Clio 1.8 16V l.94 - se tanou 16v (Prodan)

Predstavite Vašega Renault-a
Odgovori
Uporabniški avatar
nightmare
Kraj: Cerknica

Odgovor Napisal/-a nightmare »

No saj ne pravim,da nimate prav samo še vedno me zanima zakaj amortizer ne bi opravljal svoje naloge oziroma zakaj bi imel z njimi težave?
Saj amortizer ni stisnjen do konca temveč je raztegnjen.Stem,da jih imam trenutno nastavljene na zelo trdo in kako se obnašajo ko so na mehko še niti nisem probal.

Pa tudi,kako veste da so amortizerji za na pisto?Ne trdim,da niso vendar me zanima kako veste ker tega tudi sam ne vem.
Uporabniški avatar
ktomass
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a ktomass »

nightmare napisal/-a:No saj ne pravim,da nimate prav samo še vedno me zanima zakaj amortizer ne bi opravljal svoje naloge oziroma zakaj bi imel z njimi težave?
Saj amortizer ni stisnjen do konca temveč je raztegnjen.Stem,da jih imam trenutno nastavljene na zelo trdo in kako se obnašajo ko so na mehko še niti nisem probal.

Pa tudi,kako veste da so amortizerji za na pisto?Ne trdim,da niso vendar me zanima kako veste ker tega tudi sam ne vem.
Ne vem ali so amortizerji za pisto ali ne; sem pa prebral v tej temi, da je nekdo napisal zgornjo trditev (ki naj bi bila od bivšega lastnika amortizerjev), ki verjetno ve kaj je imel na svojem avtu :) .

Težave boš imel zato, ker imajo kolesa premalo hoda in na "večjih" luknjah (če govoriš o 1cm dodatnega hoda v razteg je to praktično enako nič) zato kolo odskoči; in ne vem povsem natanćno kako si predstavljaš lovit avto če nima stika s podlago :lol:

KOt sem ti predlagal; premeri dolžino tvojega prejšnjega amortizerja v raztegnjenem stanju in teh bilsteinov... pa boš hitro vedel pri čem si... če je dolžina v do konca raztegnjenem položaju enaka pri obeh, potem ni problem v amortizerju samem, temveč v njegovih nastavitvah. Na ta način boš najlažje ugotovil kaj in kako. :)
Uporabniški avatar
nightmare

Amortizer je krajši za celo uho.sam sem mislil,da se bo sam amortizer po namestitvi vseeno še malo skrčil ampak je ob spuščenem avtomobilu skoraj stegnjen oziroma le malo poseden.Kot kaže je narejen za zelo nizko podvozje.
Drugače pa lastnika teh amortizerjev ni na forumu,al pa jst nism zastopu kaj si teu povedat.
Uporabniški avatar
ktomass
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a ktomass »

nightmare napisal/-a:Amortizer je krajši za celo uho.sam sem mislil,da se bo sam amortizer po namestitvi vseeno še malo skrčil ampak je ob spuščenem avtomobilu skoraj stegnjen oziroma le malo poseden.Kot kaže je narejen za zelo nizko podvozje.
Drugače pa lastnika teh amortizerjev ni na forumu,al pa jst nism zastopu kaj si teu povedat.
Če je amortizer toliko krajši je potem tukaj vzrok... in ti tudi nastavljanje veliko ne bo pomagalo... tko da.. ali cel avto prilagodi temu (se pravi se boš plazil po tleh) ali pa menjaj to kar si sedaj zamenjal :)
Uporabniški avatar
nightmare

Grem jutr do lastnika,da vidmo kaj in kako.Me zanima še njegovo mnenje.
Hvala drugače.
melonca'r
Kraj: Celje

Odgovor Napisal/-a melonca'r »

Če boš slučajno prodaja omenjene amortizerje, potem mi javi...
Uporabniški avatar
nightmare

No ker nimam kej nasvetu za počet sem šel danes malo zmehčat avto in pa končno nataknt eno izmed felten,da si lahko vsaj malo predstavljam kak bo avto spomladi.

Tko nahitr za predstavo:
Slika
Slika

Lp
Uporabniški avatar
Kiko
Kraj: Krško

Odgovor Napisal/-a Kiko »

Z Ultro bo zgledal v nulo! 8)

Naj ti bo, če že vetrnic nočeš! :P
Slika
Uporabniški avatar
LiLDee
Kraj: Šmarje pri Jelšah

Odgovor Napisal/-a LiLDee »

tole bo hudo zgledal 8)
Uporabniški avatar
nightmare

Kiko napisal/-a:Z Ultro bo zgledal v nulo! 8)

Naj ti bo, če že vetrnic nočeš! :P
Hvala,hvala :P
Uporabniški avatar
rambo
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a rambo »

LiLDee napisal/-a:tole bo hudo zgledal 8)
x2 8)

lepo si ga porihtal
Renault Laguna Monaco GP 2.0t-NAPRODAJ-FOR SALE
Renault Megane Coupe 2.0 16V L96 - SOLD
clio 1.4 RT letnik 95 BUHTL - SOLD
Uporabniški avatar
an1d

f

Odgovor Napisal/-a an1d »

Lep lep sam še temnenje stekl pa bo po mojem mnenju
Uporabniški avatar
Blaž
Kraj: Podgora

Odgovor Napisal/-a Blaž »

Lepo mu bodo sedle. :)
Uporabniški avatar
kmetek
Moderator
Kraj: Bloke

Odgovor Napisal/-a kmetek »

Mal prehitr si za letne gume, feltne pa fajn zgledajo. Daj kakšno sliko iz strani :wink:
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku :D
Uporabniški avatar
Markolino

Odgovor Napisal/-a Markolino »

Nightmare: Kolk si dal za tele letne ? Bohve če bi pasale na mojega :P
Všeč so mi.
Megane C.C. / 2.0 16V T. - Privilege luxe / Karman
Odgovori