R5 GTT by ALANSport
alan....kako to, da prodajas cilindre, bate in nekaj tesnil? a ne bos obnovil mtorja? al pride kaj hujega not??
Drugace info....bele feltne ki si jih ti montiral gor na tvojo GTT, se prodajajo....ce koga zanima lahko kontaktira mene ali alana.....feltne imajo 10km prevozenih.....deset kilometrov ja...in gume prav tako
Cakam na kak update motorja....baje da si zdaj kr mobilen....napredujes hitro baje
nice
LP
Drugace info....bele feltne ki si jih ti montiral gor na tvojo GTT, se prodajajo....ce koga zanima lahko kontaktira mene ali alana.....feltne imajo 10km prevozenih.....deset kilometrov ja...in gume prav tako
Cakam na kak update motorja....baje da si zdaj kr mobilen....napredujes hitro baje
LP
- Primož Five
- Kraj: Logatec
Pridi naslednjič na grobnikPrimož Five napisal/-a:Pa ne da bi ti jaz povedu da poznam neko Lauro Raž...mogoče bi dobil še kak krog viška
![]()
![]()
R5 Connecting people![]()
Sory za off
Pa ne zato ker poznaš Lauro, ampak zato ker noriš za petkami
Deli R5/GT turbo- 041687548
Lej jusuf, ker na žalost tvoje teme še nimamo
Ti bom kr tukaj v moji to predstavu
Zdej ko si dobu in mi pokazal gr.A carb poskrbi, da bo še tako lep znotraj

Evo tukaj se lepo vidi, koliko je tvoj venturi širši(postružen) v primerjavi s tem. Luknja na tvojem seže vse do tiste št. 25
Kaj to pomeni? Avtomatsko nekaj več pritiska v motor brez povečevanja na turbini 

Spodaj ti pa dam še podatke o velikosti diz in katere luknje pridejo za koliko povečane. Preveri na tvojemu če so

Zdej ko si dobu in mi pokazal gr.A carb poskrbi, da bo še tako lep znotraj

Evo tukaj se lepo vidi, koliko je tvoj venturi širši(postružen) v primerjavi s tem. Luknja na tvojem seže vse do tiste št. 25

Spodaj ti pa dam še podatke o velikosti diz in katere luknje pridejo za koliko povečane. Preveri na tvojemu če so

mater alan sm za svojga mislu da je čist ampak k sm pa tole vidu
pa vidm da imam še velik poliranja pred sabo
pa ko gledam tele tvoje dele kr veselje za delat zgubim ker nevem če bom kdaj pršu do tazga rezultata
drgač pa hvala za podatke,pa za slike zdj saj vem da me niso za j.... 
NEMAM NEKE FACE ALI IMAM TJELO ZA POPIZDIT!!!
- matejpurgar19