Nesreča mlad€ voznik

Homologacije, zakoni, predpisi
Uporabniški avatar
iceman89
Kraj: Žalec

Nesreča mlad€ voznik

Odgovor Napisal/-a iceman89 »

Torej zabil sem se v ograjo na AC in zdej mi en pamet soli da baje če si mlad voznik se ti 20% škode krije ??

ve kdo kej o tem, torej če je škode za 1000€ mi zavarovalnica poravna 200€. Jz osebno to ne vrjamem zato upam da ve kdo do vas..
Slika
Uporabniški avatar
Symon

Odgovor Napisal/-a Symon »

Kolikor vem je kontra. Ko zavaruješ avto imaš opcijsko +20% plačila premije zato, da krijejo vse. Če ne plačaš pa 20% vrednosti škode ne krijejo in moraš odpreti denarnico. V bistvu je to neke vrste rop pri belem dnevu. Ali doplačaj ali pa se jebi, ko boš priletel v novega Porscheja. :roll:
Uporabniški avatar
Waxxx
Kraj: Velenje

Odgovor Napisal/-a Waxxx »

Premija je višja za mladega voznika (zaradi večje rizičnosti - neizkušenost), to je pa tud vse. Pri nesreči se pa obravnava ravno tako kot ostali vozniki.
Slika
Uporabniški avatar
gagi'd hype
Kraj: od sevnice do Ljubljane

Odgovor Napisal/-a gagi'd hype »

Avto mora biti zavarovan za mladega voznika, če ni boš moral kriti 20% škode kolikor je tudi doplačilo pri zavarovanju za madega voznika ... :wink:
Slika
Za vas se trudimo urejati naslovno stran, zato nam bo v veselje, če malo pokukate :D
Uporabniški avatar
RoZleht
Kraj: Trebnje

Odgovor Napisal/-a RoZleht »

gagi´d hype napisal/-a:Avto mora biti zavarovan za mladega voznika, če ni boš moral kriti 20% škode kolikor je tudi doplačilo pri zavarovanju za madega voznika ... :wink:
Tocno tako ... Pred leti ko sem bil se mlad voznik, pri zavarovanju prvega avta, me ni noben opozoril na to, da bi placal visjo premijo, in ker nisem vedel tega, sem pri prometni nesreci moral kriti 20% skode na avtu soudelezenca ...
Lp RoZleht
Uporabniški avatar
IcEm4n
Kraj: LJ kotel

Odgovor Napisal/-a IcEm4n »

un, k ti je to pametoval, naj gre drugam prodajat buče.

To, kar so pred mano napisal, drži.
robertos

Odgovor Napisal/-a robertos »

drgač, se mi pa zdi da je 25% mlad voznik dodatno plačilo.
Uporabniški avatar
jero_13

Odgovor Napisal/-a jero_13 »

30% po tanovem če se ne motim
Slika

Drive it like you stole it.

Član Renault kluba Slovenije
Uporabniški avatar
Symon

Odgovor Napisal/-a Symon »

jero_13 napisal/-a:30% po tanovem če se ne motim
Če je to res so pa res usekani. In potem mora na koncu nek študent (ki je povprečen mladi voznik in nima ne vem kakih prihodkov ter naprimer 5% bonifikacije) plačati kot bi imel 300 konjev?? :evil:
MrOizo

Odgovor Napisal/-a MrOizo »

drži kot pribito. danes sklenili zavarovanje pri triglavu in doplačilo za mladega voznika je bilo 30%.
lament

Odgovor Napisal/-a lament »

Povsod velja slogan: "neumni placujejo vec" :) AS ima zavarovanje mladega voznika, ki pri malo mocnejsih avtomobilih pride ceneje kot redno doplacilo mladega voznika pri zavarovanju avtomobila (+ nisi omejen samo na en avto). Kaj se bolj splaca si mora poracunati vsak sam, saj se premije glede na zavarovalnice spreminjajo (ene hocejo 30% doplacila, druge manj), nekje vam dajo se nekaj komercialnega popusta, odvisno je od moci avtomobila ter tega, ali bos vozil samo en (svoj) avto ali vec...

LP
Uporabniški avatar
schik
Kraj: Črnomelj

Re: Nesreča mlad€ voznik

Odgovor Napisal/-a schik »

iceman89 napisal/-a:Torej zabil sem se v ograjo na AC in zdej mi en pamet soli da baje če si mlad voznik se ti 20% škode krije ??

ve kdo kej o tem, torej če je škode za 1000€ mi zavarovalnica poravna 200€. Jz osebno to ne vrjamem zato upam da ve kdo do vas..
Pač če si naredil škodo in nimaš sklenjenega dodatnega zavarovanja za mladega voznika boš moral plačat 20% (baje da se nekaj spremenilo). Če bi to prej pri registraciji doplačal pol bi oni krili celotno škodo.
To tebe zanima za popravilo ograje ali tvojega avta? Če je za ograjo oz. škodo nekomu drugemu je to to. Če se gre pa za tvoj avto in če imaš kasko je pa spet tk tk. Odvisno kk je sklenjeno.
Deniss
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a Deniss »

Če greš preko Triglava narest tečaj vrne vožnje takoj ko narediš zgubiš doplačilo mladega voznika tko sam za informacijo
Uporabniški avatar
adriano
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a adriano »

Deniss napisal/-a:Če greš preko Triglava narest tečaj vrne vožnje takoj ko narediš zgubiš doplačilo mladega voznika tko sam za informacijo
a to pol pri naslednji registraciji ne rabiš doplačat za mladega voznika al ti vrnejo to razliko do naslednje registracije?
hrib
Kraj: Vodice

Odgovor Napisal/-a hrib »

adriano napisal/-a:
Deniss napisal/-a:Če greš preko Triglava narest tečaj vrne vožnje takoj ko narediš zgubiš doplačilo mladega voznika tko sam za informacijo
a to pol pri naslednji registraciji ne rabiš doplačat za mladega voznika al ti vrnejo to razliko do naslednje registracije?
Sporočim, v četrtek grem na tečaj; po subvencionirani ceni 33€.
Sicer naj bi ti povrnili dodatek za mladega voznika(30%) od takrat ko zaprosiš za vrnitev ter do konca leta za vse avtomobile , ki so zavarovani pri ta rdečih.
Modus 1.4 16v on LPG
Odgovori