Megane RS l.06
Hehehe, cist mozno.. sm su na relacijsko do portoroza..
po stari cesti..
pa v portorozu se je za mano peljov cist isti RS crn..samo z zatemnjenimi sipami
aj mogoce to kdo iz foruma?
Aja.. RSovci.. a imate kaksne predloge za letne gume??? Nevem katere naj si kupim.. najbol se mi zdijo Continental SportContact.. pa se niso tok drage.. 180eur po komadu
na Tyre Test sm gledov .. ampak mal mormo tut na ceno pogledat.. recesija pa to

lp luka
pa v portorozu se je za mano peljov cist isti RS crn..samo z zatemnjenimi sipami
Aja.. RSovci.. a imate kaksne predloge za letne gume??? Nevem katere naj si kupim.. najbol se mi zdijo Continental SportContact.. pa se niso tok drage.. 180eur po komadu
na Tyre Test sm gledov .. ampak mal mormo tut na ceno pogledat.. recesija pa to
lp luka
Lep pozdrav, gospodijad!
Zanima me, kaj lahko nardim glede avtoradija..
V nekam audioshopu so mi rekli, da nemorm zamenat, ker bi se ce bi zelal ta original avtoradijo stran dat.. mogu odpovedat navigaciji..(kateri se nebi rd odpovedal, ce jo ze imam v avtu..)
je kaj resnice v tem??
Rahlo se mi meša, ker ni nobene kvalitete v tej muski kje v avtu.. me je kr razocarala..
razmislam tut o aktivnem subu ce ze ne drugega.. da vsaj malo popestrim zvok..
hvala za odgovore..
lep pozdrav..
Luka
Zanima me, kaj lahko nardim glede avtoradija..
V nekam audioshopu so mi rekli, da nemorm zamenat, ker bi se ce bi zelal ta original avtoradijo stran dat.. mogu odpovedat navigaciji..(kateri se nebi rd odpovedal, ce jo ze imam v avtu..)
je kaj resnice v tem??
Rahlo se mi meša, ker ni nobene kvalitete v tej muski kje v avtu.. me je kr razocarala..
razmislam tut o aktivnem subu ce ze ne drugega.. da vsaj malo popestrim zvok..
hvala za odgovore..
lep pozdrav..
Luka
Jest bi dal pa poudarek na kolikor toliko dobre v mokrem... Meni so se namreč zdele Pirelli PZero Nero precej bolj progresivne (enako tudi Nokian Z G2); so pa SC3 v suhem res top..Stupo napisal/-a:x2Aleen napisal/-a:U za gume Continental SportContact3 ti pa lahko iz prve roke povem da so noro dobre na cesti..![]()
Za po suhem super guma, pri višjih glasnostih je dokaj glasna, na mokri cesti je pa tudi dovolj dobra, oziroma tudi ko izgubi oprijem je še vedno kolikor toliko vodljiva.
Ja na suhem so enkratne, sicer so se mi zelo hitr obrable.. ampak samo sprednje.. Zadnje so skorajda se nove 
V dezju pa tko tko..sicer.. nimam kej za rect.. zaupanje mas.. sam na avtocesti, ob obilnem dezevju, kr mau ploves levo desno..
)
Kaksni predlogi za zimske.. Z avtom sem dobu MS k so ze cisto na koncu inpa 18..
razmislov sm o 17.. nebi pa rd zej ful kesa dal, ampak se useeno da so kvalitetne
)
Torej noben ni menjov original radija.. A je kdo priklapjov USB, alpa kaksne ojacevalce gor.. mogoce aktivne sube?
res sm razocaran nad zvokom.. nebi pa rd bil ob navigacijo..ce jo ze imam
)
V dezju pa tko tko..sicer.. nimam kej za rect.. zaupanje mas.. sam na avtocesti, ob obilnem dezevju, kr mau ploves levo desno..
Kaksni predlogi za zimske.. Z avtom sem dobu MS k so ze cisto na koncu inpa 18..
razmislov sm o 17.. nebi pa rd zej ful kesa dal, ampak se useeno da so kvalitetne
Torej noben ni menjov original radija.. A je kdo priklapjov USB, alpa kaksne ojacevalce gor.. mogoce aktivne sube?
res sm razocaran nad zvokom.. nebi pa rd bil ob navigacijo..ce jo ze imam
Jst sm ravno včeraj v svoj avto (Opel Corsa D) montiral Blaupunktov aktiven woofer, ki je vezan na originalen avtoradio in se kr pozna razlika v zvoku. Dobr, res da se ne more primerjat z neoriginalnim radiem (ki ima večjo izhodno moč) in ločenim wooferjem in ojačevalcem, ampak glede na samo velikost (8") da kar precej od sebe. Cena pa 200€ z montažo.
ce te zanima ugodna ponudba glede ojacevalca, wooferja in montaze mi poslji pm in ce ti bo ql cena, se lahko kej zmenmosunky napisal/-a:Se opravicuje, nism vidu jurkovega posta..
Sej zelo razmisljam v to smer.. sam sm su zanc v eno "audio" trgovino..pa je reku da bi me prslo ene 300eur brez ojacevalca?!?! samo da mi use nastima kable pa to?!