :) Bi blo mu lepše en bad look zašvasat :P

Drgač pa vsaka čast majstore :)
Renault Megane Mk2 Ph2 1.4 16v
Uporabniški avatar
sinko

Odgovor Napisal/-a sinko »

modri svaka čast, samo tak kot je nekdo že reko, moli boga da te moji ne dobijo pa se kdo spusti v detajle pol si ga pa nasaaaaaaaanko
Laguna II 2.2dCi INITIALE PARIS
Uporabniški avatar
moofdi
Kraj: Radovljica

Odgovor Napisal/-a moofdi »

Se je tole že kaj vozilo okrog? Ker sm srečal nekaj podobnega na cesti par dni nazaj? Lahko pa da je bil samo podobno zrihtan na zunaj...
Če je ravno, ni zabavno.
Uporabniški avatar
wily
Kraj: Prebold

Odgovor Napisal/-a wily »

ka to maš 18coll?
Uporabniški avatar
urosr
Kraj: Smartno ob Paki

Odgovor Napisal/-a urosr »

nehi se pizdit tule na forumu, pa se sprav štrom do konca zrihtat, da bo zapihal tk ko se reče :), pa da se boš končno lahk prpelu do mene na enga :rofl:, ko tam na gorenjski je itak skos suša :P
modriDIRKAC

Odgovor Napisal/-a modriDIRKAC »

no evo sem ga odjavu iz prometa.... :D :D

ja zavore so original tokrat...ne obstaja kaka fake varianta

ja feltne so 18 col

letvice na lučeh sm pa skupaj z lučmi kupu pa se jih ne da dol vzet...ta avto itak ni namenjen stylingu

kar se pa tiče modrih....so kar uredu fantje...in v 10 letih kar se prevažam s predelanimi avti nisem mel nikoli tezav....mislim da so tezave s policaji bol odvisne od voznika in njegove kulture vožnje kot pa od avta....
Zadnjič spremenil modriDIRKAC, dne 04 Maj 2010, 15:21, skupaj popravljeno 1 krat.
ko šele peta prestava ne obrača več na asfaltu je dost konjev za sprednji pogon
Uporabniški avatar
vBoy08

Odgovor Napisal/-a vBoy08 »

super avto :) ! dobr tole rihtaš :D .

jst bi na tvojem mestu edin tiste letvice iz luči dol pobral... ali original ali badlook :) . pa pol še renojev znakec dol daš, pa je :P . volan bo tako preoblečen, kot je ali pride še kaj drugače (dva različni barvi sta na volanu)?

keep up the good work :wink:
modriDIRKAC

Odgovor Napisal/-a modriDIRKAC »

letvice na lučeh sm pa skupaj z lučmi kupu pa se jih ne da dol vzet...ta avto itak ni namenjen stylingu
za styling mam drug avto
ko šele peta prestava ne obrača več na asfaltu je dost konjev za sprednji pogon
Uporabniški avatar
vBoy08

Odgovor Napisal/-a vBoy08 »

Sorry, pol sem pa spregledal oz. sva isti čas pisala post :lol: :oops: . No sej tut tko bo, če pa kdaj dobiš priložnost... ;) :P
Uporabniški avatar
kmetek
Moderator
Kraj: Bloke

Odgovor Napisal/-a kmetek »

sinko napisal/-a:modri svaka čast, samo tak kot je nekdo že reko, moli boga da te moji ne dobijo pa se kdo spusti v detajle pol si ga pa nasaaaaaaaanko
A ni enaka kazen če maš 2 dcl večjo prostornino al pa 1 l?

Na zunaj je šele hud, sploh ko veš kaj je pod pokrovom.

Lepo lepo, kar obveščaj nas ko bo še kaj novega :wink:
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku :D
.Dk.

Odgovor Napisal/-a .Dk. »

zelo dobro si ga spakiral skup niaš kaj rečt samo kak posnetek še pol gor daš in to je to jas bi ga kr tak pusto kot je na sliki samo čeljusti v vidno fejst svetlo barvo pobravaj pol ker so noro dobre al pa še felne v črno da bo pravi ghost rider 8) to je to pridn si bil pa je nekaj vn prišlo :D
Uporabniški avatar
Zmaj
Kraj: Camnique

Odgovor Napisal/-a Zmaj »

modriDIRKAC napisal/-a: kar se pa tiče modrih....so kar uredu fantje...in v 10 letih kar se prevažam s predelanimi avti nisem mel nikoli tezav....mislim da so tezave s policaji bol odvisne od voznika in njegove kulture vožnje kot pa od avta....
Tole žal ne bo držal, imaš sicer prav, da v kolkor mu nazaj "sikaš" ga sam še spodbujaš, da gre dalje "kopat" in iskat nepravilnosti na avtomobilul.

Medtem ko nekdo ki izrecno želi videt ali imaš vse a-testirano (homologirano) in vpisano na kartonček, do njega maš pa lohk ne vem kok korekten (magari ritolizniški odnos), pa ti ne bo zneslo, sto procent! :?

Pr men je v tej situaciji zalegla šele službena izkaznica, ki jih je umirila ni je šla potem debata v druge vode! :lol: 8)
Uporabniški avatar
andrej86
Kraj: Lenart v Slovenskih goricah

Odgovor Napisal/-a andrej86 »

JožaGulikoža napisal/-a:
Pr men je v tej situaciji zalegla šele službena izkaznica, ki jih je umirila ni je šla potem debata v druge vode! :lol: 8)
oh ja, pomaga pomaga :lol: če si pa v "delovni obleki" te pa tak ni panike sploh :D
Uporabniški avatar
croma_man
Kraj: Celje

Odgovor Napisal/-a croma_man »

mislim da je to od modrega "problem" in samo njegov...ne se obremenjevat z zadevami ki niso za vas ;)
Slika
Fiat Coupe 2.0 16V Turbo SOLD
Volvo 850 2.3 T5 20V Turbo SOLD
Renault Laguna 2.0 RXE '94 SOLD
VW Passat 1.8 20V Turbo Variant
Renault Express 1.4 RT '99
Odgovori