Sedaj pa še nekaj letošnjih fotografij.
Nova vinjeta. Nekje na parkirišču mi je bil odtujen tisti rob v rdečem krogu, ve kdo kje dobiti novega?

januar 10 - nova vinjeta

januar 10 - zasnežen pred hišo
V začetku letne sezone sem nabavil nova platišča Platin P53 in rabljene pnevmatike Goodyear Eagle F1 GSD3.

marec 10 - platišči OZR vs. Platin

marec 10 - Sava Intensa HP vs. Goodyear Eagle F1
Zamenjal sem tudi dotrajane brisalce.

marec 10 - Bosch Aerotwin
V marcu 2010 sem naredil še redni letni servis z menjavo olja, filtrov, menjal še zavorne ploščice, filter goriva.
Kot sem še v eni temi na forumu odprl debato, sem imel s pnevmatikami nekaj težav, saj so bile malo stopničaste, kar je povzročalo precej hrupa med vožnjo. Zato sem se maja odločil, da kupim nove pnevmatike, tokrat izberem Bridgestone Turanza ER300 v dimenziji 195/50/R15.

maj 10 - Turanza ER300

maj 10 - Turanza ER300
S temi pnevmatikami sem sedaj izredno zadovoljen, saj se lepo držijo ceste v mokrem in suhem.
No pa še nekaj čisto svežih fotografij.

julij 10 - Brežice

julij 10 - vikend

julij 10 - vikend
V bližnjem načrtu imam velik servis, barvanje letvic v barvo avtomobila in pa mogoče barvanje avtomobila, zaradi številnih praskic od parkirišč, če mi uspe pridobiti sredstva preko zavarovalnice in pa učlanitev v Renault klub in na avto nalepti klubsko nalepko.
V načrtu sem imel tudi nižanje avtomobila, vendar sem letošnjo zimo izkusil, da to ne bi bila pametna poteza, saj sem že sedaj komaj preoral do hiše.
LP